Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 To "μαγκιά σου και καμάρι σου και ως εδώ" που είπε ο antreaslam μάλλον δεν ισχύει γιατί σχηματίζω άποψη όπως έκαναν όλοι οι άλλοι. Και επειδή όλοι δεν είναι μαμάκηδες και κλαψιάρηδες, μοιραία οι δική μου άποψη είναι διαφορετική και σας αρέσει δεν σας αρέσει το ίδιο μου κάνει. Μάλλον εσείς είστε που επιτίθεστε. Μάλιστα μιλάτε για ιδεολογήματα ατυχώς, διότι δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο που αποδυκνείεται εύκολα γιατί δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Ατυχώς χρησιμοποιείετε το επιχείρημα του καθαρισμού χεστρών, λες και σας έστειλαν να... πολεμήσετε στην Τσετσενία. Οπότε με δικαιώνετε. Και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έχεζαν και τα καθάριζαν, αλλά μάλλον το θεώρησαν ανάξιο λόγου. Bonomania δεν φαντάζομαι πως πήγες στρατό και σου έβαζαν με το ζόρι ναρκωτικά στο στόμα, άσε που πάλι άθελά σου με δικαιώνεις γιατί όταν είπα πως γέμισε η Ελλάδα με αδερφές και πρεζόνια, αυτό ακριβώς εννοούσα. Όταν υπηρέτησα εγώ δεν υπήρχαν τέτοιες ηλιθιότητες, κανένα τσιγάρο εμφανιζόταν αραιά και που ανά 6μηνο. Καλύτερα να σε προβλημάτιζε το γεγονός ότι οι νέοι φαντάροι γέμισαν με ναρκωτικά τα στρατόπεδα, γιατί το θεωρώ αδύνατο να τα αγόρασαν από το ΚΨΜ. Σε λίγο θα γυρίζουν και τσόντες όπως πάμε. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια αν γύριζα τσόντα την εποχή που πήγαινα σχολείο, θα είχα αποβληθεί από όλα τα σχολεία της Ελλάδος, ενώ με τα χάπια στο στρατόπεδο θα κατέληγα στην ΣΦΑ χωρίς πολλά-πολλά. Επομένως καλύτερα να ψάξετε να βρείτε άλλου τους υπεύθυνους του κολωχανίου, και μη γελιέστε, αυτοί δεν είναι οι του Καρατζαφέρη. Κοιτάξτε προς άλλο ιδεολογικό χώρο.
bonomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ναρκωτικα στο στομα δεν μου εβαζαν αλλα ειμουν σε εναν θαλαμο με ναρκομανεις...κατι το οποιο δεν ηταν διολου ευχαριστο! Η πλακα ειναι οτι οι αξιωματικοι τα γνωριζαν αλλα δεν τους καιγοταν καρφακι!!! Με πολιτικα δεν το μπλεξω το θεμα αν και εσυ προσπαθησες να το κανεις αυτο! Αυτο που λεω ειναι οτι επειδη πηγα εγω καποτε φανταρος και περασα οπως περασα δεν παει να πει πως θελω να ζησουν και οι νεοτερες γενιες τα ιδια!!!! Εκει μεσα χαλανε ψυχες!!!! Δεν γινονται ανδρες εκει μεσα!!!! Αυτο το επιχειρημα θα ισχυε μονο εαν ολος ο στρατος λειτουργουσε προφανως σαν τις ειδικες δυναμεις! Αυτο που σου προσφερει ο στρατος ειναι να σε φερει πιο κοντα στα ναρκωτικα!!!!Οπως επισης και το να σου καταρακωσει την αξιοπρεπεια! Διοτι ακομα και οι φανταροι εχουν αξιοπρεπεια και οι μεγαλοι στρατηγοι που περασαν το ηξεραν αυτο!!!! Συμπερασμα.....οποιος μπορει να γλιτωσει τον στρατο...καλα θα κανει!!!! Εγω την πατριδα μου την υπηρετησα.....ειμουν σωστος προς αυτην.......καποια στιγμη ομως θα πρεπει και αυτη να ειναι σωστη απεναντι μου!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 bonomania η δική σου θητεία είναι το επισφράγισμα στα λεγόμενά μου. Και όλα αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν λόγω υπερβολικής ελευθερίας μέχρι... ασυδοσίας. Γιατί αν τους τσακώσεις τους τυπάδες και τους χώσεις και 2 σφαλιάρες και κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή να τους χώσεις στις στρατιωτικές φυλακές, αμέσως θα πεταχτούνε 1000 άνθρωποι για να σου πούνε πόσο.... αντιδημοκρατικός και φασίστας είσαι. Και φυσικά οι αξιωματικοί δεν αντιδρούσαν, αφού είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι και οι ίδιοι είναι τρομοκρατημένοι από το... φιλελεύθερο καθεστώς. Αν έκαναν αυτό που πρέπει θα βρισκόντουσαν οι ίδιοι μπλεγμένοι, σε σημείο μέχρι που να έβλεπαν τις φάτσες τους στην "Ελευθεροτυπία". Πραγματικά λυπάμαι που έχει έτσι η κατάσταση στο στρατό και στα σχολεία, όμως όποιος θέλει να ψάξει τους πραγματικούς υπεύθυνους καλύτερα να μην τους αναζητά ανάμεσα σε φαντάσματα του παρελθόντος. Φασίστας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος σίγουρα, μόνο που τώρα αυτοί έχουν πεθάνει.
johnnyestia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Θεωρώ πως ο Aigeas είναι υπερβολικός σε κάποια σημεία, αλλά συμφωνώ απόλυτα με την νοοτροπία που πρέπει να έχει κάποιος μέσα στον στρατό. Υπάρχουν αρκετά πράγματα να μάθεις στον στρατό αρκεί να είσαι πρόθυμος και να ενδιαφέρεσαι, όχι μόνο περι στρατού αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις κτλ. Αν διατηρήσει κανείς αυτήν την νοοτροπία τότε θα μπορεί μετά το τέλος του 12μηνου πως δεν έχασε ένα χρόνο από την ζωή του. Δεν είμαι στρατοκ@υλος, αν μπορούσα να αποφύγω τον στρατό με αξιοπρεπή τρόπο θα το έκανα, από την στιγμή όμως που έπρεπε να κάνω την θητεία μου, την αξιοποίησα όσο πιο πολύ μπορούσα και δεν το μετάνιωσα. Όσοι λέτε πως στον στρατό καθαρίζεις χέστρες, μαζεύεις γόπες και όλα αυτά τα απεχθή, προφανώς έχετε στο σπίτι σας καθαρίστιες ε? Απλό είναι. Όσο λιγότερο βρωμίζεις τόσο λιγότερο κουράζεσαι να καθαρίσεις. Αυτό δεν χρειάστηκε να πάω στρατό για να το μάθω, αν και πολλοί δεν το μάθανε ούτε και εκεί. Όσο για τα ναρκωτικά, οι ανώτεροι (ειδικά ο Διοικητής) δεν κάνουν τίποτα γιατί δεν ξέρουν. Αν το μάθουν φροντίζουν με την μία να διώξουν με καμιά αναβολή οποιοδήποτε προβληματικό για να μην γίνει καμιά στραβή και την φορτωθούν οι ίδιοι. Αλλά όταν είναι να κάνουμε τους ρουφιάνους για καλό, τότε όλους τους πιάνει το φιλότιμο.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ωπα δεν εκανες πλακα δηλαδη .Παντως οι Τουρκοι (και ο Κ.Κ. στον Εν Λευκω) που εχω ακουσει μιλανε για 360 και προσθεσα και αυτα προτρεχοντας : http://www.zaman.com/?bl=hotnews&alt=&trh=20061019&hn=37482 Κανενα προβλημα με τους αριθμους παντως, θες να τα κανουμε 200 ή 240 ;; Επαναδιατυπωνω . Φανταζομαι τα 240 F-16 θα τα κανονιζαν οι επιστρατοι των κυνηγετικων συλλογων Θρακης, μας φτανουν ή να βαλουμε και καποιους απο ανατολικη Μακεδονια σε αυτο το εργο ;;; Η Τουρκία έχει 215 μαχητικά 3ης γενιάς και έχει παραγγείλει άλλα 30 3.5ης γενιάς. Η Ελλάδα έχει 118 3ης γενιάς, 59 3.5ης γενιάς και έχει παραγγείλει 30 3.5ης γενιάς. Η διαφορά περίπου 40 μαχητικών καλύπτεται (άνετα) από την τους Έλληνες πιλότους που είναι πραγματικά καλύτεροι, από την ύπαρξη των Mirage 2000 που είναι εντελώς άγνωστη ποσότητα για τους Τούρκους και από μια από τις σφικτότερες αντιαεροπορικές ομπρέλες παγκοσμίως, όπως είναι η ελληνική. Αν όλα αυτά δεν αρκούν, φωνάζουμε και τους κρητικούς με τις πιστόλες.
bonomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Θεωρώ πως ο Aigeas είναι υπερβολικός σε κάποια σημεία, αλλά συμφωνώ απόλυτα με την νοοτροπία που πρέπει να έχει κάποιος μέσα στον στρατό. Υπάρχουν αρκετά πράγματα να μάθεις στον στρατό αρκεί να είσαι πρόθυμος και να ενδιαφέρεσαι, όχι μόνο περι στρατού αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις κτλ. Αν διατηρήσει κανείς αυτήν την νοοτροπία τότε θα μπορεί μετά το τέλος του 12μηνου πως δεν έχασε ένα χρόνο από την ζωή του. Δεν είμαι στρατοκ@υλος, αν μπορούσα να αποφύγω τον στρατό με αξιοπρεπή τρόπο θα το έκανα, από την στιγμή όμως που έπρεπε να κάνω την θητεία μου, την αξιοποίησα όσο πιο πολύ μπορούσα και δεν το μετάνιωσα. Όσοι λέτε πως στον στρατό καθαρίζεις χέστρες, μαζεύεις γόπες και όλα αυτά τα απεχθή, προφανώς έχετε στο σπίτι σας καθαρίστιες ε? Απλό είναι. Όσο λιγότερο βρωμίζεις τόσο λιγότερο κουράζεσαι να καθαρίσεις. Αυτό δεν χρειάστηκε να πάω στρατό για να το μάθω, αν και πολλοί δεν το μάθανε ούτε και εκεί. Όσο για τα ναρκωτικά, οι ανώτεροι (ειδικά ο Διοικητής) δεν κάνουν τίποτα γιατί δεν ξέρουν. Αν το μάθουν φροντίζουν με την μία να διώξουν με καμιά αναβολή οποιοδήποτε προβληματικό για να μην γίνει καμιά στραβή και την φορτωθούν οι ίδιοι. Αλλά όταν είναι να κάνουμε τους ρουφιάνους για καλό, τότε όλους τους πιάνει το φιλότιμο. Δεν ξερουν οι ανωτεροι??? Φροντιζουν???Καθαριστριες?????Λοιπον.....1)Μαλλον αεροπορια πηγες! 2) Οταν πας φανταρος στα 30 σου....ΚΑΙ εχεις καθαρισει ΚΑΙ εχεις πλυνει ΚΑΙ εχεις μαγειρεψει και τα χεις κανει ολα!!! Κανενα προβλημα να τα κανεις και στον στρατο! Αλλά...οταν κανεις ΜΟΝΟ αυτα στον στρατο...ε τοτε ειναι μια σκετη αηδια!!!!! 3)Προσωπικα ειμουν σε θαλαμο με 24 ατομα εκ των οποιων σχεδον ολοι χαπακανωντουσαν ολη την ημερα! Ηταν γνωστο σε ΟΛΟΥΣ!!!! Και δεν γινοταν απολυτως τιποτα......και οταν λεμε τιποτα εννουμε οτι δεν γινοντουσαν ΟΥΤΕ επιθεωρησεις καν τις Παρασκευες για ευνοητους λογους..... Και δεν νομιζω να ειναι η μοναδικη μοναδα ετσι σε ολη την Ελλαδα!!!
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Επειδή έφαγα αρκετά σκατά και ζόρι στη θητεία μου, αισθάνομαι ότι δικαούμαι να πω ότι την πέρασα και με φιλότιμο και με αξιοπρέπεια. Προσωπικά βρίσκω πολλά κιλά βαρύτερο αντριλίκι, να αλλάζεις τις πάνες του παιδιού σου ενώ είναι 4 το πρωί. Και να του χαμογελάς ενώ είσαι ράκος. Και να του φτιάχνεις σαχλοτράγουδα για να το κοιμήσεις. Ενώ το πρωί καταφέρνεις να χαμογελάς στον υφιστάμενό σου αντί να βγάζεις το άχτι σου επάνω του. Αντριλίκι δεν είναι να τρομοκρατήσει κάνα νέοπα από την επαρχία. Κι αν έχω ράψει μόνος μου τις πληγές μου με ότι μαλακία μου έχει τύχει, το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές στη ζωή μου. Πληγές, όχι μαλακίες του Χόλυγουντ. Εχεί πολύ δίκιο ο bonomania. Εκει μεσα χαλανε ψυχες!!!! Δεν γινονται ανδρες εκει μεσα!!!!
bonomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Χαιρομαι που συμφωνεις punky! Θα συμφωνησω και εγω πληρως μαζι σου για το τι ειναι δυσκολο σε αυτην την ζωη και τι οχι!!!(βεβαια η κοντρα μας σε αλλο τοπικ καλα κρατει ) P.S. μου δωσες ιδεα τωρα για νεο τοπικ!!!!!
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 βεβαια η κοντρα μας σε αλλο τοπικ καλα κρατει Τι σημασία έχει ρε συ; Στα φόρουμ, τις ιδέες κοπανάμε όχι τα πρόσωπα. Είναι πολύ lame να μην πιστώνεις κάποιον για κάτι που έγραψε και σε βρίσκει σύμφωνο, επειδή πλακώθηκες αλλού. Όπως επίσης lame είναι να κολλώνεις να διαφωνήσεις επειδή τα έχεις καλά με κάποιους συνήθως, και να στήνονται άτυπες κλίκες. Κι αυτά, αντριλίκι θέλουν. edit: P.S. μου δωσες ιδεα τωρα για νεο τοπικ!!!!! εγκυμονώ κινδύνους και ιδέες. και οι γυναίκες γεννοβολάνε όταν περνάω. πάντα ήμουν καρπερός. θέ μου πόσο αντριλίκι αποπνέω σήμερα.
dwarves Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Νομιζω οτι το thread ξεφευγει.... κριμα να πεσει κλειδωμα.... χαλαρα...ολα χαλαρα... οπως πρεπει να παρει και ο φιλος μας την θυτεια του.... και οχι σοβαρα.... γιατι θα πιξει το μ*υνακι του....!! ας αφησουμε τα αεροπλανα εκει που ειναι αραχτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω πιο ακριβώς πρότυπο των παπούδων μας ήταν αυτό που... αλλάζεις τις πάνες του μωρού και πλένεις πιάτα, όμως ο ανδρισμός για ορισμένους έχει σίγουρα πάρει τον στραβό το δρόμο. Και οι παπούδες μας έσπαγαν τα χέρια τους στις οικοδομές για να μας ταϊζουν, όμως για το όνομα του Αλλάχ κάντε κάτι να ξαναγίνουν οι άντρες όπως ήταν γιατί στο τέλος θα μας πάρουν με τις πέτρες οι ίδιες οι γυναίκες. Ταπεινή μου άποψη. Υ.Γ Με το νέο palmolive τα χέρια μου είναι απαλά και μεταξένια. Και το νέα pampers έχουν διπλό λάστιχο για να αποφεύγονται οι διαρροές.
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Έλα ρε Αιγέα τώρα, συγκρίνεις το δημοσιουπαλληλήκι του ΕΣ το 2006 με αυτό που σήμαινε κάποτε ο στρατός.
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω πιο ακριβώς πρότυπο των παπούδων μας ήταν αυτό που... αλλάζεις τις πάνες του μωρού και πλένεις πιάτα, όμως ο ανδρισμός για ορισμένους έχει σίγουρα πάρει τον στραβό το δρόμο. Και οι παπούδες μας έσπαγαν τα χέρια τους στις οικοδομές για να μας ταϊζουν, όμως για το όνομα του Αλλάχ κάντε κάτι να ξαναγίνουν οι άντρες όπως ήταν γιατί στο τέλος θα μας πάρουν με τις πέτρες οι ίδιες οι γυναίκες. Ταπεινή μου άποψη. Υ.Γ Με το νέο palmolive τα χέρια μου είναι απαλά και μεταξένια. Και το νέα pampers έχουν διπλό λάστιχο για να αποφεύγονται οι διαρροές. Δεν ξέρω τι κάναν πριν 80 χρόνια. Μπορεί να μουγκρίζαν για να ακούγονται πιο άντρες. Ουάου. Αντριλίκι είναι να γράφεις στα @ρχίδι@ σου (αντρικό προνόμιο κι αυτό) αναχρονιστικούς ορισμούς και να κάνεις αυτό που εσύ θεωρρείς σωστό σήμερα και όχι ο macho οικοδόμος παππούς σου. Κι ας είναι κόντρα στην κυρίαρχη "λογική". Εκεί να δεις μαγκιά που θέλει. Το να αλλάζεις τις πάνες του μωρού λέγεται πατρότητα πάντως. Και είναι αντρική αξία. Look it up. Όπως το να έχεις τη γυναίκα σου γκόμενα και ταίρι και όχι πλύστρα. Επίσης έχω περάσει πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές με γκόμενες που τα είχαν με περήφανους άντρακλες. Θα πρέπει να τις τράβηξε η αδύναμη θηλυκή μου πλευρά φαίνεται. Σίγουρα αυτό σκεφτόντουσαν όταν τους τα φοράγανε. Άποψή μου. Και όπως πάντα, δεν είναι καθόλου ταπεινή.
johnnyestia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξερουν οι ανωτεροι??? Φροντιζουν???Καθαριστριες?????Λοιπον.....1)Μαλλον αεροπορια πηγες! 2) Οταν πας φανταρος στα 30 σου....ΚΑΙ εχεις καθαρισει ΚΑΙ εχεις πλυνει ΚΑΙ εχεις μαγειρεψει και τα χεις κανει ολα!!! Κανενα προβλημα να τα κανεις και στον στρατο! Αλλά...οταν κανεις ΜΟΝΟ αυτα στον στρατο...ε τοτε ειναι μια σκετη αηδια!!!!! 3)Προσωπικα ειμουν σε θαλαμο με 24 ατομα εκ των οποιων σχεδον ολοι χαπακανωντουσαν ολη την ημερα! Ηταν γνωστο σε ΟΛΟΥΣ!!!! Και δεν γινοταν απολυτως τιποτα......και οταν λεμε τιποτα εννουμε οτι δεν γινοντουσαν ΟΥΤΕ επιθεωρησεις καν τις Παρασκευες για ευνοητους λογους..... Και δεν νομιζω να ειναι η μοναδικη μοναδα ετσι σε ολη την Ελλαδα!!! 1) Ένδοξο ΠΖ του στρατού ξηράς. 2) Για να καταφέρεις να ασχολείσαι μόνο με την καθαριότητα προϋποθέτει να λουφάρεις από όλα τα υπόλοιπα. 3) Κατά την διάρκεια της θητείας μου 2 άτομα που κάνανε μαύρο στον θάλαμο πήραν αναβολή με συνοπτικές διαδικασίες. Στην ζούλα γινόντουσαν πολλά, αλλά αυτό ισχύει παντού. Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί ένας διοικητής θα κάτσει να κάνει τα στραβά μάτια και να ρισκάρει ένα ατύχημα που θα εκθέσει τον ίδιο, από την στιγμή που μπορεί να στείλει τον κάθε χρήστη στο νοσοκομείο για να του δώσουν αναβολή σε μια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.