CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά γεια σας! Αγόρασα έναν λαπ-τοπ ο οποίος δεν μπαίνει με τπτ internet. Ενώ συνδέεται κανονικά δεν μου ανοίγει καμιά σελίδα! Γιατί ;; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 μήπως έχεις πάρει τίποτα οτενετ και σε εμποδίζει το security kit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά γεια σας! Αγόρασα έναν λαπ-τοπ ο οποίος δεν μπαίνει με τπτ internet. Ενώ συνδέεται κανονικά δεν μου ανοίγει καμιά σελίδα! Γιατί ;; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Δεν πιστεύω να έχεις εγακτεστημένο κανένα Norton Internet Security (my ass) ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δεν πιστεύω να έχεις εγακτεστημένο κανένα Norton Internet Security (my ass) ???? nai to exw...les na ftaiei afto? milame gia pstn syndesh! file exeis dikio...ekana disable to norton internet security kai twra mou vgazei omws ena parathiro pou leei Λυπούμαστε ο σύμβουλος δεν σας επιτρέπει να δείτε αυτήν την τοποθεσία! Και μου ζητάει έναν κωδικό!! Τι παίζει;; Thanx guys με σώζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ και βάλε κάποιο άλλο της προκοπής... έτσι κι αλλιώς με νέο λαπτοπ 1 μήνα άδεια έχεις και μετά πρέπει να τα σκάσεις... ΠΕΤΑ ΤΟ (Εγώ αυτό θα έκανα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Τι να πετάξω?? Κοίτα τώρα μου έχει βγάλει ένα παράθυρο που ζητάει κωδικό για να δω τα site! Τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Κάνε uninstall όλο το Norton Internet Security... ο κωδικός που λες δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι... για βοήθησε λίγο... ή βάλε κανένα screenshot... (Φαντάζομαι ότι για να μπορείς να γράφεις εδώ μπαίνεις από άλλο PC και σύνδεση ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ναι ναι έχεις δίκιο...ευτυχώς με mozzila μπήκε κυριλέ! Thanx! Το έκανα disable και όλα οκ! Καλό βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.