Προς το περιεχόμενο

pro evolution 5 + network play

madpkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πειρατικό ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση.

Kαλά, ας μην είμαστε και υπερβολικοί :mrgreen: :twisted:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι το lag.

Δημοσ.
Kαλά, ας μην είμαστε και υπερβολικοί

Γιατί; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Πάντως με Hamachi ή κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται, γιατί δεν υποστηρίζει LAN Play, ενώ απ' ό,τι ξέρω ο μόνος τρόπος για να μπεις είναι να συνδεθείς στους servers της ΚΟΝΑΜΙ, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να έχεις φτιάξει account, που σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτεις αυθεντικό serial. Αν ξέρεις κάτι, please pm me. Δε με καίει ιδιαίτερα, αφού το έχω αυθεντικό, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...

Δημοσ.
Γιατί; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Πάντως με Hamachi ή κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται, γιατί δεν υποστηρίζει LAN Play, ενώ απ' ό,τι ξέρω ο μόνος τρόπος για να μπεις είναι να συνδεθείς στους servers της ΚΟΝΑΜΙ, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να έχεις φτιάξει account, που σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτεις αυθεντικό serial. Αν ξέρεις κάτι, please pm me. Δε με καίει ιδιαίτερα, αφού το έχω αυθεντικό, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...
same here :)
Δημοσ.

Mάλλον έχετε δίκιο. Εννοούσα το pes launcher, αλλά ήταν μόνο για το pes4. Πάντως μου κάνει εντύπωση. Ήμουν σίγουρος πως έχω παίξει το pes5 online. Μάλλον δε θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Ναι ρε συ, κι εγώ έπαιζα PES4 με Pes Launcher με την έκδοση του θείου, αλλά για PES5 ξέχνα το. Πάντως ούτως ή άλλως σε λίγο βγαίνει το 6, οπότε η συζήτηση είναι άνευ ουσίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...