Προς το περιεχόμενο

Lg L1752s-sf

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πήρα την προηγούμενη βδομάδα για συγγενικό μου πρόσωπο. Ήταν βέβαια λύση ανάγκης για μένα γιατί πρώτη μου επιλογή ήταν μία Philips, την οποία δεν βρήκα ετοιμοπαράδοτη.

Εντυπώσεις... Δεν περίμενα βέβαια και πολλά, αλλά δε με ικανοποίησε ούτε και σε αυτό τον βαθμό.

Από θέματα εργονομίας δεν μου άρεσε η μη ύπαρξη ρύθμισης ύψους (όχι πως βρίσκεις και άλλη οθόνη σε αυτά τα λεφτά, με αυτό το χαρακτηριστικό) και η θέση των πλήκτρων ενεργοποίησης και επιλογών των μενού (στο δεξί πλάι της οθόνης, πίσω από το πλαίσιο).

Επί της ουσίας τώρα (στην απεικόνιση)... Η ύπαρξη μόνο αναλογικής σύνδεσης κάνει την έλλειψη DVI κάτι παραπάνω από αισθητή σε αυτή την οθόνη. Χρείαστηκα πάρα πολύ ώρα και πολύ παίξιμο με τις ρυθμίσεις για να καταφέρω το αποτέλεσμα να είναι ανεκτό (προσωπικά δεν με ικανοποίησε, ένας άπειρος χρήστης όμως δεν νομίζω να έχει πρόβλημα). Τα χρώματα της δεν μου αρέσαν ούτε για την απεικόνιση του Windows Explorer.

Για φτηνή επιλογή ίσως ( ; ) να αξίζει. Καλύτερες όμως θεωρώ στην χαμηλή κατηγορία τιμής τις Philips, στις οποίες συνάντησα καλύτερα χρώματα και ευκολότερη προσαρμογή της εικονάς χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσω πολύ χρόνο για το καλιμπράρισμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...