theoritikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 .... που να γελάς απο την αρχή μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους? Όσους ρώτησα δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν! Επίσης υπάρχει ταινία θρίλερ/ τρόμου κλπ που να σε κάνει να χ3sΤ3Ις απο τον φόβο σου? Έχω δει μερικές 'δίθεν' τρομακτικές ταινίες, αλλα δεν το κατάφεραν! Ήμουν σαν τον mr.bean, που χασμουριόταν στο rollercoaster Mου έχουν πει για τα Ιαπωνέζικα ring πως είναι όντως τρομακτικά, άτομα που και αυτοί δεν τρομάζουν σε τέτοιές ταινίες!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Airplane 1/2 Hot Shots 1 Spaceballs Material Defender 1032
Gary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Airplane 1/2Hot Shots 1 Spaceballs Material Defender 1032 ειδικά το τελευταίο που είπες είναι για πολλά γέλια ... φτάνει τα όρια του γελοίου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
punky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δεν είμαι fan του "παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου". Αντιθέτως. Όμως imho, το "Της Κακομοίρας" εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Από ξένα, το "The Clerks".
paschalia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Κωμωδια : Λουι Ντε Φινες , Τζερυ Λιουις , ελληνικες ταινιες κ.α . Θριλερ : Εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες , Αλιεν ( θριλερ πιανεται κ αυτο ,νο?) κ.α .
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 The Pink Panther Strikes Again... Κάτι τρέχει με την Μαίρη.
Panathachamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Κατ'εμέ κύριο ρόλο παίζουν οι συνθήκες. Για την κωμωδία η παρέα (π.χ. εγώ όταν βλέπω καλές κωμωδίες με τον αδερφό μου, που έχουμε παρόμοιο χιούμορ/αίσθηση αυτού, μερικές φορές πέφτουμε στο πάτωμα γελώντας σε σκηνές που μόνος μου ίσως να γελούσα για μερικά δευτερόλεπτα ή να χαμογελούσα μόνο). Παρομοίως και στα θρίλερ, όταν είχα δει το The Omen (εννοείται το original, έτσι; ) μόνος μου με ακουστικά στην τηλεόραση στο σαλόνι κατά τις 3 τα ξημερώματα κατέληξα 17 χρονών να μην μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, κάτι που είχε να μου συμβεί από τα ~9 μου. [Ίσως να έφταιγε ότι ήταν περίοδος που πλησίαζαν οι Πανελλήνιες. ]
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Για κωμωδίες συμφωνώ με το "party" του Sellers και κάποια απο τα αρχικά "Pink Panther". Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κωμικά cartoons (είναι κάτι κορυφαία μεταγλωττισμένα επεισόδια του Kabamaru που ανασταίνουν και νεκρούς) Απο θρίλλερ, θα έλεγα ότι σήμερα λίγα πράγματα σοκάρουν κάποιον. Και ειδικά όταν τα βλέπεις στο σπίτι, με τη δυνατότητα mute/FF/pause-resume. Τέσπα, τα αρχικά Aliens ήταν καλά (1 και 2), η "Λάμψη" του κιουμπρικ, Απο πιο πρόσφατα το γιαπωνέζικο "Dark Water", το Kορεάτικο "A tale of two sisters". Τα ringu δεν με τρόμαξαν τόσο. Ήταν καλά ωστόσο (ειδικά το πρώτο και το ringu 0 (το τρίτο δηλαδή)). Γνώμη μου είναι πάντως ότι είναι πολύ πιο καλή εμπειρία να διαβάζεις ένα καλό τρομακτικό βιβλίο απο το να βλέπεις μια οποιαδήποτε ταινία τρόμου... Δουλεύει καλύτερα και η φαντασία σου και δεν έχεις όλα αυτά τα άθλια κολπάκια με τη μουσική να σε κάνει να αναπηδάς άσκοπα ή τα απαίσια visual fx ή τις μέτριες ερμηνείες να χαλάνε την ατμόσφαιρα...
punky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Γνώμη μου είναι πάντως ότι είναι πολύ πιο καλή εμπειρία να διαβάζεις ένα καλό τρομακτικό βιβλίο απο το να βλέπεις μια οποιαδήποτε ταινία τρόμου... Δουλεύει καλύτερα και η φαντασία σου και δεν έχεις όλα αυτά τα άθλια κολπάκια με τη μουσική να σε κάνει να αναπηδάς άσκοπα ή τα απαίσια visual fx ή τις μέτριες ερμηνείες να χαλάνε την ατμόσφαιρα... +1 Την πρώτη φορά που διάβασα βιβλίο τρόμου, ήμουν 25 χρονών. Ήταν το "Άρχοντας του Ψεύδους" του Graham Masterton. Και τολμώ να πω ότι γενικά έχω άγνοια κινδύνου και φόβου στη ζωή. Πόσο μάλλον βλέποντας μια ταινία. Παρόλα αυτά, πήγαν περίπατο τα ατρόμητα πειραιωτικοκρητικά γονίδιά μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Έχω δει μερικές 'δίθεν' τρομακτικές ταινίες, αλλα δεν το κατάφεραν! γενικά άμα είσαι της λογικής "προσπαθούν να με τρομάξουν αλλά δεν τα καταφέρνουν", δεν πρόκειται να σε τρομάξει ποτέ τίποτα. Δεν είναι και κανένα κατόρθωμα άλλωστε το να μην τρομάζεις με εικόνες. Με τα θρίλερ τρομάζουν αυτοί που θέλουν και έχουν διάθεση να τρομάξουν, δηλαδή έχουν διάθεση να "μπούνε" στην ταινία (να ταυτιστούν με ήρωες κτλ). Αντίστοιχα με τις κωμωδίες γελάνε όσοι έχουν διάθεση να γελάσουν. Γι'αυτό και είναι σημαντική η παρέα. Εγώ ίσως το περισσότερο γέλιο το έχω ρίξει με το scary movie, που ξέρω ότι δεν είναι η καλύτερη κωμωδία που έχω δει (γιατί το χιούμορ της δεν έχει διάρκεια). Ήταν καθαρά όμως θέμα συνθηκών. Αν το δεις μόνος σου, το πιο πιθανό είναι ότι θα κατεβάσεις κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και θα σκέφτεσαι "ποιός μου πρότεινε να δω αυτή τη σαχλαμάρα". Όπως είπα βέβαια και πριν, όποια ταινία και να σου προτείνουν (ΕΙΔΙΚΑ για θρίλερ και κωμωδίες), χωρίς διάθεση να εγκλιματιστείς στο έργο δε γίνεται τίποτα. Δε μπορεί να είσαι κριτικός σε τέτοιες ταινίες. Γι'αυτό άλλωστε και δεν παίρνουν ποτέ όσκαρ
stranger_77x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 san tromaktiki tainia molis mou irthe sto mialo to Invasion of the Body Snatchers, proswpika eixa efialtes gia poles meres afou eida tin tenia
bart_simpson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 gia kwmwdia poli kali einai i monty pythons and the holy grail trelo gelio!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.