papabiris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ...και σκεφτομαι να δοκιμασω αυτο το καφρο-gadget:mrgreen: τοχει κανεις? ξερετε αν κανει εστω και λιγη δουλεια? αυτο που με βασανιζει ειναι ποσα βατ πινει και αν θα μου καταστρεψει τιποτα στο πισι :mrgreen: κρυα σοκολατα και κρυος καφες παντως δε λεει...
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 εχω ενα τέτοιο..απλά ο καφές αργεί να κρυώσει..δεν τον ζεσταίνει παραπάνω απο τι ειναι.. Οσο για την συσκευή ειναι ακίνδυνη..
palawiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ωραίο και χρήσιμο το μηχάνημα.Θα σου πρότεινα επίσης μαζί να πάρεις και αυτό: ή αυτό: απαραίτητα αξεσουάρ. Και άμα κουραστείς καθόλου πάρε και αυτό: Και αν τυχόν τσατιστεί κανένας με αυτά που κάνεις πάρε και αυτό δια παν ενδεχόμενον :mrgreen: :mrgreen:
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ...και σκεφτομαι να δοκιμασω αυτο το καφρο-gadget:mrgreen: τοχει κανεις? ξερετε αν κανει εστω και λιγη δουλεια? αυτο που με βασανιζει ειναι ποσα βατ πινει και αν θα μου καταστρεψει τιποτα στο πισι :mrgreen: κρυα σοκολατα και κρυος καφες παντως δε λεει... Αντίσταση που τραβάει ρεύμα από τη USB (max 500mA)? :? Το πολύ-πολύ να σου κάψει τη USB, νταξ' μωρέ, δεν τρέχει τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.