HomoR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Exo tin logitech driving force pro kai exo to eksis provlima me ta petalia... H mou mprerdeui tous aksones oste to ena petali(tou frenou)stamata na apokrinete h sta kala ka8omouna stamatane na litourgoune. Afto den ginete se ena sigekrimeno game alla se ola.. Ti exo kanei mexri tora? 1.Exo katevasi tous teleuteous drivers 2.Tous exo vgali kai tous ksanavgali 3.Elegksa to trofodotiko 4.Elegksa tin sindesmologia 5.Elegksa mipos exi spasi kanena pin Ola einai OK kai to provlima parameni. To timoni kai ola pano tou litourgoune kanonika. Mipos ta exi peksi h timoniera?
Voodooman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Πήγαινε στις ρυθμίσεις της τιμονιέρας. Εκεί κάπου υπάρχει η επιλογή "use combined axis". Ξετσεκάρησέ το. Μάλλον αυτό φταίει. Επίσης, κατέβασε από το site της Logitech το calibration utility που έχει και τρεξ'το, μήπως και βοηθήσει.
S2Katana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Το συγκεκριμενο τιμονι ειναι και για PS2? Γιατι εγω εχω το Dirving Force το απλο για PS2 και δουλευει και σε pc. Οταν ειχα αυτο το προβλημα δοκιμασα τα 1/2 και δοκιμασα αλλη usb.Ετσι δουλεψε.
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Αυτό μου θυμίζει ένα πρόβλημα που είχα με μια Thrustmaster/Guillemot Ferrari FF Racing Wheel. Μετά από λίγη ώρα, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, απλώς πάγωνε όλη η τιμονιέρα (και τα πετάλια) και ήθελε ανοιγόκλεισμα της τροφοδοσίας της για να δουλέψει. Και μετά την επαναφορά χανόταν το force feedback (εκτός του ότι είχα φύγει ευθεία στον τοίχο). Με τα πολλά ανακάλυψα ότι η τιμονιέρα είχε πρόβλημα με τις nforce2 based μητρικές, χτύπαγε με τον usb controller. Και αναγκάστηκα και πήρα μια pci κάρτα με usb υποδοχές, έβαλα την τιμονιέρα εκεί και το πρόβλημα λύθηκε δια παντός. Μπας και παίζει τίποτα παρόμοιο...λέω εγώ τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.