Προς το περιεχόμενο

ΧΒΟΧ 360 verbatims ομαδική

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουμε μία ομαδική παραγγελεία σε δισκάκια για το 360, έτσι ώστε να μας έρθει πιο φθηνά το τεμάχιο.

Nα γράψουμε ο καθένας που είναι μέσα για παραγγελεία που μένει?Να βάλουμε μία σειρά

1, Socratis_g αθήνα

2, Blackjim

3, andreas_p

συμπληρώστε ο καθένας και διορθώστε να δούμε αν μπορούμε να οργανωθούμε σε μία τελική λίστα....

Αν βγάλουμε άκρη μετά γράφουμε και τα τεμάχια μας.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

telika exeis kaneis kana link apo eshop pou na ta exei fthina i tzampa to sizitame?

ligo pou to epsaksa eida times giro sto 2?/dvd gia tis 25des

43572.jpg

http://www.dvd-and-media.com/dual-layer-dvdr-media.htm

kai ena edw pio fthino alla me allo eksofyllo. Einai kainourgia auta ta 8x?

http://www.supermediastore.com/verbatim-95310-dvd-plus-r-double-layer-media-1-pack.html

supermediastore_1920_68843128

Verbatim 95310 DVD+R Double Layer supported by high speed Double Layer writers, up to 8X, burn 8.5GB in approximately 15 minutes or less!!

$1.75 A Disc

Δημοσ.

και εγω μεσα (θεσσαλονικη ή κοζανη)

καινουργια ειναι τα 8χ.

παντως απο αμερικα ειναι πιο φθηνα αλλα ειναι και το τελωνιο και τα παραπανω εξοδα αποστολης...

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ μέσα είμαι. Κατ'αρχήν είχα την απορία αν μπορούμε να γράψουμε παιχνίδια του 360 με 8x και απ'ότι είδα στο forum του xbox-scene δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολλοί που γράφουν με clonecd σε Verbatim 8x με τη μέγιστη ταχύτητα και δουλεύουν όλα σωστά. Φαντάζομαι θα δουλεύει και με το Imgburn που χρησιμοποιώ εγώ. Νομίζει ότι αξίζει να δοκιμάσουμε, μπας και κατεβάσουμε το χρόνο εγγραφής από τα 40-45' στα 15' το πολύ.

Νομίζω ότι η μακράν καλύτερη περίπτωση είναι του http://www.dvd-and-media.com/dual-layer-dvdr-media.htm που στέλνει σε Ευρώπη με 16 ευρώ μεταφορικά. Έχει και τα κλασικά Verbatim +R DL 2.4x σε κουτιά των 5 ή σε spindle των 25 ενώ υπάρχουν και τα 8x σε 5άδες. Επίσης δεν έχει αναλογία "το ένα κουτί 16 ευρώ μεταφορικά, τα 2 έχουν 32". Αν πάρεις μια 20άδα δίνεις 16 ευρώ μεταφορικά. Αν όμως πάρεις μια...200άδα δίνεις 25 ευρώ μεταφορικά.

Είμαι μέσα. Αθήνα.

Δημοσ.

Στο forum του xbox-scene ήταν κάποιοι που έλεγαν ότι έγραφαν σε 8x ταχύτητα (και μάλιστα όχι με το pioneer 111d) και τους δούλευε κανονικά. Αν βρω το link θα το ποστάρω.

Δημοσ.
Παιδιά κι εγώ μέσα είμαι. Κατ'αρχήν είχα την απορία αν μπορούμε να γράψουμε παιχνίδια του 360 με 8x και απ'ότι είδα στο forum του xbox-scene δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολλοί που γράφουν με clonecd σε Verbatim 8x με τη μέγιστη ταχύτητα και δουλεύουν όλα σωστά. Φαντάζομαι θα δουλεύει και με το Imgburn που χρησιμοποιώ εγώ. Νομίζει ότι αξίζει να δοκιμάσουμε, μπας και κατεβάσουμε το χρόνο εγγραφής από τα 40-45' στα 15' το πολύ.

Νομίζω ότι η μακράν καλύτερη περίπτωση είναι του http://www.dvd-and-media.com/dual-layer-dvdr-media.htm που στέλνει σε Ευρώπη με 16 ευρώ μεταφορικά. Έχει και τα κλασικά Verbatim +R DL 2.4x σε κουτιά των 5 ή σε spindle των 25 ενώ υπάρχουν και τα 8x σε 5άδες. Επίσης δεν έχει αναλογία "το ένα κουτί 16 ευρώ μεταφορικά, τα 2 έχουν 32". Αν πάρεις μια 20άδα δίνεις 16 ευρώ μεταφορικά. Αν όμως πάρεις μια...200άδα δίνεις 25 ευρώ μεταφορικά.

Είμαι μέσα. Αθήνα.

Καλη περιπτωση φαινεται, και δεν θα εχουμε και τελωνειο απο εκει. Οποτε αντε παιδια να το κανονισουμε σιγα σιγα.

Δημοσ.

wraia , auta ta 8x thelw tote :D

kamia 40ada tha parw na vgaloume kai tin epomeni xronia :D

nzeppo , edw omws ( http://www.dvd-and-media.com/dual-layer-dvdr-media.htm ) de vlepw na exei pouthena ta 8X na ta agoraseis.

( ase pou ta 2.4X ta exei panw apo 2€ )

Gia shipping costs ktl to tsekares?

an einai na mazepsoume to posa peripou thelei o kathenas ( giati egw tha parw kai gia filous mou merika ) kai na steiloume mail sto eshop na rwtisoume leptomereies ...

Δημοσ.

Ρε συ Blackjim, λίγο πιο κάτω από τη μέση της σελίδας (το τρίτο από το τέλος) έχει κάτι:

Verbatim 8.5Gb 8x Double Layer DVD+R

From £2.39 per disc

Verbatim are the first to offer 8.5Gb 8x DVD+R media for data and video applications.

Verbatim have the industry's fastest Double Layer DVD product available in the form of 8x Double Layer media. This enables an entire 8.5GB disc to be filled to capacity in less than 15 minutes! 66 percent faster than first-generation 2.4x DVD+R Double Layer media

Capacity/Speed : 8.5GB/8X, customers are advised to ensure their dvd writer is compatible with the dual layer dvd disc before purchasing this product. Select your required quantity from the drop down box on the right hand side. Call for trade enquiries. Verbatim part code 43541

Αυτά δεν είναι που λέγαμε? Εντάξει, είναι ακριβά. Κάπου 3,50 ευρώ το ένα αν παραγγείλουμε...διακόσια κομμάτια! Και καμια 25αριά ευρώ τα μεταφορικά. Μου φαίνεται καλύτερα να πάρουμε τα κλασικά 2.4x που δουλεύουν σίγουρα.

Αν π.χ. πάρουμε 400 Verbatim 2.4x dual layer Spindle Printable DVD+R (στη ροδέλα) θα μας έρθει 2 ευρώ το ένα, συν άλλα 24 ευρώ τα μεταφορικά (συνολικά πάντα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...