Προς το περιεχόμενο

ΧΒΟΧ 360 verbatims ομαδική

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ για 50 κομμάτια 2.4x είμαι παιδιά. Αν μείνουμε ικανοποιημένοι και χρειαστεί να πάρουμε κι άλλα dvd στο μέλλον, θα το έχουμε στα υπ'όψιν να ξανακάνουμε παραγγελία.

Δημοσ.

Κάντε copypaste αυτό προσθέτοντας όνομα και περιοχή για να βγεί πιο συνοπτικά η λίστα.

1, Socratis_g αθήνα

2, Blackjim , irakleio kritis

3, andreas_p Kriti

Δημοσ.

Mαγκες και εγω ειμαι μεσα για καμμια 25αρια minumum

Απλα σκεφτομαι να παρω και mediacenter αυριο και να του πω χυμα για καμμια 300αδα dvd ποσο μας τα αφηνει τα verb να ξερουμε μια τιμη και απο εκει

οποτε

1. Socratis_g, Αθήνα

2. Blackjim, Ηράκλειο Κρήτης

3. andreas_p, Κρήτη

4. nzeppos, Αθήνα

5. FoXfOxFoX Θεσσαλονίκη

6. Braveheart1980, Αθηνα

Δημοσ.

Πάρε, πάρε, καλά θα είναι αν μας κάνει μια καλή τιμή. Και 300 που λες μάλλον λίγα είναι, λογικά τόσα θα πάρουμε οι 6 που είμαστε στη λίστα αλλά σίγουρα θα προστεθούν κι άλλοι.

Δημοσ.

Ωραια μολις μαθεις πες μας να δουμε τι θα κανουμε. Εγω λεω μολις καταληξουμε να προχωρησουμε στην παραγγελια εστω τα ατομα που ειμαστε τωρα, τι λετε?

Δημοσ.

Εφεραν στο mediacenter verbatim σε δεκαδες με 29 ευρω. 2,90 το τεμαχιο δηλαδη. Ισως σε ομαδικη παραγγελια να πεσει αρκετα. ας περιμενουμε το braveheart να μας ενημερωσει!

Δημοσ.
Εφεραν στο mediacenter verbatim σε δεκαδες με 29 ευρω. 2,90 το τεμαχιο δηλαδη. Ισως σε ομαδικη παραγγελια να πεσει αρκετα. ας περιμενουμε το braveheart να μας ενημερωσει!

simfono....

Δημοσ.

Λοιπον μολις επικοινωνησα με mediacenter

Μου ειπε για 400 dvd τις εξης τιμες

(*)Με θηκουλα εκαστο,η τιμη ειναι max 3,10 ευρω,ισως και λιγοτερο

(*)Σε κορινα 2,80 εκαστο

Θα ξαναπαρω και απο βδομαδα που θα κανει νεα παραλαβη μπας και μου πει αλλες τιμουλες,καπως πιο κατω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...