Προς το περιεχόμενο

παει το excel οεο!!help

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν να μην πω τι, πάτησα να κάνω update τα windows(sp3),ενώ δεν τα έχω νόμιμα(περίεργο!).Το αποτέλεσμα;πάει το excel κ μου ζητάει το cd rom για να κάνει install.Πως μπορώ να γυρίσω το pc 1 μέρα πίσω.Το excel μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη δουλειά μου γι αυτό κ ρωτάω.Έχω τα windows xp english version.Κάποιος φίλος έχει το cd από τα ελληνικά xp.Αν το βάλω θα κάνει δουλειά ή θα χειροτερέψουν τα πράγματα;Thanks εκ των προτέρων

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να περάσεις το excel δεν χρειάζεσαι τα windows αλλά το cd του office.

Σωστός gsarig!!

Καλημέρα,

δεν γνωρίζω αν θα πιάσει, αλλά δοκίμασες την Επαναφορά συστήματος;;

Κώστας

πηγα στο system restore αλλα ειπα να μην ακουμπησω μην καώ περισσότερο.θα δοκιμασω απο το cd κ βλέπουμε.thanks man

Δημοσ.

ΤΟ cd του office που επαιζε ηταν του 2000 κ δεν εκανε δουλειά.από το system restore ti να αλλάξω για να επανέλθει ο υπολογιστής μια μέρα πριν?

Δημοσ.

1.to an ta exeis nomima i paranoma den exei kamia simasia gia update meso ton automaton enimerosevn. einai free! to thema einai katarxas ti eidous enimerosh htan auth mias kai opws proeipa sp3 den yparxei, official toylaxiston..

einai perierga auta poy les ki emena etsi opws ta aneferes peigenei to mialo mou se ious spyware ktl.

2.efoson to cd pou sou zhta anaferete sto office prepei na to vreis kai na to valeis otan sto zhtaei. mporeis na kaneis ek neou egkatastasi an thes i na epilekseis repair (tha xreiastei activation nomizw).

3.system restore: enarksi/voithimata/ergaleia systhmatos/epanafora systimatos(etsi tin vriskw egw sta ellinika xp

dialegeis epanafora se prigoumeno xroniko simeio kai otan soy vgalei to hmerologio dialegeis ena shmeio prin to update pou ekanes.

proipothesi to system restore na htan energopoiimeno apo ton pinaka elegxou/system. an htan prin proxoriseis pare antigrafa pou xreiazese se oti dimiourgises ligo prin kai oposdipote meta to update.

Δημοσ.

απαντω για βοηθεια κ αλλων με παρομοια προβληματα.το προβλημα λύθηκε με την 3η αναφορά του player74.εγω που εχω xp english:start,programs,accesories,system restore(k oxi δεξι κλικ στο υπολογιστης μου που πήγαινα κα ειχα κολλήσει)κ επαναφέρεις σε όποια ημερομηνία θέλεις.ευτυχως εγώ ήθελα μόνο 1 μέρα πίσω,ετσι δεν έχασα τίποτα σπουδαίο μόνο το easyrecovery που έτσι κ αλλιώς δεν με βοήθησε σ 'αυτό μου το πρόβλημα.απαντάω όσον αφορά το 1.του player24 δεν έπαιζε ιος(δεν περνάει τπτ κ δεν είναι δυνατόν αν πέρασε να πείραξε μόνο το excel),μου συναίβει απο το εικονιδιο για τα update των windows(προσοχή όσοι τα χουν παράνομα just like me).οσον αφορά το 2.αν είχα το cd δεν θα ρωτούσα θα το βαζα και θα τελείωνε.Μια άλλη ερώτηση πως φεύγει τώρα το καταραμένο εικονίδιο για τα update των windows τωρα που το απενεργοποίησα?(το ballon με το χ)?

Δημοσ.

οσο gia to ballon για τα updates:start,run πληκτρολογώ msconfig,services κ ξετσεκάρεις το security center,το automatic update απενεργοποιήθηκε ήδη οπότε το ξετσεκάρεις χωρίς φόβο.αντε για microsoft k συ κ τα updates σου(δεν χρειάζεται να είναι to sp3 ούτε είπα κάτι τέτοιο,μην μπερδευόμαστε)

Δημοσ.
Δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου"-Ιδιότητες-Αυτόματες ενημερώσεις-απενεργοποίηση.

οσο gia to ballon για τα updates:start,run πληκτρολογώ msconfig,services κ ξετσεκάρεις το security center,το automatic update απενεργοποιήθηκε ήδη οπότε το ξετσεκάρεις χωρίς φόβο.

Δημοσ.

Να σου πω κάτι να γελάσεις? Πιθανών να ήθελε το CD για να πάρει κάτι files....γιατί τόσο πανικός για το τίποτα, μετά από κάποια update νομίζω το ζητάει...Μην τρελένεσαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...