Προς το περιεχόμενο

Πάμε στρατό! Ως "νέος" ακούω συμβουλές από "παλιούς"!

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CHRIS_MALL ,αν είσαι ακόμα στο κέντρο,θα στην δώσουν την άδεια.

αν έχεις πάει σε μονάδα,ξέχασέ το! οι 9 στις 10,δεν έχουν άτομα,κ περιμένουν τη νέα σειρά για χώσιμο...

διαφωνώ κάθετα με την ατακα από bonomania ,

Και δεν το συζητω.....αν μπορεις εφυγες για δοκιμος!

ακόμα 5 μήνες χαμένοι,είναι too much...

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα και δε μπορεί να κριθεί η άμυνα βάσει της αριθμητικής υπεροχής. Και ο Έβρος δεν είναι βοσκοτόπι που θα περάσουν περπατώντας οι Τούρκοι, όλο το βάρος της αμυντικής θωράκισης έχει πέσει εκεί.

Αν και όταν έτυχα εγώ εκεί στον Παρμενίωνα υπήρχε κατήφεια στα επιτελεία διότι στην άσκηση που έγινε χάσαμε, τα πράγματα είναι πολύ αμφίρροπα.

Προσωπικά δε νομίζω ότι θα εστιάσουν και τόσο πολύ εκεί οι Τούρκοι. Μάλλον θα προσπαθήσουν να καταλάβουν κάποιο νησί αλλά και πάλι όλα είναι ρευστά διότι όταν έχεις σε όλα τα νησιά πυροβολαρχίες με βαρύ πυροβολικό το οποίο έχει ένα range maximum 27-30 χλμ, μπορείς να καταστρέψεις όλα τα παράλια (και αυτοί εσένα φυσικά).

Και δεν είναι και τίποτα καλοεκπαιδευμένοι. Τα ίδια σκατά με 'μας είναι, απ' όσο είχα δει κάποιους σε φυλάκια στον Έβρο το ίδιο παραλίες, τσιγάρο, τσάπινγκ, κλπ. Σιγά την οργάνωση που έχουν οι Τούρκοι.

Όλα θα κριθούν μάλλον από το τί ισορροπίες θα θέλουν οι Αμερικανοί και οι εταίροι μας να ισχύσουν....

Δημοσ.
Εάν ίσχυε αυτό, είμαι σίγουρος πως αστραπιαία θα συνέβαιναν δύο γεγονότα:

α. η Τουρκία εισβάλλει στην Ελλάδα και την καταλαμβάνει αμαχητί

β. παρουσιάζεται μυστηριώδης αύξηση 500% στις κατατάξεις του Ελβετικού στρατού

α. η τουρκία δεν είναι ΕΕ

β. ο ελβετικός στρατός είναι ΑΓΓΟΥΡΙ

Δημοσ.
Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα και δε μπορεί να κριθεί η άμυνα βάσει της αριθμητικής υπεροχής. Και ο Έβρος δεν είναι βοσκοτόπι που θα περάσουν περπατώντας οι Τούρκοι, όλο το βάρος της αμυντικής θωράκισης έχει πέσει εκεί.

Αν και όταν έτυχα εγώ εκεί στον Παρμενίωνα υπήρχε κατήφεια στα επιτελεία διότι στην άσκηση που έγινε χάσαμε, τα πράγματα είναι πολύ αμφίρροπα.

Προσωπικά δε νομίζω ότι θα εστιάσουν και τόσο πολύ εκεί οι Τούρκοι. Μάλλον θα προσπαθήσουν να καταλάβουν κάποιο νησί αλλά και πάλι όλα είναι ρευστά διότι όταν έχεις σε όλα τα νησιά πυροβολαρχίες με βαρύ πυροβολικό το οποίο έχει ένα range maximum 27-30 χλμ, μπορείς να καταστρέψεις όλα τα παράλια (και αυτοί εσένα φυσικά).

Και δεν είναι και τίποτα καλοεκπαιδευμένοι. Τα ίδια σκατά με 'μας είναι, απ' όσο είχα δει κάποιους σε φυλάκια στον Έβρο το ίδιο παραλίες, τσιγάρο, τσάπινγκ, κλπ. Σιγά την οργάνωση που έχουν οι Τούρκοι.

Όλα θα κριθούν μάλλον από το τί ισορροπίες θα θέλουν οι Αμερικανοί και οι εταίροι μας να ισχύσουν....

Το πιθανότερο είναι να χάναμε 1-2 μεγάλα νησιά και να φτάναμε μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Δημοσ.

@jim, luci... τς τς τς...

Υποθέτω, και σε όλα τα "ανέκδοτα" που ακούτε κάνετε και φυσικο-μαθηματικο-κοινωνικο-ψυχολογικο-πολιτισμική ανάλυση πριν γελάσετε;

(Εξ'άλλου, ποιος είπε πως η Τουρκία είναι στην ΕΕ; )

Δημοσ.

Θα σου μεταφέρω λόγια ενός σοφού συμφάνταρου:

"Είναι θλιβερό να βρίσκομαι στο βεληνεκές τέτοιων ανθρώπων".

Μόνο αυτό.

Δημοσ.

Yπηρέτησα πριν πολλά χρόνια (πάνω από δεκαετία) στα αλεξίπτωτα. Αν θες να αξιοποιήσεις αυτόν τον -λίγο- χρόνο που θα κάτσεις εκεί, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα την διηγείσαι στα εγγόνια σου, είναι μάταιο να κάθεσαι να κλαις σαν τις αδερφές αναμασώντας ένα σωρό Κνίτικες μπούρδες ως άλλοθι. Στο κάτω-κάτω είναι ένα καθήκον από αρχαιοτάτων χρόνων και αν είναι να ψάξεις πως θα περάσεις πιο ευχάριστα καλύτερα κάτσε σπίτι σου, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις.

Αν πάλι έχεις σκοπό να πας φαντάρος γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο που θα πας, δηλαδή για να "παίξεις πόλεμο" σα μεγάλο παιδί ε τότε καν το σωστά, όχι για κανέναν άλλον, αλλά για τον εαυτό σου. Να είσαι εθελοντής, πρόθυμος, ικανός, αμάσητος, παράτολμος και κτηνώδης... αντρικός και τότε θα αναπολείς όλα τα μαρτύριά σου με καμάρι. Δε σου ορκίζομαι ότι θα γίνεις άντρας, αλλά σίγουρα θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια φορά πάντως αποδεδειγμένα ηΕλλάδα έχει γεμίσει αδερφές πρεζόνια και τεμπελόσκυλα, άρα δε χρειάζεται να ντρέπεσαι κανέναν, ούτε και έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν άμα σ' αρέσουν τα αντρικά παιχνίδια ακόμη κι αν είσαι η μειοψηφία. Μπορεί να σε πουν από... ναζιστή, μέχρι ότι φανταστεί ο νους σου, αλλά μη στεναχωρηθείς, έτσι κάνουν όλες οι αδερφές. Άμα μπορείς να πηδήσεις χωρίς αλεξίπτωτο καν' το, κι ας τους να χτυπιούνται. Άμα είναι να... ραφτείς μόνος σου σαν τον Ράμπο, ε τότε καν' το και θα ανήκεις στον κανονικό στρατό, τον στρατό του Μ.Αλεξάνδρου και του Ι.Καίσαρα. Αν θες να περάσεις την ώρα σου μέχρι να τελειώσει το 12μηνο, παίξε playstation που είναι πιο εύκολο.

Μακριά από ρουφιανιές, γλυψίματα, βίσματα, και όταν έχεις κάτι να πεις, πες το στους άμεσα ενδιαφερόμενους και όχι να κλαίγεσαι στα φόρουμς όπως συνηθίζεται. Να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν όλοι.

Δημοσ.
Άμα είναι να... ραφτείς μόνος σου σαν τον Ράμπο, ε τότε καν' το και θα ανήκεις στον κανονικό στρατό, τον στρατό του Μ.Αλεξάνδρου και του Ι.Καίσαρα.

Ξέχασες τον George Bush Jr...

Κρίμα Aigeas, πραγματικά κρίμα...

Δημοσ.

Aigeas,επειδή το μήνυμά σου με έστειλε αδιάβαστο....έχουμε κ λέμε...

Yπηρέτησα πριν πολλά χρόνια (πάνω από δεκαετία) στα αλεξίπτωτα.

Μαγκιά σου κ καμάρι σου ως εδώ.

Αν θες να αξιοποιήσεις αυτόν τον -λίγο- χρόνο που θα κάτσεις εκεί, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα την διηγείσαι στα εγγόνια σου

Ακόμα κ αυτός που έκανε στρατό στα σύνορα....χολαργού-παπάγου,θα έχει να διηγείται πολλά στα εγγόνια του από τα παράλογα του ελλ.στρατού!

είναι μάταιο να κάθεσαι να κλαις σαν τις αδερφές αναμασώντας ένα σωρό Κνίτικες μπούρδες ως άλλοθι.

Μάλιστα! όποιος δηλαδή διαφωνεί και κριτικάρει,είναι είτε αδερφή,είτε κνίτης(φαντάζομαι ότι στα μάτια σου,και τα δύο είναι απεχθή αδικήματα που θα έπρεπε να τιμωρούνται με δημόσιο λιθοβολισμό στην πλατεία Συντάγματος)!

Και επειδή έχω εκφράσει δημόσια την απέχθειά μου απέναντι στο θεσμό του στρατού κ της υποχρεωτικής στράτευσης, φαντάζομαι ότι αυτή μου η απόψη,άμεσα με κατατάσει στις αδερφές ή στους κνίτες!

Στο κάτω-κάτω είναι ένα καθήκον από αρχαιοτάτων χρόνων

ορίστε?Στην αρχαία ελλάδα, καθάριζαν χέστρες,με υποχρεωτικές θητείες ?

Αν πάλι έχεις σκοπό να πας φαντάρος γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο που θα πας, δηλαδή για να "παίξεις πόλεμο" σα μεγάλο παιδί ε τότε καν το σωστά, όχι για κανέναν άλλον, αλλά για τον εαυτό σου.

Να παίξεις πόλεμο???πως παίζεται ο πόλεμος? αν θέλω να παίξω,με εισαγωγικά,πάω για paintball,αν θέλω χωρίς εισαγωγικά,βάζω το μαντήλι στο κεφάλι,το μαχαίρι στην κωλότσεπη,βάφομαι με τα χρώματα του πολέμου,κ ορμάω ως ο νέος ράμπο πρωταγωνιστής στο νέο πλατούν!

Στο στρατό δεν πας για να "παίξεις",αλλά γιατί είναι υποχρεωτικό.

Αν τώρα,σου αρέσει αυτό που σου μαθαίνουν εκεί κ που σε βάζουν να κάνεις,είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός,και συμφώνω μαζό σου,ότι το κάνεις για την πάρτη σου κ μόνο!

Να είσαι εθελοντής, πρόθυμος, ικανός, αμάσητος, παράτολμος και κτηνώδης... αντρικός και τότε θα αναπολείς όλα τα μαρτύριά σου με καμάρι.

Συγγνώμη,αλλά δεν πάει να πάρει την κων/πόλη...να καθαρίσει χέστρες πάει! Δεν νιώθω κανένα καμάρι που καθάριζα χέστρες με ξύλα,που τα τραβούσαν οι αρουραίοι,κ έμπαινε το χέρι μου στα σκατά,ούτε επειδή έκανα γόπινγκ,ή έπαιρνα κάμψεις ,ούτε για τίποτα!!!αντίθετα,νιώθω μεγάλο καμάρι,για όλη την υπολοιπη μου ζωή,κ το πως αντιμετωπίζω τις καταστάσεις αυτής!

Δε σου ορκίζομαι ότι θα γίνεις άντρας, αλλά σίγουρα θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το μεγάλο βήμα για να γίνω εγώ άντρας,για να μιλήσω επί προσωπικού, έγινε σε ΠΟΛΥ μικρότερη ηλικία,τότε που διαμόρφωνα χαρακτήρα κ απόψεις,και όχι στο στρατό,που με έκανε χειρότερο άνθρωπο κ περισσότερο εγωιστή!

Μια φορά πάντως αποδεδειγμένα ηΕλλάδα έχει γεμίσει αδερφές πρεζόνια και τεμπελόσκυλα,

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΨΗ! όποιος δε συμφωνεί μαζί μου,είναι αδερφή,πρεζόνι κ τεμπελόσκυλο! Ξέχασες το κνίτης!!!

άρα δε χρειάζεται να ντρέπεσαι κανέναν, ούτε και έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν άμα σ' αρέσουν τα αντρικά παιχνίδια ακόμη κι αν είσαι η μειοψηφία. Μπορεί να σε πουν από... ναζιστή, μέχρι ότι φανταστεί ο νους σου, αλλά μη στεναχωρηθείς, έτσι κάνουν όλες οι αδερφές.

Πάντως,με τις αδερφές έχεις φάει μεγάλο κόλλημα!

Όποιος διαφωνεί μαζί σου,πρέπει υποχρεωτικά να είναι αδερφή? Έτσι νιώθεις άντρας εσύ? Υποβαθμίζοντας όλους τους υπόλοιπους άντρες που διαφωνούν μαζί σου? Αποκαλώντας τους,αδερφές?Σε παρακαλώ να μαζέψεις την τεστοστερόνη σου,γιατί παρατρίχα να την πατήσω,έτσι που ξεχειλίζει!

Άμα μπορείς να πηδήσεις χωρίς αλεξίπτωτο καν' το, κι ας τους να χτυπιούνται. Άμα είναι να... ραφτείς μόνος σου σαν τον Ράμπο, ε τότε καν' το

Σε αυτά συμφωνώ,δικές σου είναι οι επιλογές,και κανένας δεν τις κρίνει!

και θα ανήκεις στον κανονικό στρατό, τον στρατό του Μ.Αλεξάνδρου και του Ι.Καίσαρα.

Εδώ τα χαλάμε!!!!αλλά ξέχασα,ο αλέξανδρος δεν είναι ο πρόγονος του χίτλερ,αλλά ο σωτήρας! και τέλος πάντων,δεν αποφασίζουμε?τα κάνει για την πάρτη του,ή για να ανήκει στο στρατό του αλέξανδρου?

Αν θες να περάσεις την ώρα σου μέχρι να τελειώσει το 12μηνο, παίξε playstation που είναι πιο εύκολο.

Συμφωνώ,απείρως καλυτερη απασχόληση,ειδικά αν εξασκηθείς στο iss pro!

Μακριά από ρουφιανιές, γλυψίματα, βίσματα, και όταν έχεις κάτι να πεις, πες το στους άμεσα ενδιαφερόμενους

στα πρώτα 2,θα συμφωνήσω,μακρια από ρουφιανιές κ γλυψίματα!

Τώρα,αν έχεις κανά "δόντι" , εγώ προσωπικά θα σου πω μπράβο αν το χρησιμοποιήσεις!

και όχι να κλαίγεσαι στα φόρουμς όπως συνηθίζεται. Να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν όλοι.

όταν λες την άποψή σου ,ή διαμαρτύρεσαι,θεωρείται ότι κλαίγεσαι? Γρήγορα προσθήκη νέας έννοιας στο Μπαμπινιώτη παρακαλώ!

ΥΓ: αχ,τι διαβάζουν τα ματάκια μας!!!

Δημοσ.
Yπηρέτησα πριν πολλά χρόνια (πάνω από δεκαετία) στα αλεξίπτωτα. Αν θες να αξιοποιήσεις αυτόν τον -λίγο- χρόνο που θα κάτσεις εκεί, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα την διηγείσαι στα εγγόνια σου, είναι μάταιο να κάθεσαι να κλαις σαν τις αδερφές αναμασώντας ένα σωρό Κνίτικες μπούρδες ως άλλοθι. Στο κάτω-κάτω είναι ένα καθήκον από αρχαιοτάτων χρόνων και αν είναι να ψάξεις πως θα περάσεις πιο ευχάριστα καλύτερα κάτσε σπίτι σου, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις.

Αν πάλι έχεις σκοπό να πας φαντάρος γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο που θα πας, δηλαδή για να "παίξεις πόλεμο" σα μεγάλο παιδί ε τότε καν το σωστά, όχι για κανέναν άλλον, αλλά για τον εαυτό σου. Να είσαι εθελοντής, πρόθυμος, ικανός, αμάσητος, παράτολμος και κτηνώδης... αντρικός και τότε θα αναπολείς όλα τα μαρτύριά σου με καμάρι. Δε σου ορκίζομαι ότι θα γίνεις άντρας, αλλά σίγουρα θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια φορά πάντως αποδεδειγμένα ηΕλλάδα έχει γεμίσει αδερφές πρεζόνια και τεμπελόσκυλα, άρα δε χρειάζεται να ντρέπεσαι κανέναν, ούτε και έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν άμα σ' αρέσουν τα αντρικά παιχνίδια ακόμη κι αν είσαι η μειοψηφία. Μπορεί να σε πουν από... ναζιστή, μέχρι ότι φανταστεί ο νους σου, αλλά μη στεναχωρηθείς, έτσι κάνουν όλες οι αδερφές. Άμα μπορείς να πηδήσεις χωρίς αλεξίπτωτο καν' το, κι ας τους να χτυπιούνται. Άμα είναι να... ραφτείς μόνος σου σαν τον Ράμπο, ε τότε καν' το και θα ανήκεις στον κανονικό στρατό, τον στρατό του Μ.Αλεξάνδρου και του Ι.Καίσαρα. Αν θες να περάσεις την ώρα σου μέχρι να τελειώσει το 12μηνο, παίξε playstation που είναι πιο εύκολο.

Μακριά από ρουφιανιές, γλυψίματα, βίσματα, και όταν έχεις κάτι να πεις, πες το στους άμεσα ενδιαφερόμενους και όχι να κλαίγεσαι στα φόρουμς όπως συνηθίζεται. Να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν όλοι.

Καθηκον ειπες?????? Θα αστειυεσαι!!! Καθηκον να παω σε αυτο το κολοχανειο???? Που οπου και να κοιταξεις βλεπεις ναρκωτικα? Και αντε να παω σε μια ηλικια που θα ξερω τι μου γινετα!!! Τον γιο μου...στα 18....πως θα τον στειλω?????? Τι αλεξιπτωτα λες???????? Αλλος ειναι ο στρατος!!!! Χαπια....χαπακια.......μαυρα κοκινα κιτρινα.....συριγγουλες....κτλ κτλ...! Και ολα αυτα μεσα στον θαλαμο σου!!! Δεν τα βλεπουν αυτα οι ανωτεροι???(κατωτεροι και με διαφορα!)....Αλλα θα μου πεις αν ειχαν το ελαχιστο ενδιαφερον....με τον στρατο θα ασχολιοντουσαν??????? Ελεος!!! Ουτε καθαριστρια θελω να γινω.....ουτε μαγειρας.....ουτε ντιλερακι.......ουτε ρουφιανος......επομενως μαλλον δεν χρειαζομαι τον στρατο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...