Προς το περιεχόμενο

ΧΒΟΧ 360 verbatims ομαδική

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες του θα τα πάρουμε απ'έξω με 2 ευρώ το καθένα (τόσο βγαίνει από το site που λέγαμε) οπότε τα 2,80 μάλλον πολλά είναι :rolleyes:

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nomizw oi thikes einai perittes. Dld egw pantws protimw se korines.

Brave , milame gia verbatim 2,4X?

mipws ( lew mipws ) an exei kai merika 8X na paroume etsi gia dokimi?

giati einai varemara ta 40lepta gia kathe write attempt :P

Δημοσ.
nomizw oi thikes einai perittes. Dld egw pantws protimw se korines.

Brave , milame gia verbatim 2,4X?

mipws ( lew mipws ) an exei kai merika 8X na paroume etsi gia dokimi?

giati einai varemara ta 40lepta gia kathe write attempt :P

Τα verbatim 2,4X τα έχω γράψει σε NEC-3500 4x και στο δικό μου με 6x σε 18'.

Με τι γράφεις;

Δημοσ.

Εγω τα verbatim τα γραφω με 5 μεχρι 6 επι....και κανει γυρω στο 15 ....τα δοκιμαζω στο ΧΒΟΧ 360 kai παιζουν ολα κομπλε....

Δημοσ.

NEC???

ti lete re , mono me pioneer kai lite-on de grafontai!?

me pioneer 111d kai se 2,4X grafw ( 35~45 lepta ).

Kai 2 sta 3 pou grafei einai souver. De paizoun oti kai na ta kaneis. ( kai oi 3 eggrafes ginontai me idies sinthikes dld ).

Nec exw ki egw alla den iksera oti mporoun na grapsoun kai malista se 4X kai 6X!!!! ( afou to diskaki einai 2,4X malista! pws to kanete auto re?? )

Δημοσ.

Το NEC-3500AG με 4Χ

το Plextor PX-716A (after v.1.03) 6X CLV

βάλε το δισκάκι στο NEC και κοιτα το Nero Infotool

Μάλλον έχεις πρόβλημα, για μένα είναι το καλύτερο DVD+DL

Δημοσ.

Δεν είπε κανένας ότι γράφει μόνο το 111, απλώς είναι το recorder με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Όταν το δισκάκι έχει 2-4 ευρώ η κάθε αποτυχία στην εγγραφή είναι πλήγμα για την τσέπη, δεν χωράνε πολλοί πειραματισμοί!

Όπως και τα περιβόητα τα verbatim. Όλοι γι'αυτά μιλάνε και πίνουν στην υγειά τους, όμως εγώ μέχρι στιγμής γράφω μόνο σε intenso και δουλεύουν όλα μια χαρά.

Blackjim, όταν λες ότι τα 2/3 είναι σουβέρ και δεν δουλεύουν, τι ακριβώς κάνει το dvd? Σου βγάζει "Open Tray" ή ότι είναι βρώμικο και δεν διαβάζεται?

Δημοσ.
Το Pioneer 111 γράφει και σε μεγαλύτερες ταχύτητες, π.χ. 8x. Φαντάζομαι ότι τα παιδιά απλώς χρησιμοποιούν DVD +R DL μεγαλύτερων ταχυτήτων εγγραφής. Σαν τα verbatim 8x που λέγαμε στην προηγούμενη σελίδα. Επίσης δεν είπε κανένας ότι γράφει μόνο το 111, απλώς είναι το recorder με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Όπως και τα περιβόητα τα verbatim τα δισκάκια. Όλοι γι'αυτά λένε, όμως μέχρι στιγμής γράφω μόνο σε intenso και δουλεύουν όλα μια χαρά.

Blackjim, όταν λες ότι τα 2/3 είναι σουβέρ και δεν δουλεύουν, τι ακριβώς κάνει το dvd? Σου βγάζει "Open Tray" ή ότι είναι βρώμικο και δεν διαβάζεται?

open tray. Oti kai na kanw , reboot , software reset me to HDTV switch , i me ton HDD. Ta dokimazw polles fores alla paramenoun souver. Ante kai frisby merika :P

plaka plaka de dokimasa pote na valw panw apo 2,4x. Alla einai kai 3,5? gmt mou. Kai tin exw xriswsei idi tin intenso :P

kamia kali timi gia tin omadiki tha vroume? :D

Δημοσ.

Ρε συ, κι εμένα μόνο η πρώτη παρτίδα dvd δούλεψε σωστά, μετά μου τα έβγαζε όλα open tray. Κι έκανα το κόλπο με το λαστιχάκι που γράφω στο άλλο thread του xbox hacking. Αν δεν φοβάσαι να ανοίξεις το drive του 360 (και γιατί να φοβάσαι?) δεν το δοκιμάζεις μπας και σου δουλέψει? 2 λεπτά υπόθεση είναι, δένεις ένα λαστιχάκι και ησυχάζεις, τα παίζει όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...