Προς το περιεχόμενο

Αγορά hardware.Προτιμήστε τα συνοικιακα μαγαζια

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαφωνω φιλε tex ! αν θελω ρισκο θα παω στο καζινο !! στις αγορες μου θελω ασφαλεια , σιγουρια κι εμπιστοσυνη , ειδικα απο μεγαλα μαγαζια !! διαφορετικα δεν εχει νοημα ....

Δημοσ.

Ασχετο

Punky το avatar ειναι απο το Lord of the rings.Αλλωστε αν δεις και την υπογραφη μου εχει LOTR FAN.Για το αιδοιο δεν το ειχα σκεφτει αλλα οντως μοιαζει.

Δημοσ.
Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του είτε από τη μία είτε από την άλλη περίπτωση και κρίνει ανάλογα.

Συμφωνώ

Αν δεν μετράει η επικοινωνία και η προσωπική επαφή τότε τί μετράει σ'αυτή τη ζωή?

Νταξει ρε, κι εγώ είμαι φόρα παρτίδα επικοινωνιακός, αλλά δεν χρειάζεται κάθε φορά που πάω στο περίπτερο για τσιγάρα να επικοινωνώ με τον περιπτερά.

(ρε συ punky το μάτι του κακού από τον άρχοντα είναι, τί αιδoίο και ιστορίες τσαμπουνάς???!!!???!!! LOL)

Ποιο μάτι του κακού ρε; Για μένα αυτό είναι η αιτία του κακού στη ζωή μου. Το αιδοίο. :mrgreen:

Δημοσ.

Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

Εγω οταν παω να αγορασω κατι δεν παω για κοινωνικες επαφες.

Και καφε που ετοιμαζεται στο μικρο WC, δεν πινω ;-)

Οι μικροι ειναι και αυτοι που θα πεσεις.

Καποιοι προσπαθουν να βγαλουν απο εσενα τα σπασμενα μιας χρονιας,καποιοι ειναι πολυ ΟΚ

Δημοσ.

μια μεγαλη αλυσιδα εχει συνηθως χαμηλοτερη τιμη στα περισσοτερα προιοντα αφου βασιζεται τοσο στην ποσοτητα οσο και στο σερβις.Εχω δει ατομα που να μην εχουν ιδεα απο υπολογιστες να πηγαινουν για σερβις χωρις ουσιαστικό λογο και βεβαια να πληρωνουν.Πιστευω οτι σε ενα μικρο καταστημα θα μπορεσεις να μιλησεις καλυτερα, να λυσεις αποριες, να κανεις παζαρια:) Ομως δεν θα βρεις δυο βασικα πραγματα, φτηνοτερες τιμες χωρις παζαρια και το κυριοτερο συνηθως δεν βρισκεις την δυνατοτητα αν χαλασει ενα κομματι αμεσα να πιστωθεις. Τα συνοικιακα θα τα στειλουν στην μαμα εταιρεια, θα περιμενεις να δουνε τι εγινε κοκ. Επειδη εχω παει χαλασμενα κοματια και στις δυο μεγαλες εταιρειες μεχρι το μεσημερι ειχα πιστωθει για να αγορασω αμεσα οτι θελω.

Δημοσ.
τα μικρα μαγαζια πεθανανε

εδω πεθαινουν και οι οχι πολυ μεγαλες αλυσιδες τι λεμε τωρα

Ξέρω 2 μικρά μαγαζιά που δεν προλαβαίνουν να ετοιμάζουν κουτιά...

Δημοσ.

Πάνω κάτω τα είπατε όλα.Κάθε περίπτωση πάντως καταστήματος - πελάτη είναι διαφορετική.

Θέλω να πάρω μια οθόνη,έναν σκληρό, μια μνήμη... μπαίνω σε κάποιο e-shop και βρίσκω το φθηνότερο, που μπορεί να είναι και 100 ευρώ (λέμε τώρα) φθηνότερο από το μαγαζί της γειτονιά μου.Αυτό όταν ξέρω τι θέλω.

Από την άλλη πρίν μια βδομάδα φτιάξαμε ένα σύστημα για ένα φίλο γύρω στα 1400 ευρώ από το e-shop. Πάω σε ένα φίλο που έχει μαγαζί με pc και μου λεει :"Φέρε μου τη σύνθεση, φέρε και 1000 ευρώ και το παίρνεις όπως είναι με εγγυήσεις και όλα.Απλά χωρίς απόδειξη...."

Γλύτωσε ο φίλος σχεδόν 400 ευρώ και αν έχει κανα πρόβλημα με το pc τον βρίσκει-ζαλίζει ακόμη και 15αύγουστο :-)

Δημοσ.
400e κατω?

που ειναι αυτο το μαγαζι?

Σσσσσσσσ! να μας κλείσεις το μαγαζί θες? :-D

Δε ξέρω πως λειτουργεί το "σύστημα".Πάντως μου είπε χωρίς απόδειξη,χωρίς φπα, αφορολόγητα αλλά με κανονική εγγύηση.Δε ξέρω λεπτομέρειες της διαδικασίας αλλά δε με ενδιαφέρουν κιόλας.:-D

Το σύστημα έκανε 1450 ευρώ και ο φίλος θα το πάρει 1080.

(Οτι η μέθοδός του είναι παράνομη πιστεύω να είναι κατανοητό. )

Δημοσ.

pantws stis megales alusides douleuoun olo asxetoi, logiko bebaia me auta pou tous plhrwnoun. Se mikro magazi paizoun pou kai pou merikoi psagmenoi.

Otan mou eixe xalasei to pc kai den hksera poio kommati eixe xalasei, phga se ena magazaki ekshghsa ston hpallhlo ti eixe sumbei kai autos hksere na mou pei ti na kanw...

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησα να ασχόλουμε με τους υπολογιστές ξεκίνησα και έφτιαξα τον πρώτο υπολογιστή σε κάποιον γνωστό μου ο οποίος ήταν του επαγγέλματος. Δεν πήγα για να γλυτώσω λεφτά ούτε για καμιά χάρη. Απλά για την σωστή δουλειά. Εγώ φυσικά τότε δεν είχα ιδέα για το παραμικρό. Ούτε drivers δεν ήξερα να περάσω. Νομίζετε όμως ότι ήξερε αυτός; κάτι @@ ήξερε. Και είχε βγάλει και πανεπιστίμιο. Στους πρώτους μήνες τότε με τα 98se το είχα πάρει για φορμάτ εκεί. Ανακάλυψα ότι ολόκληρη εταιρεία πληροφορικής δεν ήξερε καν να φορτώσει τα windows.

Και καλά να πάθω. Έμαθα όμως και δεν με ξαναείδαν.

Και τώρα ας προτιμήσουμε τα μικρά μαγαζιά. Σωστό. Πας ψωνίζεις και είσαι έτοιμος. Καλό. Και γιατί να πληρώσω ένα ανεμιστηράκι 10€ αφού μπορώ να το πάρω 4€ ; Πλήρωσα μια φορά ένα ανεμιστηράκι. Θα με ξαναδούν; Όχι βέβαια. Παραγγελία από κάποιο eshop και ας μου τα στείλουν και χαλασμένα. Πάλι κερδισμένος είμαι. Πήγα σε κάποιον να πάρω δύο καλωδιάκια spliter 4pin και ήθελε να βγάλει μεροκάματο από αυτά. Καλά έκανε. Ας με περιμένει πάλι !!!!!!

Αν κάποιος ήταν σωστός φυσικά θα με ξανάβλεπαν. Πέρασα από 4-5 και το μόνο που μπορώ να πω είναι. Απατεώνες. Δυστηχός βρίσκουν κουτούς και επιζούν ακόμα. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα.

Κάποτε ήμουν και εγώ υπέρ των τοπικών καταστημάτων.

Τώρα ούτε να τους δώ. Ούτε απ'έξω δεν θέλω αν μπορω να περάσω.

Εδώ και χρόνια πλέον οτιδήποτε θέλω το παραγγέλνω από το ίντερνετ.

Δημοσ.

Loipon oloi kanenete ena lathos, prospathite na sugkrinete kati pou den einai omoio.

A) Ta polikatastimata arxika den asxolounte mono me modarisma kai service H/Y alla asxolounte me 1000 dio alla px kinita tv dvd xartika kai oti fantasteis, opote exoun moirasei to pososto kerdous, epeita kanoun terasties paraggelies opote petuxenoun kaliteres times. Akomh den plironoun eidikeumeno prosopiko, an koitaksete ekei pou leei eukeries ergasias sta e-shops kai polikastimata kai apofutos lukeiou na eisai se theloun giati, eisai euxaristimenos me to basiko kai an dto dosoun kai 2on tous afhneis na sou kanoun mia 20hmerh plush eggefalou kai kala gia matheis apo hardware ("seminario") pou pio einai to apotelesma se mathenoun to proi pou tha phgeneis gia douleia na rotas ti prepei na poulhso shmera kai oxi pos na eksipiretiso ton pelath. Mhn mou peite oti den exete sunantisei H/Y eponumhs eterias, pou exei agorastei apo polikatastima, se kapio spiti filou suggenh pou ton exei akrivoplirosei kai stin ousia einai patata. Epeita an kapios theorei oti kalitera na glutosei ena 10% tis timhs kai na exei epafh me to thlefono, xoris na apantoun sta sigoura kai na trexei 2 mhnes, maggia tou.Kai den milao gia peroptoseis aisxrokerdias pou vazoun 50 kai 60 %.

Loipon den prothno se kanena na paei me 1000 - 1500 euro sto xeri se sunikiako katastima kai na pei kalhmera thelo H/Y. Apla thelo na po oti an gnorizete kapion pou oute taseis aisxokerdias exei kai oute einai papatzis prostimisteton giati mporei na zou zhtshei 100 euro parapano sta 1000 euro, alla an pathei tipote sigoura tha se eksipirethsei kalutera kai poli pithanon na sto allaksei kateutheian. Epeita mporei na se dieukolinei sthn plhromh kai duskola tha se mpleksei se pistotikes kai doseis eno sta megala katastimata an tou milhseis gia metrita se koitane perierga kai koitan pos tha sou ekdosoun kamia pistotikh.. Kai kati allo xalas 10000 se polikatastima pas thn epomenh mera pisteuei kaneis oti tha tou kanoun kaliterh timh h kaluterh eksipiretish?? Afou thn apomenh mera h upallilos den einai sto posto tou h tha einai me allo pelath, h den tha tou exeoun dosei adeia kai tha exei kakokefies.Eno gia dose 5000 euro sena topiko na doume toumpes pou tha sou kanei.

To hthiko didagma ena kalo topiko magazi sigoura den mporei na antagonistei stis times ena polikatastima alla omws tha thelei na se eksipiretisei para na sou ta parei mia fora.Kai sto kato kato an theleis na kaneis tsamouka kaneis me ton upeuthino kai oxi me ton ekastote politi pou den tha fteei kiloas.

Sigoura mporo na grapso kai alla, par olauta afino thn fantasia sas na doulepsei kai erthoun sto mialo sas stigmes kai pou exete zhsei. A kai ena allo paradeigma enas filos plirose kapoion na touy ftiaxei ena logistiko programa kai mes thn timh htan h eggatastash, h texnikh upostiriksh kai o ektupoths, meta apo polla xronia kai lathous tou filou mou xalase o printer to en logo texnikos tou zhthse 80 euro parapano gia allon ektupoth se sxesh me ena e-shop. O filos mou protimise na glutosei ta 80 euro ti epathe, plirose metaforika, exase thn ora tou gia psaksimo sta e-shop gia thn kaluterh timh, plhrose ta uperastika thlefonimata, plhrose gia thn eggatastash kai kathe fora pleon pou xreiazete bohtheia plhronei ton texniko ara ta 80 euro pou kai kala glitose posa eginan???????????????+++++++

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...