Προς το περιεχόμενο

θέλω να ανοίξω τον Vaio

cone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να τον καθαρισω απο κατι σκονες (τι κατι...)

να το επιχειρισω? τον εχει ανοιξει κανεις; μη το στελνω στο βελγιο μονο για καθαρισμα. να το κανω ή οχι; εχω εναν vgn fs

Δημοσ.

Είναι εντός ή εκτός εγγύησης?? Αν το κάνεις προσεκτικά και δεν έχει και καμιά ταινία ασφαλείας δεν θα το καταλάβει κανείς...

Δημοσ.

Γιατί να το στείλεις στο Βέλγιο το κακόμοιρο?? Δεν το λυπάσαι? Έχουμε και στο Ελλάντα αντιπροσωπεία της Sony ;), τώρα βέβαια το τι ποσό θα σου ζητήσουν είναι μια άλλη ιστορία... πάρτους ένα τηλεφωνάκι και ρώτα τους.

Δημοσ.

εκτός είναι. ζεσταίνεται γρήγορα και από κει που βγαίνει ο αέρας από την cpu μου γεμίζει με σκόνη. βγαίνει ακριβώς μπροστά από την κάτω πλευρά της οθόνης (όταν είναι ανοιχτό φυσικά)

δεν ηξερα οτι εχουμε κ δω. και που ειναι; τηλεφωνο μπορειτε να μου πειτε;

Δημοσ.

Εγω ανοιξα τις προαλλες τον acer μου και εβγαλα απο την ψυχτρα 2 κιλα σκονη. Πρεπει να εκανα ομως βλακια και να κουνησα απο την θεση της την ψυχτρα και τωρα αντι να ανοιγει λιγοτερες φορες το ανεμηστηρακι ανοιγει πιο πολλες.

Οποτε με προσοχη...!!!!

Δημοσ.

Th sygkekrimenh seira thn exo anoiksi alla einai megalh manoura...eidika gia na fygei to keyboard prepei na fygei ena plastiko apo pano poy einai koumpoto kai spaei paneykola...thelei megalh prosoxh..Epishs oi vides den einai oles idies kai prepei na tis shmeioseis...telos gia na vgaleis cpu se ayto kai na kathariseis to systhma psykshs prepei na lythei oloklhro ( kai h othonh na fygei...Asto kalytera emana mou phre 2 ores kai exo anoiksei isame 40 forhta..

Δημοσ.
Gia auto goustarw ta acer... ta anoigeis kai ta katharizeis me 3 kiniseis. :)

Eιναι να τα γουσταρεις για οποιοδηποτε αλλο λογο?

Δημοσ.
Gia auto goustarw ta acer... ta anoigeis kai ta katharizeis me 3 kiniseis. :)

Eιναι να τα γουσταρεις για οποιοδηποτε αλλο λογο?

Χεχεχε... Το πως μπορεί να ξεφύγει η κουβέντα είναι συγκλονιστικό!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...