Arxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 και κατι απο εμενα,μην ψαρωσεις με την μεταθεση που θα παρεις η την τοποθετηση. Ολοι γυρω σου θα αρχισουν να σου λενε πωπω πικρα ή θα περασεις λουφα εκει και τετοια. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. Σε ολες τις μοναδες παιζει ρολο ποιος ειναι διοικητης. Ακολουθα την συμβουλη που σου λενε παραπανω και αλλα παιδια, να περνας απαρατηρητος και θα περασει γρηγορα. Ετσι και αλλιως πλεον δεν υπαρχουν παλιοι και νεοι. Τι παλιος να το παιξει ενα κολοψαρο με 3 κ 4 μηνες διαφορα???Καλη θητεια φιλε μου. Εκει θα σου δοθει και η ευκαιρια να σχεδιασεις και την ζωη σου αν δεν το εχεις κανει ηδη. Πολλες ωρες σκεψης, βρωμας και αυπνιας. Μετα απο ενα σημειο δεν θα σε νοιαζει...
CHRIS_MALL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους σας! Ένα ειδικό special ευχαριστώ στον KaizerSoze για τον χρόνο που αφιέρωσε! Θα τα λάβω όσο μπορώ υπόψη μου! Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο και όποιος γνωρίζει - θυμάται ας μου πει. Αν μπεις πχ. Αύγουστο δικαιούσαι να πάρεις Σεπτέμβριο άδεια λόγω εξεταστικής ή όχι, επειδή είναι νωρίς σχετικά? 1000 thanx ρε τσακάλια! Και όταν βάλω τα χακί θα ενημερώσω!
Kandinsky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τί νωρίς? Έτσι που είναι τώρα ο στρατός τη 2η μέρα δίνεις το όπλο σου σ' αυτόν που μπαίνει την πρώτη..... Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά φίλε μου αλλά δε νομίζω να μπορεί να στο απαγορεύσει κανείς. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει την θητεία του σε άλλη χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης?
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Πρέπει να έχει την αντίστοιχη υπηκοότητα, απ΄ όσο γνωρίζω.
jim1979 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ως απλος,κληρωτος φάνταρος; Οχι,υπαρχουν νομιζω εξαιρετικες περιπτωσεις για ΝΑΤΟικα στρατοπεδα αμφιβαλλω στα ορια του αποκλειω αν εχουν εφαρμογη σε απλο φανταρο,ακομα και αν αυτος ειναι ο γιος του υπουργου(αυτες οι περιπτωσεις βεβαιως ΔΕΝ εχουν σχεση με ΕΕ αλλα με ΝΑΤΟ)
2arkoudi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Να εισαι ο εαυτος σου και ολα θα πανε μια χαρα και οχι μαγκιες - τσατσιες - ρουφιανιες - γλυψιματα!
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αν ο χρόνος που σου πήρε να μακρύνεις το μαλλί σου ως εκεί που το έχεις τη μέρα που παρουσιάζεσαι είναι μεγαλύτερος από τη διάρκεια της θητείας, το κρατάς. Και είναι και η Wehrmacht.
Vagos_46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 μη μασας φιλε μου μονο αυτο!!! τον αυγουστο απολυθηκα οποτε καταλαβαινεις ειμαι καπως φρεσκος!! και σκοπιες με -18 θα χτυπησεις αν εισαι τυχερος σαν κι εμενα :mrgreen: :mrgreen: και θα κοιμασε ορθιος ολη μερα :mrgreen: !!! αυτο που θα προσεξεις ειναι να κανεις μερικα καλα φιλαρακια! εγω περνουσα πολυ καλα με φιλους μου ολη την ωρα στον χαβαλε ειμασταν!! καλη θητεια και μη φοβασαι τιποτα!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αν ο χρόνος που σου πήρε να μακρύνεις το μαλλί σου ως εκεί που το έχεις τη μέρα που παρουσιάζεσαι είναι μεγαλύτερος από τη διάρκεια της θητείας, το κρατάς. Καιρός να νιώσεις τη χαρά του κοντοκουρεμένου μαλλιού. Και είναι και η Wehrmacht. Αυτό μάλιστα, είναι επιχείρημα. Αν και, απ' ότι έχω ακούσει, έχει σταματήσει η λειτουργία των Einsatzgruppen.
spock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν, για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει την θητεία του σε άλλη χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Εάν ίσχυε αυτό, είμαι σίγουρος πως αστραπιαία θα συνέβαιναν δύο γεγονότα: α. η Τουρκία εισβάλλει στην Ελλάδα και την καταλαμβάνει αμαχητί β. παρουσιάζεται μυστηριώδης αύξηση 500% στις κατατάξεις του Ελβετικού στρατού
bonomania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ας μιλησουμε λοιπον για τα πεταμενα χρονια της ζωης μας..... Ας μιλησουμε για αυτο το κ...χανειο! Λοιπον.....μπες μεσα....κλεισε τα αυτια σου και τα ματια σου.....σφυριζε αδιαφορα......γραφτους ολουσ(εκτος απο 1-2 καλα φιλαρακια που θα κανεις)...μην δινεις σημασια σε κανεναν ανωτερο σου( ουσιαστικα ολοι κατωτεροι σου θα ειναι)......και μην κανεις το λαθος να μετρησεις καιρο μεχρι να βγεις! Το καλο ειναι οτι πλεον μεχρι να μπεις στον στρατο βγαινεις κιολας! Και δεν το συζητω.....αν μπορεις εφυγες για δοκιμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.