fanpan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παίδες καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα. Γύρισα από παραμεθώριο στην Αθήνα ( φαντάρος) και ψάχνω ένα καλό παιχνίδι για να θυμηθώ τα παλιά. Παρακαλώ στείλτε προτάσεις για τα παιχνίδια που άξιζαν τους τελευταίους 7 μήνες.Και περισότερο από όλα κανά καλό RPG!!!
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Lineage2 C5 Fusika!!! Kalos Poliths kai kalos irthes pisw stous zwntanous!!!
tarrasque Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 αφου είσαι diablo fan δοκίμασε το Titan Quest. επίσης αν έχεις δυνατό μηχάνημα δες και το Elder Scrolls IV - Oblivion
kvgreco Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Και γιατί δε δοκιμάζεις το World of Warcraft;Θεωρείται από τα καλά RPG.
@byZo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το Oblivion είναι το καλύτερο sigle player RPG αυτήν τη στιγμή και ένα σωρό κόσμος έχει φάει κόλλημα με το Line Age 2 στα Net Cafe. Για στρατηγικής θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα StarWars-empire at war και το Company of heroes. Επίσης δες και το Criminal origins (fps)
fanpan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Φίλε kvgreco to WoW είναι πονεμένη ιστορία.Τον προηγούμενο Φεβρουάριο είχα φτάσει έναν warrior 40 lvl και το παράτησα με σκοπό να το συνεχίσω μόλις φτάσουν οι μέρες της απολύσεως ( βλέπε σήμερα), γυρνώντας Αθήνα όλο καύ-α να συνεχίσω να σφάζω, διαπιστώνω ανοίγοντας το PC ότι ο αδερφός μου το είχε κάνει uninstall...... και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έχω χάσει και το βιβλιαράκι με το cd-key... Τα παιχνίδια που λέτε παίδες θα τα κοιτάξω και ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αλλα δεν ξέρω αν το σύστημά μου τα σηκώνει πλέον Athlon 2600+, 1gb ram και radeon 9600 256 mb κάρτα γραφικών.Έχει ακόμα δυνατότητες ή μηπως να σκέφτομαι για αναβάθμιση?
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 to cd key den xreiazete pleon mono sthn prwth energopoihsh . den sto ksana zhtaei . to zhtaei mono online opote kanto kanonika setup kai meta pare mia karta ananewshs 2 mhnwn kai eisai etoimos . pantws meta apo 8 mhnes logika nomizw oti o char sou den 8a uparxei
teliaz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 FEAR FAR CRY NFS CARBON WOW SPORE tba CRYSIS tba
Steve_g7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Neverwinter Nights 2 giati apla kai mono einai DnD
DarkKnight Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 βρε guys ο άνθρωπος είπε ότι θέλει rpg και όχι απομιμήσεις no offence, θα συμφωνήσω με τον steve με το nwn II, απλώς έχω την πεποίθηση ότι δεν έχει διαχωριστεί η λεπτή γραμμή στους gamers ανάμεσα στα mmorpg, hack 'n' slash rpg , roleplaying games, action rpg κτλ...
DarkKnight Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 χμ ναι έχεις 1 δίκιο... αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.