Προς το περιεχόμενο

Αννα Δρούζα και Ufo. τωρα στη ΝΕΤ!!!

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πέσει κάτω απο το γέλιο!!

τωρα 17,00 εκπομπη της Δρούζα στη Νετ με θέμα τα UFO.

ερευνητής ΑΤΙΑ: υπάρχουν και οι περιπτώσεις απαγωγων, απ οπου προκύπτουν "υβρίδια"

Αννα: υβρίδια, τι ?

ερ: διασταυρωση γήινων με εξωγήινους

Αν: και τι γινονται αυτα τα υβριδια. ειναι σαν και μας; ζουνε εδώ;

ερ: ναι σε παρα πολλες χώρες

Αν: και που ειναι να παμε να τους δούμε κι εμεις;

υβρίδιο: έλα ντε, που είμαι ο κερατας;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

untitledbp6.jpg

Δημοσ.

20061017171654fr6.th.png 20061017171732hl1.th.png 20061017171735ho5.th.png 20061017172103zd0.th.png

οτι δεν κατανοεις δεν χρειαζετε να το κοροιδευεις

απλα η δρουζα δεν κανει για τετοιες συζητησεις... :-?

Δημοσ.

που σε ρε χαρδαβέλα με του υποχθόνιους και την σπηλιά του Νταβέλη...Α ρε κάτι ωραίοι χειμώνες χωρίς γκόμενα που καθόμουνα και τα έβλεπα Σαββατο βράδυ..περασμένα μεγαλεία..

Δημοσ.

προτιμώ να δω τα x-files. Πιο πειστικά μου φαίνονται τα σενάρια του...

Δημοσ.

κριμα. τελειωσε. ολοι μαζι τηλεφωνα στη νετ να δωσουν στην Αννούλα εναν 24ωρο ουφοτηλεμαραθώνιο αγάπης.

αντε γεια τωρα να προλάβω τα "πακέτα" λιακό!!! γρηγορα παιδιά, θα μου το πάρει ο γείτονας! αστο κάτω ρε, το ειδα πρώτος...

Δημοσ.

Εν αντιθέσει με τη Δρούζα, το Λιακόπουλο τουλάχιστον δεν τον πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Μια χαρά το πάει το γράμμα η Αννούλα μας. Μπουρδολογεί καθημερινά και τσεπώνει παχυλότατο μισθό από τις δικές μας τσέπες. Αθάνατη κρατική τηλεόραση.

Δημοσ.

Για τα μπάζα ήταν ανέκαθεν...μονάχα που δεν την πλήρωνα εγώ κι εσύ, αλλά οι Κοντομηνάδες αυτού του κόσμου, που ποσώς με κόπτει και πόσο ανόητοι είναι στις επιχειρηματικές τους κινήσεις κι αν τους αρέσει να τους ξαφρίζει το κάθε όρνιο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προτεινω να οργανοσουμε ψηφισμα και να το στηλουμε στην ετ

ζητωντας να το παιζει καθε μερα για να γελαμε οταν εχουμε τις μαυρες μας!!

1 ψηφος απο εμενα!!!

Δημοσ.
Για τα μπάζα ήταν ανέκαθεν...μονάχα που δεν την πλήρωνα εγώ κι εσύ, αλλά οι Κοντομηνάδες αυτού του κόσμου, που ποσώς με κόπτει και πόσο ανόητοι είναι στις επιχειρηματικές τους κινήσεις κι αν τους αρέσει να τους ξαφρίζει το κάθε όρνιο.

Εδώ πληρώναμε για χρόοοοοονια την αργόσχολη τη Μπόκοτα και γιατί?

Για να πηγαίνει μια φορά το χρόνο το ταξιδάκι της και να παρουσιάζει τη Eurovision (και να το έκανε και καλά... όλο αρλούμπες έλεγε).

Τον υπόλοιπο χρόνο.... καφεδάκι στην ΕΡΤ, αν πήγαινε κιόλας δηλαδή...

Στη Δρούζα θα κολλήσουμε τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...