Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με setup pc... στα XP

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα δευτερο πισι το οποιο με χει τρελανει.

Εχει πανω μια Gigabyte (την οποια αρχιζω και θεωρω υπευθυνη) και cpu 2,66 pentium 4 και προσπαθω να κανω ενα setup αλλα ολη μερα μου βγαζει προβληματα.

Την μια δεν βλεπει το δισκο, την αλλη βλεπει το δισκο αλλα χτυπανε τα XP.

Ωραια και τι ακριβως να κανω??? να αλλαξω μητρικη??? μνημες???

Δισκο αλλαξα 2 και προκοπη ακομα δεν βρηκα.

Μηπως υπαρχει καποιος τροπο να προσδιορισω που ακριβως εχει προβλημα να μην αλλαζω ετσι για πλακα μητρικες??

:confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

γμτ....

τα εκανα ολα, αλλαξα μνημες αλλα μπα....

Οποτε καταληγω οτι εχει προβλημα η μητρικη με αυτη τη ρημαδα τη gigabyte που εμπλεξα....

Θα κανω ενα τελευταιο τεστ με ολες τις καρτες εξω και μετα clear cmos....

ρε γμτ εχω ελπιδες η τσαμπα τα κανω???

Επισης ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αργει πολυ στην εκκινηση αμεσως μολις μετραει τις μνημες κανει περιπου ενα λεπτο για να προχωρησει στο επομενο βημα.

1 λεπτο να βρει δισκους

1 λεπτο να προχωρησει στις συσκευες pci κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα ενα ινσπεκτιον αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Δυστυχως δεν κανει ουτε σεταπ, αντιθετα μολις βαζω το σιντι με τα WIN μεσα κολλαει, και ξεκολαει μολις το βγαλω εξω....

τα πραγματα ειναι πολυ απλα φυσικα....

την βγαζω και την δινω σε ενα παλιατζη και παιρνω μια asus που στο αλλο πισι δουλευει 2 και κατι χρονια χωρις να εχω παθει καμια λαχταρα....

σημ: η συγκεκριμενη μητρικη ειναι αντικατασταση απο αλλη gigabyte που ειχε κλασει. Τοτε για την αντικατασταση μου ειχαν βγαλει την πιστη δυο μηνες μεχρι να μου την αλλαξουν και μετα απο καταγγελιες (σε περιοδικα και στο επισημο site) μου την αλλαξαν και οπως μου ειχαν πει τοτε μου ειχαν κανει χαρη.

Ωραια ολα αυτα, αλλα ποτε πια gigabyte....

:evil:

Δημοσ.

την συσκευή CD την έχεις τσεκάρει ???

για δοκίμασε με άλλη συσκευή η και με άλλο CD

Επίσης δες την συνδεσμολογία σου (δίσκους με CD) ειδικά όσο αφορά την σύνδεση της τάσης μέσο τροφοδοτικού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...