random Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 εχω πέσει κάτω απο το γέλιο!! τωρα 17,00 εκπομπη της Δρούζα στη Νετ με θέμα τα UFO. ερευνητής ΑΤΙΑ: υπάρχουν και οι περιπτώσεις απαγωγων, απ οπου προκύπτουν "υβρίδια" Αννα: υβρίδια, τι ? ερ: διασταυρωση γήινων με εξωγήινους Αν: και τι γινονται αυτα τα υβριδια. ειναι σαν και μας; ζουνε εδώ; ερ: ναι σε παρα πολλες χώρες Αν: και που ειναι να παμε να τους δούμε κι εμεις; υβρίδιο: έλα ντε, που είμαι ο κερατας; :mrgreen:
NoD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Tραγελαφικές καταστάσεις... Σου λένε και τι δρομολόγια κάνουν,φοιτητικό κόβουν ?
kattistt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 δηλ υπαρχουν στην πραγματικοτητα και οι Men In Black????????????? ε ρε γελιο....
SCidER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 οτι δεν κατανοεις δεν χρειαζετε να το κοροιδευεις απλα η δρουζα δεν κανει για τετοιες συζητησεις... :-?
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 που σε ρε χαρδαβέλα με του υποχθόνιους και την σπηλιά του Νταβέλη...Α ρε κάτι ωραίοι χειμώνες χωρίς γκόμενα που καθόμουνα και τα έβλεπα Σαββατο βράδυ..περασμένα μεγαλεία..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 προτιμώ να δω τα x-files. Πιο πειστικά μου φαίνονται τα σενάρια του...
PlaStiK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Τι Δρούζα και μπούρδες, βάλτε τώρα Extra να δείτε Λιακόπουλο, ένας είναι ο MASTER!
random Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 κριμα. τελειωσε. ολοι μαζι τηλεφωνα στη νετ να δωσουν στην Αννούλα εναν 24ωρο ουφοτηλεμαραθώνιο αγάπης. αντε γεια τωρα να προλάβω τα "πακέτα" λιακό!!! γρηγορα παιδιά, θα μου το πάρει ο γείτονας! αστο κάτω ρε, το ειδα πρώτος...
blueviper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εν αντιθέσει με τη Δρούζα, το Λιακόπουλο τουλάχιστον δεν τον πληρώνουμε από την τσέπη μας. Μια χαρά το πάει το γράμμα η Αννούλα μας. Μπουρδολογεί καθημερινά και τσεπώνει παχυλότατο μισθό από τις δικές μας τσέπες. Αθάνατη κρατική τηλεόραση.
nmtray2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Αμαν ρε. Οταν εκανε τα ιδια απο ιδιωτικες ηταν καλυτερα?
blueviper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Για τα μπάζα ήταν ανέκαθεν...μονάχα που δεν την πλήρωνα εγώ κι εσύ, αλλά οι Κοντομηνάδες αυτού του κόσμου, που ποσώς με κόπτει και πόσο ανόητοι είναι στις επιχειρηματικές τους κινήσεις κι αν τους αρέσει να τους ξαφρίζει το κάθε όρνιο.
Azaell Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 προτεινω να οργανοσουμε ψηφισμα και να το στηλουμε στην ετ ζητωντας να το παιζει καθε μερα για να γελαμε οταν εχουμε τις μαυρες μας!! 1 ψηφος απο εμενα!!!
Kandinsky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Κι απ' ότι έχω ακούσει παντελονιάζει καλά -και- η Άννα.....
gtsamour Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Για τα μπάζα ήταν ανέκαθεν...μονάχα που δεν την πλήρωνα εγώ κι εσύ, αλλά οι Κοντομηνάδες αυτού του κόσμου, που ποσώς με κόπτει και πόσο ανόητοι είναι στις επιχειρηματικές τους κινήσεις κι αν τους αρέσει να τους ξαφρίζει το κάθε όρνιο. Εδώ πληρώναμε για χρόοοοοονια την αργόσχολη τη Μπόκοτα και γιατί? Για να πηγαίνει μια φορά το χρόνο το ταξιδάκι της και να παρουσιάζει τη Eurovision (και να το έκανε και καλά... όλο αρλούμπες έλεγε). Τον υπόλοιπο χρόνο.... καφεδάκι στην ΕΡΤ, αν πήγαινε κιόλας δηλαδή... Στη Δρούζα θα κολλήσουμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.