arni Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Εγω ειμαι πάλι.. Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με την διαχείριση των δικτυων σε VB, .NET, ASP κτλ. Συγκεκριμένα εδώ και κειρό έχω μιά άσκηση πού εκτός απο δίκτυα, περιλαμβανει και αρκετό προγραμματισμό σε συγκεκριμένα πραγματα. Η άσκηση είναι νά χρησιμοποιηθεί ενα μηχάνημα ώς router σε Windows XP με δύο κάρτες δικτύου και στο slave part πού έχει πάντα μάσκα 192.168.0.1. Το δίκτυο αυτό παίρνιε απο ενα ασύρματο ΑΡ στο εύρος 192.168.0.2. μέχρι 250 (βγάζουμε έξω τα μισά και τα χρηστικά). χρειάζομαι ενα Grid η τέλος πάντων μιά φόρμα πού θ΄αμού δίνει πιο ΙΡ χρησιμοποιοείται οταν μπαινει χρήστης και ποιο σταματάει νά χρησιμοποιείται σε real time ομως. Θα ήταν ευχής έργο άν τα ΙΡ αυτά τα κρατούσα σε μιά βάση με την ώρα πού μπήκαν, την ώρα πού σταμάτησαν και τό συνολικό τραφφιψ πού έχε το καθένα upload και download. Αν αυτό δίνεται και σε Access, ακόμα καλύτερα. Σας παρακαλώ γιά την βοήθειά σας και σας ευχαριστω πολύ όποιος ασχοληθεί. Arni ΥΓ. Εχω ήδη ζαλίσει διάφορα σημεία τού Forum καί ολα τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί μου. Τώρα μόλις όμως πήρα τις πλήρεις προδιαγραφές τής άσκησης και μπορώ νά βαδίσω κάτω απο ένα προγραμμα. Αρχικά κάτι έλεγαν για LAMP σύστημα αλλά τώρα καθορίστηκε σε Win XP. ΥΓ2. Αν γνωρίζει κανείς επίσης κάποια βιβλιογραφία γιά δικτυα σε σχέση με Vb, .ASP, IIS και γενικότερα τέτοιες γλώσσες, αλλά νά ξεφεύγει απο τα κλασσικά "Οδηγός ταδε" κτλ και νά πηγαίνει σε θέματα δικτύων..
deker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς για αυτό που θες, αλλά γενικότερα για vb και .net προγραμματισμό γενικότερα θα σου συνιστούσα να μπεις στο http://www.dotnetzone.gr . Θα πάρεις μια άμεση και σίγουρη λύση για ότι ζητάς. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.