xa xaxa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 xairetai! prospathw na kanw upgrade to firmware me to arxeio :WAG354G-GR_ANNEXA_ETSI_v1.01.05_gr_code.bin to opoio katebasa apo to site k kanei synexws fail! kapoios kamia idea gia to ti mporei na ftaei? eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 de les poia ekdosh exeis twra sto router... mporei na einai diafora. isws exeis corrupted .bin. isws exei skalwsei sto firmware pou exeis twra. isws exeis pstn kai bazeis isdn firmware h to anapodo. kalo psa3imo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 isos exeis to linksys pou einai version 2 pou grafei v2 apo kato kai esi prospatheis na tou perseis tou version 1.kai auto mirizome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarcaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι βγάζει μήνυμα "upgrade was successful" και από κάτω επιλογή "close". Όταν πατάω close δεν κλείνει ποτέ... Έκλεισα το mozilla αλλά μετά πάλι αποσυνδέσεις είχα... Έχω το v1... Πως βλέπω τι χρειάζεται το rooter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 xa xaxa μηπως εχεις γραμμη ISDN? Eπειδη τοτε πρεπει να βαλεις την εκδοση για ANNEX b. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι βγάζει μήνυμα "upgrade was successful" και από κάτω επιλογή "close". Όταν πατάω close δεν κλείνει ποτέ... Έκλεισα το mozilla αλλά μετά πάλι αποσυνδέσεις είχα... Έχω το v1... Πως βλέπω τι χρειάζεται το rooter? router oxi rooter b. http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 an peraseis sosta to firmware tha bgei to simataki tis forthnet dipla sto sima tis cisco.ektos an esi exeis aposindeseis me to wireless i kapou alou provlima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω WAG354G-E1 ANNEX B Firmware Version: 1.01.03 οτενετ και τρώω αποσυνδέσεις τελευταία... v1 ή v2 εχω; Ποιό firmware να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 an to giriseeis apo kato grafei wag354gv2 an einai version 2 .an den exei v2 einai version 1.gia version 2 den iparxei firmware akoma gia aposindeseis.gia version 1 iparxei forthnet apla DEN prepei na to giriseis sta ergostasiaka giati alios den tha pernei to username sou kai tha prepei na to baleis alios.ama den to kaneis reset tha pexei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Πέρασα το WAG354g_AnnexB_1.01.07gr_hacked και μετά έκανα restore τις ρυθμίσεις που είχα αρχικά. Δεν έπαιζε. Μόλις όμως έβαλα το DSL modulation G.dmt όλα ΟΚ! Δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα. Κατεβάζω σταθερά με 90ΚΒ/sec και έχω βέβαια την 768 Κbps (384 μόλις αναβαθμισμένη από otenet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Πέρασα το WAG354g_AnnexB_1.01.07gr_hacked και μετά έκανα restore τις ρυθμίσεις που είχα αρχικά. Δεν έπαιζε. Μόλις όμως έβαλα το DSL modulation G.dmt όλα ΟΚ! Δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα. Κατεβάζω σταθερά με 90ΚΒ/sec και έχω βέβαια την 768 Κbps (384 μόλις αναβαθμισμένη από otenet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 genikos se merika dslam kati marak kai kati tetoia thelei karfota g.dmt gia na pexei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.