Προς το περιεχόμενο

Tv Lcd Comet

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και καιρο μια tv 20" lcd. Ειδα αυτην την προσφορα της Comet στα 339? . Εχετε ιδεα αν ειναι καθολου αξιοπιστη σαν εταιρεια γιατι ομολογω οτι δεν την ηξερα.Αν εχετε δει καμια αλλη προσφορα μεχρι τα 350? για 20" lcd tv πειτε το να ριξω μια ματια.

P.S. δεν με ενδιαφερει να παρω tft και να βαλω tuner πανω.

Τhanks

Δημοσ.

Η εταιρία είναι ελληνική. Παρ' όλα αυτά επειδή και εγώ έψαχνα για 20'' το HiTECH την είχε ως συμφέρουσα επιλογή. Η καλύτερη λύση είναι να τη δεις σε λειτουργία για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Δημοσ.

Την εταιρία την ξέρω, η αντιπροσωπεία της είναι σε κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης.

Αυτό που κάνει απότι κατάλαβα είναι να παίρνει κινέζικες κατασκευές, να τις συναρμολογεί και να τις πουλάει με την επωνυμία Comet.

Από την πείρα μου και ενός γνωστού που είχε πάρει το ίδιο (είχα πάρει ένα dvd player comet απο praktiker) δεν είναι και τα καλύτερα.

Η αντιπροσωπεία τους είναι ένα "μαγαζάκι" και μου δώθηκε η εντύπωση ότι μόνο 1 τεχνικός υπήρχε που έκανε τα σερβις.

Εγώ πάντως δεν θα ξαναέπαιρνα Comet.

Δημοσ.

me ta idia lefta mporeis na pareis samsung i lg stis 19 intses, apeiros kalitera san tileorasi kai einai kai kanonika monitor H/Y.. apo comet ti perimeneis na pareis??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Παρολα αυτα τελικα την πηρα και εδω και 1 μηνα περιπου ειμαι ευχαριστημενος. Τωρα ελπιζω να μην χαλασει για να αρχισω να ψαχνομαι. Thanks παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...