Προς το περιεχόμενο

Φτιαξτε ενα subforum για Μαγαζια

pigeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είπαμε γιατί.Μη λέμε τα ίδια.

Αν θες να πεις κάτι : quote it or link it. That's the rules....

By aerospeaking κανω κι εγω 42.386 posts σε 2 χρόνια.....

Η ερώτηση παραμένει, δεν θα θαφτει με τερτιπια και τσαχπινιές:

Υπάρχουν 10αδες ανοιχτά θέματα για μαγαζιά Ελλάδας και εξωτερικου' date=' με θετικές & αρνητικές εντυπώσεις/σχόλια. Ειναι "νόμιμα" και λογικά τα 10 σκόρπια θέματα, σωστα; [b']Για ποιο λόγο ειναι "παράνομα" και παράλογα τα ιδια 10 μαζεμένα; [/b] Αν ειναι κακό που υπάρχουν , ας διαγραφούν και απο σκόρπια, να μην μας μπερδεύουν. Διαφορετικά πρεπει να συγκεντρωθούν κάπου για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ολα μαζι ή να τα αποφεύγουμε ολα μαζι....

(Προσθήκη)

Γράφτηκε οτι: "η ανυπαρξία του συγκεκριμένου subforum είναι συνειδητή επιλογή για να αποφύγουμε δεκάδες topic. Δείχνει την απροθυμία της διοίκησης του forum (λέγε με Hal9000) να ενθαρρύνει τέτοια topics." . Σχολιο: Δυσκολότερα διαχειρίζονται 10αδες σκόρπια θέματα με άγνωστη καταληξη, παρα ενα subforum με κοινά θέματα και κοινή πολιτική διαγραφών/κλειδωμάτων κτλ. Οποια θέματα ανοίγουν εις διπλούν θα ενοποιούνται και παει-τελειωσε. Η πολιτική του forum δεν εχει καμια σχέση με την οργάνωση και την ευκολη αναζήτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατι συνεχίζουμε να αποπροσανατολιζόμαστε χωρις λόγο...

Δημοσ.

Για μισο ρε παιδιά εμένα η ιδέα αυτή μου φάινετε καλή, μπορεί να φτιαχτεί ένα subforum να τα έχει μαζεμένα τα πράγματα.

Θες να κάνεις μια αγορά από γερμανία γιατί να μην ξέρεις πως αυτό το κατάστημα είναι έγκυρο και το άλλο βρομάει καλό πιστεύω ότι θα είναι.

Τωρα όσον αφορά για τα ερωτήματα που έθεσε ο paredwse εγω θα απαντήσω πολύ απλά ως εξής ποιό το πρόβλημα να μπαίνει ο καθένας και να λέει ξέρεις τι πήγα εκεί και με γραπσαν στα αρχ@@@@. Γιατι δεν κατάλαβα όταν σου λέει ο άλλος πάρε Sony γιατι είναι καλύτερο από ότι η fujistu ή βάλε Intel και όχι AMD τι διαφορά έχει. Ο καθένας Μπορεί πιστεύω στα σωστά πλαίσια να πει ότι νομίζει και εμείς με την σειρά μας να κρίνουμε.

Αυτή είναι η γνώμη μου paredwse για τα ερωτήματα που έθεσες τωρα εάν το να τα χώνει κάποιος σε ένα shop έχει πρόβλημα το insomnia π.χ νομικό και όχι ο χρήστης δεν ξέρω.

Δημοσ.

Πόσο δύσκολα καταλαβαίνει το παρακάτω παράδειγμα κανείς:

1) O Bill είναι στέλεχος του E-jaba-daba-gr-shop.gr

2) Ο Bill βλέπει ένα Forum με όνομα UnInsomnia.gr με πολλά πολλά μέλη

3) Ο Bill λέει, τζάμι! Βρήκα τρόπο να προωθήσω το μαγαζί, καθώς και να δυσφημίσω τον ανταγωνισμό!

4) Ο Bill κάνει 30 user accounts στο UnInsomnia.gr και αρχίζει και ανοίγει threads με τα διάφορα accounts του όπου διηγείται τις δήθεν τραγικές συγκυρίες & δυσκολίες, και τα ποικίλα "ανύπαρκτα" προβλήματα που ""αντιμετώπισε"" όταν είχε αγοράσει από το τάδε Χ,Υ κατάστημα ( ανταγωνιστή του ).

5) Ευχαριστούμε για το free viral marketing :)

Τώρα ας πάμε στο αγνό κόσμο, όπου όλοι λέμε την αλήθεια, και ποτέ δεν κρύβουμε πράγματα...

Κάποιος περιγράφει ένα πρόβλημά του με κάποιο κατάστημα.

Είτε λέει την πλήρης αλήθεια, είτε κρύβει ότι δεν τον συμφαίρει.

Πως ξέρεις αν και τι είναι αλήθεια ?

Αξίζει να δυσφημίζεται έτσι τζάμπα το οποιοδήποτε κατάστημα ?

Αξίζει να φάει μήνυση από κανέναν ο καημένος ο ιδιοκτήτης του UnInsomnia.gr επειδή κάποιος χρήστης του Forum του "δυσφήμησε" κάποιο μαγαζί ? ( είτε το συμβάν ήταν αληθινό είτε όχι ).

blah blah blah

Δημοσ.

billpeppas ολα αυτα που περιγράφεις ισχυουν ακριβως και τώρα. Εγώ πρότεινα καλύτερη οργάνωση των υπαρχόντων (και μελλοντικών) μυνημάτων και οχι την αλλαγή πολιτικής του forum. Αν οι διαχειριστές θέλουν να απαγορεύσουν ή να διαπραγματευτουν την διαγραφή των μηνυματων με το περιεχόμενο που περιγράφεις ας το κάνουν. Ομως ως τώρα εκτός απο τα ερωτήματα του paredwse δεν ειδα σε κανένα αλλο σημείο του forum να υπάρχει ανησυχία ή συζήτηση για απαγόρευση των μηνυμάτων περι καταστημάτων. Αν ενδεχομένως αποφασίσουν οι διαχειριστές να αλλάξουν την πολιτική τους στο θέμα αυτο, τα ξαναλέμε.

Υπενθυμίζω οτι η συζήτηση για τα περιεχόμενα των μηνυμάτων περι καταστημάτων και τις προθέσεις κάθε χρήστη ειναι εντελώς offtopic. Το ερώτημα-πρόταση ειναι απολύτως σαφές και απολύτως αναπάντητο:

Υπάρχουν 10αδες ανοιχτά θέματα για μαγαζιά Ελλάδας και εξωτερικου' date=' με θετικές & αρνητικές εντυπώσεις/σχόλια. Ειναι "νόμιμα" και λογικά τα 10 σκόρπια θέματα, σωστα; [b']Για ποιο λόγο ειναι "παράνομα" και παράλογα τα ιδια 10 μαζεμένα; [/b] Αν ειναι κακό που υπάρχουν , ας διαγραφούν και απο σκόρπια, να μην μας μπερδεύουν. Διαφορετικά πρεπει να συγκεντρωθούν κάπου για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ολα μαζι ή να τα αποφεύγουμε ολα μαζι....

Δημοσ.

Υπενθυμίζω οτι η συζήτηση για τα περιεχόμενα των μηνυμάτων περι καταστημάτων και τις προθέσεις κάθε χρήστη ειναι εντελώς offtopic. Το ερώτημα-πρόταση ειναι απολύτως σαφές και απολύτως αναπάντητο:

Απολύτως απαντημένο είναι θα έλεγα μιας και έχουν άμεση σχέση και εκπλήσσομαι που δε το έχεις καταλάβει ακόμα. Ευχαριστούμε πάντως για τη πρόταση αλλά για την ώρα δε τίθεται θέμα δημιουργίας νέου subforum για αυτή τη κατηγορία μηνυμάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...