Προς το περιεχόμενο

Rapidshare premium points

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα με το πόσα αρχεία σου ανεβάζουν από το λογαριασμό σου, παίρνεις και κάποιους πόντους μόλις αυτοί γίνουν 8000 κερδίζεις ένα μήνα δωρεάν

Δημοσ.

Περίμενα αρκετό καιρό για να το ρωτήσω αυτό... :-D

Λέει στο site ότι μέσω των Premium Points τέσπα μπορείς να παρατείνεις τον λογαριασμό σου δωρεάν...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό :

You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last three hours
:confused:

Ως pre-χρήστης, θέλω να μου το εξηγήσετε... :oops:

Δημοσ.
Περίμενα αρκετό καιρό για να το ρωτήσω αυτό... :-D

Λέει στο site ότι μέσω των Premium Points τέσπα μπορείς να παρατείνεις τον λογαριασμό σου δωρεάν...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό :

:confused:

Ως pre-χρήστης, θέλω να μου το εξηγήσετε... :oops:

Κάθε free χρήστης δίνει πόντους μόνο για τα 5 πρώτα download που θα κάνει μέσα σε 3 ώρες. Βέβαια αυτό έχει επίπτωση μόνο αν έχει κατεβάσει μικρά αρχεία, γιατί αν έχει κατεβάσει 2 άρχεια 60-70 mb λογικά δεν προλαβαίνει να κατεβάσει άλλα μέσα σε 3 ώρες αν δεν μπορεί να ανανεώσει την IP του και πρέπει αναγκαστικά να περιμένει να περάσει το διάστημα αναμονής.

Δημοσ.

Δοκίμασα το εξής με επιτυχία, έβαλα στον broswer να συνδεθεί απο anonimus proxy που δώξα τον πανάγαθω υπάρχουν πάρα πολύ εκεί έξω. Ταυτόχρονα μπλόκαρα όλα τα cookies και έτσι έχει σταματίσει να βλέπει το pc μου και νομίζει ότι είναι κάθε φορα διαφορετικό.

Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα είχα όταν σήκωσα σε vmware anonymiser live cd και κατέβαζα απο εκεί...

Δημοσ.

Όταν συγκεντρώσεις 10.000 πόντους ή παραπάνω πηγαίνεις στο convert points.

Μπορείς είτε να δημιουργήσεις καινούριο account 30 ημερών είτε να επεκτείνεις το υπάρχον.

img_21442.png

Δημοσ.
Όταν συγκεντρώσεις 10.000 πόντους ή παραπάνω πηγαίνεις στο convert points.

Μπορείς είτε να δημιουργήσεις καινούριο account 30 ημερών είτε να επεκτείνεις το υπάρχον.

img_21442.png

Ευχαριστώ... Κατάλαβα... :-?

Μήπως ξέρετε και κανένα κολπάκι για να παίρνουμε πόντους... :-? Βασικά νόμιμα, γιατί αποκλείεται να είναι μη-νόμιμα με τέτοιους προγραμματιστές...

Πχ. αν κατεβάζουμ δημοφιλή αρχεία και τα παραθέτουμε σε ''καλά'' sites θα παίρνουμε points, έτσι δεν είναι...; :-D :confused:

Ακόμη καλύτερα δεν θα είναι να έχεις και προσωπικό site με καλό και πολυ-download-αρίσιμο υλικό ; :mrgreen:

Και μια ερωτησούλα ακόμη... ΤΟΣΑ POINTS ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΕΖΕΨΕΣ ;;; :twisted:

Δημοσ.
Koita den exw polous, mono autous...

http://www.samair.ru/proxy/

:P

παίζει τίποτα σε ftp? και πως τα κάνω όλα αντιγραφή χωρίς αυτά που λέει δίπλα

Paidia Thelw Voithia Me To Rapidshare.thelw Na Alazw Ip Gia Na Borw Na Katevazw Synexeia,xwris Na Perimenw!plzz Help!!!

κάνε μια αναζήτηση. Μάθετε όλα τα new members ότι υπάρχει και η αναζήτηση σε αυτό το forum!:X :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...