nimlot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά ψάχνω τα settings και βλέπω ότι δεν υπάρχει keybord configuration και παίζεις αναγκαστικά MONO τα defaults. Μήπως δεν έψαξα καλά?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ναι ετσι ειναι... δοκιμασε να τα αλλαξεις in-game, καπου διαβασα οτι εκει αλλαζουν αλλα δεν το εχω δοκιμασει...
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Εγώ που το έψαξα, δεν γίνεται να τα αλλάξεις. Η μόνη λύση είναι ένα προγραμματάκι που λέγεται AutoHotKey. Με αυτό μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε ένα αρχείο .ini στο οποίο κάνετε assign κάποια πλήκτρα, π.χ. όταν πατάτε το πάνω βελάκι να καταλαβαίνει το παιχνίδι ότι πατάτε το W, οπότε ο Tony να πηγαίνει πάνω. Αλλά έχει κι αυτό σημαντικούς περιορισμούς, π.χ. δεν μπορείτε να κάνετε reassign πλήκτρα που είναι ήδη assigned από το παιχνίδι, όπως τα WASD. Οπότε η καλύτερη λύση είναι απλά να συνηθίσετε τα default controls. Κλασσική μ@λ@κία port από κονσόλα.
nimlot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ναι ρε γμτ ελεος, εγω π.χ. ειμαι αριστεροχειρας και παιζω μια ζωη με τα βελάκια και τωρα δε μπορω με τπτ να παιξω με WASD.
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Με το κόλπο που σου είπα (AutoHotKey), μπορείς να βάλεις αντί για WASD βελάκια. Αλλά κι ο αδερφός μου είναι αριστερόχειρας και το συνήθισε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.