Προς το περιεχόμενο

παει το excel οεο!!help

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σαν να μην πω τι, πάτησα να κάνω update τα windows(sp3),ενώ δεν τα έχω νόμιμα(περίεργο!).Το αποτέλεσμα;πάει το excel κ μου ζητάει το cd rom για να κάνει install.Πως μπορώ να γυρίσω το pc 1 μέρα πίσω.Το excel μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη δουλειά μου γι αυτό κ ρωτάω.Έχω τα windows xp english version.Κάποιος φίλος έχει το cd από τα ελληνικά xp.Αν το βάλω θα κάνει δουλειά ή θα χειροτερέψουν τα πράγματα;Thanks εκ των προτέρων

GRECTORAS οσο gia to ballon για τα updates:start,run πληκτρολογώ msconfig,services κ ξετσεκάρεις το security center,το automatic update απενεργοποιήθηκε ήδη οπότε το ξετσεκάρεις χωρίς φόβο.αντε για microsoft k συ κ τα updates σου(δεν χρειάζεται να είναι to sp3 ούτε είπα κάτι τέτοιο,μην μπερδευόμαστε)

Emeis den mperdeuomaste... Esy mas mperdeueis...

Na kaneis to post sou elegxo prin to vgaleis stin fora.

Oson afora to update tha simfwnisw me ta paidia... eite paranoma eite nomima ta auto-updates einai fix. Diladi ta kaneis xwris fovo.

Twra to an sou zitise to CD einai apolytws logiko k sumvainei giati kleisane kati tripes pou anakalipsan prosfata gia to office. Ena CD office kalo einai na uparxei estw k daneiko... prosekse omws na einai to idio office me auto pou evales... (autono'i'to nomizw)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ase energopoiimeno to system restore gia tyxon mellontika problimata. frontise na perneis backup se asfales meso. frontise afou thes apenergopoiimeno to security center na exeis firewall kai antivirus kathimerina enimeromeno(na tsekareis an yparxoun enimeroseis ki an lifthisan).

prosopika sinisto na energopoiiseis tis automates enimeroseis kai na soy erxete eidopoiisi xoris na ginete lipsi i na ginete alla na min ginete egkatastasi. egw exo to 2o. otan yparxoyn pas gia proxorimenoys dialegeis esy ti thes kai an thes na tis apofigeis exeis tin dynatothta na tis agnoiseis vgazontas to "tik" sto path kai soy dinei kai dynatotita na mi laveis alli eidopoiisei gia ta sygkekrimena.

Δημοσ.

DOSMAN κάνεις παράθεση χωρίς να τα αναφέρεις όλα.το πρόβλημα ξεκίνησε με το να μην έχω excel μετά τo update.ο φίλος(όλοι για μένα) player74 ανέφερε το sp 3(το οποίο ανέφερα καταλάθος,τώρα το είδα).ντε σπα το προβλημα λύθηκε και απλά πρόστεσα πως μπορεί να απαλλαγεί κάποιος από τα update γιατί είναι επίφοβα για αυτούς που δεν τα έχουν νόμιμα(including office).sorry αν μπέρδεψα ή είπα κάτι κακό

Δημοσ.

Stin parathesi einai logia dika sou.. an deis ekei pou ta exw kokkinisei (sto prwto eidika) tha deis oti LES gia sp3.

Ti mou les meta oti den ta ekana ola...?

Oute egw exw nomima windows k ekana k xtes update sta windows... k den exw kanena provlima.

Tespa afou sou lithike to provlima sou etsi kalws.

Kalo vradi k as elpisoume i aek na kerdisei simera (den eimai aek...)

Δημοσ.

το sp3 ανφέρθηκε by mistake,αυτο που με παραξενεύει είναι ότι άλλο update πήγα να κάνω εγώ κ άλλο έκανες εσύ?ένα εικονίδιο πατάμε,να πω ότι είναι διαφορετικό.να κερδίσει η αεκ γιατί όχι?(έχει κ τα ίδια χρώματα)καλό βράδυ my friend

Δημοσ.
Κι έτσι για να... κυκλοφορεί, υπήρχε κι άλλη λύση, αυτή του Open Office ;-)

τι ειναι το open office?(μια κ θα κυκλοφορεί να μάθουμε κ μεις οι λιγότερο σχετικοί)αν μπορείς να μου πεις με λίγα λόγια.free?κάπου είδα για έκδοση 2.0.4.χρειάζετai uninsall το ήδη υπάρχον?thanks in advance

• Members
Δημοσ.

Το openoffice είναι μια opensource σουίτα προγραμμάτων γραφείου (έχει δηλαδή προγράμματα αντίστοιχα των word, excel, powerpoint κλπ). Δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα του Microsoft Office αλλά είναι opensource (δωρεάν) και γενικά πιστεύω πως καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις ενός μέσου χρήστη. Δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσεις το Microsoft Office για να περάσεις το Openoffice.

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις την portable έκδοσή του (http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable), που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση (απλώς το αποσυμπιέζεις σε έναν φάκελο - ενώ μπορείς ακόμα και να το μεταφέρεις σε ένα usb stick και να το χρησιμοποιείς απο εκεί σε όποιον υπολογιστή θέλεις).

Α, στα συν του Openoffice έναντι του Microsoft Office είναι ότι έχει εγγενώς τη δυνατότητα να κάνεις εξαγωγή ενός εγγράφου σε μορφή .pdf (κάνω ειδική αναφορά γιατί με έχει βολέψει πολύ κατά καιρούς :) ).

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι η port έδοση, δεν έχει επιλογή για συσχετισμό των επεκτάσεων .doc , .ppt .xls κτλ... Άρα θα πρέπει να ανοίγεις χειροκίνητα τα αρχεία... Εκτός αν έχεις την κατάλληλη υπομονή να κάνεις αυτό που έκατσα κι έκανα εγώ για λίγα MB λιγότερα...

Εγώ θα κατέβαζα το κανονικό OpenOffice.org και έχω παράλληλα στο USB Stick μου το ProtableOpenOffice για το κατεβαστήρι...

Δημοσ.
Να ξέρεις όμως ότι η port έδοση, δεν έχει επιλογή για συσχετισμό των επεκτάσεων .doc , .ppt .xls κτλ... Άρα θα πρέπει να ανοίγεις χειροκίνητα τα αρχεία... Εκτός αν έχεις την κατάλληλη υπομονή να κάνεις αυτό που έκατσα κι έκανα εγώ για λίγα MB λιγότερα...

Εγώ θα κατέβαζα το κανονικό OpenOffice.org και έχω παράλληλα στο USB Stick μου το ProtableOpenOffice για το κατεβαστήρι...

τι εννοείς χειροκίνητα?ανοιγμά με...το portable open office?

Δημοσ.
Να ξέρεις όμως ότι η port έδοση, δεν έχει επιλογή για συσχετισμό των επεκτάσεων .doc , .ppt .xls κτλ... Άρα θα πρέπει να ανοίγεις χειροκίνητα τα αρχεία...

Υπάρχει πιο εύκολη λύση:

Δεξί κλικ - Άνοιγμα με - Επιλογή προγράμματος...-Διαλέγεις το πρόγραμμα με το οποίο θέλεις να ανοίξεις το συγκεκριμένο αρχείο και τσεκάρεις την επιλογή: Άνοιγμα αυτού του είδους αρχείου πάντα με το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Έτσι αλλάζεις κάθε φορά τη συσχέτιση προγράμματος-αρχείου ;-)

Δημοσ.

Ναι, αυτό εννοώ και κάνω αυτό που λέει ο yannis27gr ... Ανοίγω ένα ένα τα προγράμματα, με το καθένα τους αποθηκεύω ένα αρχείο με την επέκταση που χρησιμοποιώ... [ γιατί το OpenOffice χρησιμοποιεί και δικές του επεκτάσεις... ]

Μετά κάνω αυτό που λέει ο yannis27gr και είναι όλα οκ...

Απλά δεν χάθηκε ο κόσμος για 30-40 ΜΒ [ διαφορά από Full Portable με Word-PowerPoint-Excel στο OpenOffice με installation ... ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...