robas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για κωμωδίες σου έχουν πεί οι προλαλίσαντες. Πάμε για τρόμου τώρα: The Ring Trilogy (japan) Ju-On: The Grudge 1&2 (japan) The Omen (1976) The Ring (japan) The Blair Witch Project 1&2 Candyman The Texas Chainsaw Massacre (1974) What Lies Beneath - θριλλεράκι αλλά αρκετά δυνατό Evil Dead - και κωμωδία ταυτόχρονα
nemos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Οσες κωμωδίες κι άν έχω παρακολουθήσει... Οσα φοβερά + τρομερά διαφημισμένα έργα κι άν έχω δει... Δεν έχει υπάρξει *ούτε μία* φορά που να δω κάποια παλιά ελληνική ταινία και να μην κολλήσω, και να μην παρατήσω ό,τι κάνω, και -εννοείται- να μην τρελαθώ στο γέλιο, ακόμα και με κάποιες που το χιούμορ τους φαίνεται αφελές και κρύο. Πού να ξεκινήσεις και πού να καταλήξεις... Βέγγος, Ηλιόπουλος, Παράβας, Κωνσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος, Βασιλειάδου, Χατζηχρήστος, Φωτόπουλος, Αυλωνίτης... και μια στρατιά ανθρώπων που καταξιώθηκαν χωρίς να βγάλουν τα σώψυχά τους στα τότε ΜΜΕ (που είχαν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν ή/και πολύ λιγότερους πόρους στην διάθεσή τους), χωρίς "κακά λόγια" και ξεβρακώματα (άλλες οι εποχές τότε - η λογοκρισία έπαιζε τρελά) παρά μόνο με τρομερές ατάκες με απίστευτο πηγαίο και διαχρονικό χιούμορ. [Μην παρεξηγηθώ... Δεν δυσανασχετώ με τα μπινελίκια και τα τσοντοειδή υπονούμενα αλλά μόνο με την κακή τους χρήση] Ισως να φταίει ότι τις ταινίες αυτές τις βλέπουμε από μικροί και τις συνδέουμε με άλλα πράγματα (τους δικούς μας ανθρώπους να γελάνε π.χ.) και γι' αυτό να τις βρίσκουμε πιο αστείες... αλλά αυτός ο Μαυρογιαλούρος που είδα πριν από 2-3 βδομάδες θα μπορούσε να είχε γυριστεί χτες και να είναι blockbuster σήμερα! Και μην γυρίσει κανείς να πει ότι οι Σειρήνες στο Αιγαίο είναι δικαιολογημένα το Απόλυτο Ελληνικό Εργο γιατί θα μου στρίψει! Συνοψίζω για να μην κουράζω... - Θες να γελάσεις μέχρι δακρύων? Δες το Κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας ΚΑΙ την Ιταλίδα από την Κυψέλη - δοκίμασε μετά να συζητήσεις με φίλους ποιά σκηνή προτιμούν και να είσαι σίγουρος ότι θα ανακεφαλαιώσεις 5 φορές κάθε πλάνο! - Θες να τρομάξεις μέχρι απελπισίας? Δες τις Σειρήνες στο Αιγαίο και αναλογίσου με τί θα γελάνε τα παιδιά σου αύριο-μεθαύριο! Και εκτός Ελλάδας: - Λουί ντε Φινές (όλα) + Τσάκι Τσαν (όλα) για γέλιο. - Texas Chainsaw Massacre (το 1ο και μοναδικό!) + Ju-on (όλα τα γιαπωνέζικα) για τρόμο.
thanocaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 life of brian - monty pythons ενα ψαρι που το λέγανε γουάντα kung pow ()
theoritikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Πωπω δεν το περίμενα να υπάρχουν τόσο πολλές ταινίες με τα κριτίρια που έθεσα! Έχετε δίκιο όταν λέτε πως πρέπει να υπάρχουν μερικές συγκιρίες προκειμένου να "πιάσει" το έργο. Αρκετές απο τις κωμωδίες που μου έχετε προτείνει τις έχω δεί, είτε με παρέα είτε μόνος, και πράγματι ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση. Για τα θρίλερ, συμφωνώ με τον manuel. Αν πας να δεις μια ταινία αυτού του είδους με την λογική "δεν θα τρομάξω με κατι που δεν μπορεί να με βλάψει", δεν πρόκειται να αντιδράσεις καθόλου (με αυτή την λογική βλέπω αυτές τις ταινίες ). Μια φορά είχα δει 4 επεισόδια σερί x-files, και μετά είδα τον εξωρκιστή (δεν την είχα ξαναδεί την ταινία). Άκουγα που λέγαν πως είναι τρομακτική κλπ, αλλά δεν με τρόμαξε καθόλου, επειδή στα x-files είδα πράγματα τρείς φορές πιο τρομερά απο την ταινία! Απο κωμωδίες μου έχουν πει πως το kung fu hastle, μπορεί να κάνει μελανχωλικό άνθρωπο περδίκι!
Members gsarig Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για κωμωδίες προτείνω το "Δείπνο Ηλιθίων" και τους "Τρεις φυγάδες" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο - πρωταγωνιστεί ο Νικ Νόλτε πάντως). Τώρα για θρίλερ, κατά καιρούς έχω τρομάξει με την Προφητεία (το αυθεντικό, που ήδη αναφέρθηκε), με τον Εξορκιστή, το Jacobs Ladder, τον Δαιμονισμένο Άγγελο ή ακόμα και με μερικά επεισόδια του Twin Peaks. Έπαιζαν πάντα ρόλο όμως παράγοντες όπως η ηλικία και η διάθεση - τώρα πια έχω γίνει μάλλον αναίσθητος σε αυτά και (δυστυχώς) τρομάζω όλο και πιο δύσκολα από μια ταινία.
thanocaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για κωμωδίες προτείνω το "Δείπνο Ηλιθίων"... Μα πώς την ξέχασα αυτήν??? Όπωσδήποτε μέσα στη λίστα...
crisadoum Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 συμφωνώ απόλυτα με τον the_end για τη σούπα πάπιας προσθέτοντας και το μια νύχτα στην όπερα.. και από τρόμου το blair witch project (μόνο το πρώτο)..
kkardo91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 poli kali komodia kai to wedding crashers i alliws gamobelades..
dimis04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει ενα θρίλερ που σίγουρα πολυ λίγοι και πολυ ψαγμένοι το έχουν δει!!!! Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή ενός αυστραλού που δεν νομίζω πως έχει κάνει και δεύτερη ταινία. Πολυ πιθανόν είναι και να αυτοκτόνησε γιατί πραγματικά πρέπει να ήταν εντελώς psycho για να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Η προβολή της ταινίας απαγορεύτηκε σε πολλές χώρες γιατί τότε ηταν και αλλές εποχές. Αρχες 80. Εγω την είδα εντελώς τυχαία ενα καλοκαίρι σε ενα σπίτι φίλων, ενός δικού μου. Το τρομαχτικό στην ιστορία είναι, οτι αυτα τα δυο παιδιά δεν τα εχω ξαναδεί στην ζωη μου εως σήμερα, αλλα ουτε και ο φίλος μου που ήταν φίλοι του. Όταν τον ρώτησα κάποτε που είναι αυτοί οι δυο, μου είπε πως δεν τους έχει ξαναδεί. Αυτό βέβαια είναι ασχετό(πιστεύω) με την ταινία ,απλά το αναφέρω. Στο θέμα : Ο σκηνοθέτης της ταινίας λέγεται "Creg Timothy" και η ταινία λέγεται "Hygiene" . Δυο πράγματα είναι σίρουρο οτι θα συμβούν σε όποιον δει την ταινία. 1. Αποκλείεται κάποιος να την δει ολοκληρή (σίγουρα θα κλείσετε μάτια σε πόλλες σκηνές αλλα ακόμη πιο σίγουρο είναι οτι θα κλείσετε τα αυτιά σας γιατι οι ήχοι είναι "αηδιαστικά ανατριχιαστικοί"). Όποιος έχει παίξει το "Silent Hill" πιστεύω οτι θα καταλάβει. 2. Θα κάνετε πολύ καιρό να επισκεφθείτε την τουαλέτα. Σύσταση: Η ταινία προτείνετε μόνο για δυσκοίλιους.
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει ενα θρίλερ που σίγουρα πολυ λίγοι και πολυ ψαγμένοι το έχουν δει!!!!Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή ενός αυστραλού που δεν νομίζω πως έχει κάνει και δεύτερη ταινία. Πολυ πιθανόν είναι και να αυτοκτόνησε γιατί πραγματικά πρέπει να ήταν εντελώς psycho για να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Η προβολή της ταινίας απαγορεύτηκε σε πολλές χώρες γιατί τότε ηταν και αλλές εποχές. Αρχες 80. Εγω την είδα εντελώς τυχαία ενα καλοκαίρι σε ενα σπίτι φίλων, ενός δικού μου. Το τρομαχτικό στην ιστορία είναι, οτι αυτα τα δυο παιδιά δεν τα εχω ξαναδεί στην ζωη μου εως σήμερα, αλλα ουτε και ο φίλος μου που ήταν φίλοι του. Όταν τον ρώτησα κάποτε που είναι αυτοί οι δυο, μου είπε πως δεν τους έχει ξαναδεί. Αυτό βέβαια είναι ασχετό(πιστεύω) με την ταινία ,απλά το αναφέρω. Στο θέμα : Ο σκηνοθέτης της ταινίας λέγεται "Creg Timothy" και η ταινία λέγεται "Hygiene" . Δυο πράγματα είναι σίρουρο οτι θα συμβούν σε όποιον δει την ταινία. 1. Αποκλείεται κάποιος να την δει ολοκληρή (σίγουρα θα κλείσετε μάτια σε πόλλες σκηνές αλλα ακόμη πιο σίγουρο είναι οτι θα κλείσετε τα αυτιά σας γιατι οι ήχοι είναι "αηδιαστικά ανατριχιαστικοί"). Όποιος έχει παίξει το "Silent Hill" πιστεύω οτι θα καταλάβει. 2. Θα κάνετε πολύ καιρό να επισκεφθείτε την τουαλέτα. Σύσταση: Η ταινία προτείνετε μόνο για δυσκοίλιους. Ωραίο μου ακούστηκε όλο αυτό. Και που θα την βρούμε???
Members gsarig Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Κι εμένα μου ακούστηκε ενδιαφέρον, αλλά με μια γρήγορη ματιά στο imdb και στο google δεν βρήκα κάτι...
dimis04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δεν έχω ιδέα sellers!!!! Στο imdb πάντως ούτε που αναφέρεται! Εγώ την έχω δει σε VHS. Πιθανόν να υπάρχει σε κανένα video club. Στην περιοχή μου πάντως σε 3 που έχω ρωτήσει δεν το έχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δε πρέπει να το θυμάσαι καλά το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν μπορεί να μην υπάρχει τίποτα σ'όλο το ίντερνετ για τη συγκεκριμένη ταινία.
dimis04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Απάντηση στην εξής απορία του theoritikou: Υπάρχει ταινία θρίλερ/ τρόμου κλπ που να σε κάνει να χ3sΤ3Ις απο τον φόβο σου? Αυτή που ανέφερα πρίν θα το πετύχει αυτό που θες, αλλά το προβλημά σου θα είναι οτι θα πρέπει να χ3sΤ3Ις πάνω σου, αφού στην τουαλέτα, δεν το βλέπω να πηγαίνεις!!! Επειδή και εγω θα ήθελα να την ξαναδώ, παρακαλώ όποιος την βρεί να μας ενημερώσει, και να την σχολιάσει. Μπορεί να κάνω λάθος το όνομα, αν και πιστεύω οτι αυτό είναι. Η ταινία σίγουρα πάντως λέγεται έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.