Προς το περιεχόμενο

AMR sound files (sony ericsSon)

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μετατρέψεις (τα έχω δοκιμάσει και τα δύο):

Για να ακούσεις:

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που σου πρότεινε ο Eusebius, υπάρχει ένα μικρό προγραμματάκι που κάνει πάααρα πολλά πράγματα.

Μεταξύ αυτών, μπορείς να ακούσεις και amr.

WavePad. blink.gif

Δημοσ.

Cristina, με MPC + ffdshow + RealAlternative + QuickTime Alternative παίζουν τα ΠΑΝΤΑ (άντε, όχι τα πάντα, δεν παίζουν bik ας πούμε!!!). Και δεν έχω χρειαστεί ποτέ K-Lite, Mega-Packs, Mini-Packs, 6-packs of Coke κλπκλπ. Αυτά στέλνονται στην πυρά με συνοπτικές διαδικασίες!

Σε Linux, η αντίστοιχη επιλογή είναι MPlayer...

Δημοσ.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό που λες. Ούτε με λύση-χαρακίρι? (Αφαιρείς το "σύμπαν" από codecs + , τρέχεις κάνα Registry Cleaner και περνάς φρεσκοκατεβασμένες εκδόσεις...)

Δημοσ.

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά και στο παλιό PC που τα είχα πάλι δεν έπαιζαν και τώρα σε αυτό μια από τα ίδια. blink.gif

Λύση έχω βρει με το WavePad, απλώς μου κάνει εντύπωση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τί μπορεί να φταίει. blink.gif

Δημοσ.

3GP αρχεία παίζει κανονικά και στους audio decoders είναι επιλεγμένο το AMR.

Μου λέει όμως πάντα, στο status του MPC: «Cannot render the file».

Δημοσ.

Μου δίνεις αφορμή να γράψω κανένα σχετικό guide! Από αύριο όμως, γιατί τα μάτια μου έγιναν μολύβια απ'τη νύστα...

Δημοσ.

Total Video Converter ονομάζεται το πρόγραμμα που μετατρέπει τα πάντα και παίζει τα πάντα, για τους ανήσυχους της κινητής τηλεφωνίας... :)

Δημοσ.

Παιδιά αφήστε την βρήκα την λύση και ούτε convert χρειάζεται ούτε τίποτα. Η λύση είναι RealPlayer και παίζει AMR native με απλό double click.

Τόπε μήπως κανείς πιο πρίν και το πέρασα???

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, cheers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...