Προς το περιεχόμενο

ΛΕΛΕ!

fanpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα. Γύρισα από παραμεθώριο στην Αθήνα ( φαντάρος) και ψάχνω ένα καλό παιχνίδι για να θυμηθώ τα παλιά. Παρακαλώ στείλτε προτάσεις για τα παιχνίδια που άξιζαν τους τελευταίους 7 μήνες.Και περισότερο από όλα κανά καλό RPG!!!

Δημοσ.

Το Oblivion είναι το καλύτερο sigle player RPG αυτήν τη στιγμή και ένα σωρό κόσμος έχει φάει κόλλημα με το Line Age 2 στα Net Cafe.

Για στρατηγικής θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα StarWars-empire at war και το Company of heroes.

Επίσης δες και το Criminal origins (fps)

Δημοσ.

Φίλε kvgreco to WoW είναι πονεμένη ιστορία.Τον προηγούμενο Φεβρουάριο είχα φτάσει έναν warrior 40 lvl και το παράτησα με σκοπό να το συνεχίσω μόλις φτάσουν οι μέρες της απολύσεως ( βλέπε σήμερα), γυρνώντας Αθήνα όλο καύ-α να συνεχίσω να σφάζω, διαπιστώνω ανοίγοντας το PC ότι ο αδερφός μου το είχε κάνει uninstall...... και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έχω χάσει και το βιβλιαράκι με το cd-key... Τα παιχνίδια που λέτε παίδες θα τα κοιτάξω και ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αλλα δεν ξέρω αν το σύστημά μου τα σηκώνει πλέον Athlon 2600+, 1gb ram και radeon 9600 256 mb κάρτα γραφικών.Έχει ακόμα δυνατότητες ή μηπως να σκέφτομαι για αναβάθμιση?

Δημοσ.

to cd key den xreiazete pleon mono sthn prwth energopoihsh . den sto ksana zhtaei . to zhtaei mono online opote kanto kanonika setup kai meta pare mia karta ananewshs 2 mhnwn kai eisai etoimos . pantws meta apo 8 mhnes logika nomizw oti o char sou den 8a uparxei

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

βρε guys ο άνθρωπος είπε ότι θέλει rpg και όχι απομιμήσεις no offence, θα συμφωνήσω με τον steve με το nwn II, απλώς έχω την πεποίθηση ότι δεν έχει διαχωριστεί η λεπτή γραμμή στους gamers ανάμεσα στα mmorpg, hack 'n' slash rpg , roleplaying games, action rpg κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...