madpkar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 mporw na paiksw mesw internet me allous xristes??kati diavasa oti den ginetai kserete kapoio tropo?
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Πώς δεν γίνεται. Αρκεί βέβαια να το έχεις αυθεντικό. Για πειρατικό ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση.
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Γενικά ξέχασέ το αν δεν έχεις γραμμή γύρω στο 1Mbit.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για πειρατικό ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση. Kαλά, ας μην είμαστε και υπερβολικοί :twisted: Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι το lag.
madpkar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 i grammi mou einai 1024...twra ws pros tin aythentikotita den einai k oti gnisiotero..
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Kαλά, ας μην είμαστε και υπερβολικοί Γιατί; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Πάντως με Hamachi ή κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται, γιατί δεν υποστηρίζει LAN Play, ενώ απ' ό,τι ξέρω ο μόνος τρόπος για να μπεις είναι να συνδεθείς στους servers της ΚΟΝΑΜΙ, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να έχεις φτιάξει account, που σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτεις αυθεντικό serial. Αν ξέρεις κάτι, please pm me. Δε με καίει ιδιαίτερα, αφού το έχω αυθεντικό, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...
Daredevil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Γιατί; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Πάντως με Hamachi ή κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται, γιατί δεν υποστηρίζει LAN Play, ενώ απ' ό,τι ξέρω ο μόνος τρόπος για να μπεις είναι να συνδεθείς στους servers της ΚΟΝΑΜΙ, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να έχεις φτιάξει account, που σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτεις αυθεντικό serial. Αν ξέρεις κάτι, please pm me. Δε με καίει ιδιαίτερα, αφού το έχω αυθεντικό, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...same here
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Mάλλον έχετε δίκιο. Εννοούσα το pes launcher, αλλά ήταν μόνο για το pes4. Πάντως μου κάνει εντύπωση. Ήμουν σίγουρος πως έχω παίξει το pes5 online. Μάλλον δε θυμάμαι καλά...
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε συ, κι εγώ έπαιζα PES4 με Pes Launcher με την έκδοση του θείου, αλλά για PES5 ξέχνα το. Πάντως ούτως ή άλλως σε λίγο βγαίνει το 6, οπότε η συζήτηση είναι άνευ ουσίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.