Προς το περιεχόμενο

Toshiba A110-195 wi-fi

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα. Εχω αγορασει τον Toshiba A110-195 centrino duo και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ομως εκανα αναβαθμιση σε ολους τους drivers και ολα πηγαν καλα αλλα αντιμετωπιζω προβλημα στην ασυρματη συνδεση.

Ειδκοτερα παροτι η καρτα δικτυου Intel pro wirelles ειναι σωστα εγκατεστημενη και το συνοδευτικο προγραμμα Atheros utility για την διαχειριση της συνδεσης παροτι ανοιγω το κουμπι της συνδεσης απο το φορητο και επιλεγω το wirelles lan να δουλεψει μου λεει οτι "το switch einai disable' .ΤΟ μηνυμα εμφανιζεται και στο διαγνωστικο του προγραμματος.

Εφοσον ολα ειναι σωστα κοιταξα για τους drivers. Στην επιλυση προβληματων ανεφερε οτι ελειπε ενα dll απο το system 32 το οποιο βρηκαν και το εβαλα και ολα καλα. Οταν εκτελω παλι το διαγνωστικο μου λεει οτι ο drivers ειναι ενταξει αλλα η καρτα δικτυου λεει οτι δεν ειναι τοποθετημενη. Εχετε καμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες μήπως έχει κάποιον διακόπτη πάνω στο laptop για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Wireless. Αν δεν έχει διακόπτη, δες μήπως υπάρχει κανένας συνδυασμός πλήκτρων που το κάνει. Συνήθως είναι Fn + κάποιο απο τα F keys.

Τελικα φιλε μου φταιει το προγραμμα που εχει ο φορητος Lanch free και βγαζει λαθος, ενω απο το προγραμμα της καρτας Intel Pro set βρηκε αμεσως το δικτυο και ολα μια χαρα. Δεν εφταιγε ο διακοπτης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...