Προς το περιεχόμενο

Δικτυο και windows firewall problem

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GΕια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτησ.Εχω κανει δικτυο με δορυφορικο δεκτη dreambox (λινουξ),τον ειχα στειλει κανενα 4 μηνο για επισκευη και ενω πριν δουλευε οκ τωρα τρωει πορτα απο το firewall ton windows(δηλαδη προσπαθουσα να μπω στο διαδικτυο και δεν τα καταφερνα μολις εκλεισα το firewALL μπηκε κανονικα.Να τονισω στο σημειο αυτο οτι ουτε ftp doyleyei(me cute ftp πχ ενω μεταφερω αρχεια απο το δεκτη στον υπολογιστη το αναποδο δε γινεται.Καμια ιδεα για το τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να μην εχω προβλημα?

Δημοσ.

Εχεις την ιδια IP Address, Subnet Mask & Gateway με αυτην πριν το φτιαξεις? Όπως και να έχει πήγαινε στο firewall των windows και βάλε στην λίστα των exceptions την IP του Dreambox... Για το FTP ίσως χρειάζεται να αλλαξεις τα permissions στο folder των linux που θελεις να στειλεις κλειδια ή οτι αλλο είναι αυτο...Φαντάζομαι οτι βλεπεις τα folders απλα δεν μπορεις να μεταφερεις κλειδια...

Δημοσ.
Εχεις την ιδια IP Address, Subnet Mask & Gateway με αυτην πριν το φτιαξεις? Όπως και να έχει πήγαινε στο firewall των windows και βάλε στην λίστα των exceptions την IP του Dreambox... Για το FTP ίσως χρειάζεται να αλλαξεις τα permissions στο folder των linux που θελεις να στειλεις κλειδια ή οτι αλλο είναι αυτο...Φαντάζομαι οτι βλεπεις τα folders απλα δεν μπορεις να μεταφερεις κλειδια...

Sτις εξαιρεσεις σε ποια επιλογη γιατι οταν επιλεγω το προσθηκη πορτας δε δεχεται το ιρ του Dreambox

Δημοσ.

Dystyxos kai pali de doyleyei.Mhpos paizei rolo oti stin Dreambox exei timh port 80?Kai kati akomh>me cute ftp 8.0 mpaino ston dream alla den mporo na do ti keys exei(moy bgazei mono nagra roms eno exo ton cccam 1.30) Kamia idea?

Δημοσ.

η πορτα 80 ειναι για http... αν στον internet explorer γράψεις την IP του Dreambox τι σου βγάζει? βαλε και τις 2 πορτες στο firewall, δοκιμασε passive mode enable/disable στο FTP σου... Ο λογαριασμός που μπαινεις είναι root? Εγω είχα ενα Nokia Dbox2 και προσπαθώ να θυμηθώ για να σε βοηθήσω, αλλα θυμάμαι οτι αναλογα το flash που του εκανα σε neutrino, TUX και διαφορα που είχαν βγει κατα καιρους, οτι εβλεπα τα κλειδια σε διαφορετικά folders ανάλογα με τις εκδοσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...