lakhs22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 geia sas exw provlima me thn karta tv sto pc mou,otan grafw kapoio programma,meta apo mia wra eggrafhs o hxos kai h eikona einai eteroxronismena .otan eggrapsa me thn idia karta se allo megalutero pc eggrapse gia 2 wres kanonika.giati?
harrys23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kαταρχας πρεπει να διευκρινησης αν τωρα εβαλες την καρτα tv ποια καρτα ειναι και τι pc εχεις? τωρα παιζουν πολλα ρολο απο προσοπικη εμπειρια το λεω. Προβληματα 1)Αν δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στο σκληρο (Για ενα capture 2 Ωρες χρειαζεσαι 5-6Gb και παραπανω) 2)Αν δεν υπαρχει τελευταια εκδοση του Direct x 3)Χρειαζονται καποια decoders για xp π.χ χρειαζονται χp codec pack , K-lite 4)εγω εκανα μεχρι και bios uptade 5) ισως πρεπει να βρεις το καινουργιο uptade software της καρτας σου 6)Και τελος αν η καρτα σου ειναι με αναλογικο καλωδιο απο πισω και οχι εσωτερικο κοιταξε τις ρυθμισεις του software τις καρτας λογικα πρεπει να ειναι tv playback input > line in και sound recording input > line in Ολα τα παραπανω που αναφερω συνεβησαν σε καρτα pinnacle pc tv pro και σε pc με παλιο επεξεργαστη (ΑMD xp 1.6GHz)
stm00192 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μήπως...... μήπως λέω εγώ δεν αντέχει ο επεξεργαστής το decoding και χάνει καποια frame με αποτέλεσμα σιγά σιγα με την παροδο του χρόνου να χάνεται ο συγχρονισμος με τον ήχο? Το ποιο πιθανο μου φαίνεται εμένα! Πές μας τι επεξεργαστή έχεις ποιο tv tuner, ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς για την εγραφή και με ποιον codec κανεις την εγραφή!
harrys23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μήπως...... μήπως λέω εγώ δεν αντέχει ο επεξεργαστής το decoding και χάνει καποια frame με αποτέλεσμα σιγά σιγα με την παροδο του χρόνου να χάνεται ο συγχρονισμος με τον ήχο? Το ποιο πιθανο μου φαίνεται εμένα! Πές μας τι επεξεργαστή έχεις ποιο tv tuner, ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς για την εγραφή και με ποιον codec κανεις την εγραφή! Nαι Ναι εχεις απολυτο δικιο πεζει πολυ μεγαλο ρολο και ο επεξεργαστης γιαυτο ρωτησα το φιλο τι καρτα εχει τι pc και αν εχει καποια codecs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.