Προς το περιεχόμενο

Βοηθήστε τον φτωχό...........

Kapetanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο clip και θελω να τα ενωσω.Με ποιο prog γινεται αυτο?

Τα clip ειναι σε avi.

Πως μπορω να βαλω υποτιτλους σε avi?Δοκιμασα το AviSubbtitler....Αλλα μαπα το καρπουζι.

Αυτα για την στιγμη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχουν το Virtual dub εδώ το οποίο είναι και τζάμπα.

Εναλλακτικά ---> AVI/MPEG/RM/WMV Joiner click here ή Easy Video Joiner version 5.21 hier clicken

Αμφότερα είναι shareware αλλά μια κι είσαι Λάντεν :mrgreen: θα τα ******* (καταλαβαίνεις τι στο καλό υπαινίσσομαι).

Καλή συγκόλληση! :-D

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά βλέποντας το αβαταρ σου μου γεννήθηκε μια απορία. Αλήθεια, τι βίντεο είναι; Είναι τίποτα με μαχητές που μιλάνε αραβικα και θέλεις υπότιτλους για να το περάσεις σε διεθνή δίκτυα?

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω.

Ρε παιδια οταν ειναι Xvid τι σημαινει?ειναι αλλου τυπου?δεν ειναι avi?

Μιλαω για τους υποτιτλους.

Γενικα απο οτι εχω καταλαβει,ειναι μανουρα η ιστορια......

Δημοσ.

Σου πετάει το μνμ: "No VFW codec installed..." ή κάπως έτσι, έ?

Μην ανησυχείς, σε περιορίζει σε Direct Stream Copy για το βίντεο. Για ενώσεις αρχείων, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Αλλά αν θέλεις να παίζει και το preview, απλά εγκαθιστάς τον XviD codec!

Υπ'οψιν, για να ενωθούν, τα 2 avi πρέπει να είναι της ίδιας ανάλυσης και του ιδίου codec προφανώς...

Δημοσ.

Καλά στα ειπαν τα παιδια ο Xvid ειναι ενας codec = κωδικοποιητης πας εδω και και τον σουφρωσες κι ολα ΟΚ.

Το προγραμμα της Boilsoft ειναι αρκετα εξυπνο και θα σε προειδοποιησει αν υπαρχει ασυμβατοτητα με τη συγκολληση. :)

Βεβαια μπορεις να κανεις διαφορες μετατροπες αλλα θα σου βγει το λαδι και δεν αξιζει μια φορα το εκανα κι εβγαλα ιλαρα.

αλλά βλέποντας το αβαταρ σου
Τον εχω βαλει κι εγω κατα καιρους σε αλλη εκδοση ομως! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...