tornado Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 για μισο ρε παιδες... εμενα καταρχην μου αρεσει να βρισκω ενα τετοιο σαμπ φορουμ με την εξης ομως λογικη: 1. Στο παρον φορουμ υπαρχουν η οχι 10 - 20 θεματα με προβληματα απο μαγαζια??? ας απαντησω αυθαιρετωντας ναι... 2. Που ειναι το προβλημα να ειναι - οπως ειναι - ολα μαζι σε ενα καταλαγο τακτοποιημενα??? δηλαδη οχι να αλλαξει κατι σε στυλ αλλα σε τακτοποιηση.... (εχμμμ sorting να το πω) τα ειπα καλα η εχω χασει τη μπαλα???
HexStatic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 POlly kali idea.. phga na kanw mia prospatheia anoigontas auto to topic alla den krathse polly E-Shop Reviews
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ..alla den krathse polly E-Shop Reviews ..ευτυχώς. Κλασικό παράδειγμα spam,και αυτογκόλ....
HexStatic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ..ευτυχώς.Κλασικό παράδειγμα spam,και αυτογκόλ.... Wriste? Ti uponoeis? Oti to pixmania.com einai diko mou? WOW. Makari na htane...alla den einai.... h nomizeis oti exw simferonta pisw apo to pixmania.? Otan les kati na exeis kai epeixirimata na to upostirikseis, aliws na min leme malakies apla kai mono gia na tin "poume" se kapoion? OK?
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Κατανοώ τις ανησυχίες του mod και η αλήθεια είναι πως πάνω στον εκνευρισμό μου για ένα τέτοιο κατάστημα και στην δική μου καλή πρόθεση (και σίγουρα αρκετών άλλων) για αντικειμενική παράθεση των γεγονότων που αντιμετώπισα, δεν έλαβα υπόψειν τις συνέπειες που μπορεί να έχει η κακή χρήση από κάποια μικρή (πιστεύω) μερίδα των χρηστών. Όμως η αλήθεια είναι πως τέτοια threads έχουν ανοιχτεί ήδη και δεν υπάρχει κάποιο κατάλληλο (sub)forum να στεγάσει. Άλλος κάνει post στο internet, άλλος στο hardware κοκ. Και για μένα η ιδανική περίπτωση θα ήταν να υπάρχει κάποιο forum (χωρίς «φασιστική» λογοκρισία) στο site του εκάστοτε καταστήματος/εταιρίας αλλά αυτό για τον ελληνικό χώρο είναι μάλλον too advanced. Τα ban κι οι διαγραφές posts πιθανότατα θα έπεφταν βροχή ή στην καλύτερη περίπτωση δε θα απαντούσε κανείς εκ μέρους των υπευθύνων (συν το ότι θα έπρεπε να προσλάβουν/πληρώνουν επιπλέον προσωπικό για την σωστή λειτουργία αυτών). Απλά βλέποντας μέσα από τις εμπειρίες μου πως σε κάποια μαγαζιά δεν υπάρχει κανείς που να θέλει/μπορεί να ακούσει τον «πόνο» σου και να δραστηριοποιηθεί ούτως ώστε να λυθεί το πρόβλημά σου, σκέφτηκα ότι ίσως αυτό ήταν ένας τρόπος όχι τόσο για να ξεμπλέξεις εσύ αλλά για να προσέχουν οι άλλοι. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα «μην ψωνίζετε από εκεί» αλλά ίσως και σε ποια σημεία θα πρέπει να προσέξει κανείς αν αποφασίσει να ψωνίσει από «εκεί» (πχ διάβασε την εγγύηση, ρώτα τι γίνεται αν το τάδε part προκύψει να έχει ασυμβατότητα κλπ). Επίσης να πω πως δε θα είχα κανένα πρόβλημα να μπορούσαν να κάνουν post στο συγκεκριμένο (sub)forum μόνο άτομα που θα είχαν εξακριβωθεί τα στοιχεία τους αλλά δεν έχω ιδέα πόσο κόπο θα απαιτούσε και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό . Ίσως τελικά η μόνη λύση να είναι επώνυμη καταγγελία σε κάποια περιοδικά του χώρου μήπως και συγκινηθεί κανείς...
bchris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εμενα η ιδεα αυτη δεν μου ακουγεται και τοσο καλη... Τι να το κανουμε δλδ το subforum? Αφου την αγορα την ξερουμε πανω-κατω. Απλα για να μπαινει ο καθε ταλαιπωρημενος και να κλαιει? Ετσι κι αλλιως δεν προκειται ν' αλλαξει τιποτα...
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Η εικόνα ενός forum που θα μοιάζει με κάποιο reality show της τηλεόρασης κι εμένα δε θα μου άρεσε. Όμως από την άλλη δε νομίζω να την ξέρουμε την αγορά τόσο καλά, τουλάχιστον χωρίς να ψάξουμε αρκετά κάποια παλιότερα threads. Αν το ήξερα δε θα την πάθαινα έτσι... Δε θα έλεγα πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα αλλά ότι είναι σαφώς πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Σίγουρα κάτι τέτοιο δε θα γίνει με τον λέμε τον καημό μας ο ένας στον άλλον και να δηλώνουμε συμπαράσταση (ίσως) και ούτε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να γίνει μέσα από ένα forum μόνο. Φιλικά (Τελοσπάντων η απάντηση που δόθηκε -τουλάχιστον για την ώρα- είναι σαφής οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα)
pigeon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Γράφω αρχικά: "...πάντως ηρθε η ωρα γιατι εχουν γεμίσει 300 θέματα παντού και ουτε μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε ουτε και ειναι ωραιο εκει που διαβάζεις τεχνικά θέματα και να πετάγεσαι στις καταγγελίες και τ'αντίθετο. " Τι πιο απλο απο το προφανές, πρότεινα απλούστατα να μαζευτούν σε ενα subforum τα ηδη σκόρπια θέματα που εχουν ανοίξει (πανω απο 10 ενεργά αυτη τη στιγμή!) και μας ζαλίζουν όσο ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα τεχνικά θέματα. Ετσι θα ειναι ευκολο για τους χρήστες να βρουν απόψεις αλλων χρηστων αλλα και για τους διαχειριστές να τα ελέγχουν και να προωθούν εκει τα θέματα που ανοίγουν-εκτος θεματολογίας- του κάθε subforum. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Ειναι περα απο προφανές οτι πλειοψηφία χρηστών του forum εκτος απο την ελληνική κακοπροαίρετη διάθεση και καχυποψία, διακατέχονται και απο φαντασιοπληξία. Οφείλω λοιπον να απαντήσω ως topic starter σε κάποια θέματα "επι προσωπικού": Χωρίς να θέλω να γίνω επιθετικός ( αν και σίγουρα θα το εκλάβεις ως επίθεση και ας μην είναι )' date=' αλλά όλη μέρα κάθε μέρα όλη σου η σκέψη πάει στο θέμα των καταστημάτων ? Όποτε δω post σου εδώ pigeon είναι μόνο για θέματα εξυπηρέτησης από καταστήματα ( βασικά μόνο όπου γράφει e-shop σε βλέπω ). Αρκετές φορές ξεκίνησες είτε ηθελημένα είτε όχι flame wars & διαμάχες σε τέτοιου είδους threads, και κατέληξαν σε lock, etc. [...'] Φιλε μου billpeppas σου λεω φιλικά αν και εσυ θα τα εκλαβεις ως επιθεση κι ας μην ειναι οτι βλεπω να απαντάς σε ολους σαν ξερόλας και υπερόπτης, οταν μάλιστα εχεις κλειδωθεί (banned) κάμποσες φορές για την συμπεριφορά σου, θα σου θυμίσω μονο το 1/1000 αυτής, το flame που οργάνωσες για το θέμα AMD-vs-Intel, το οποιο κλείδωσε. Εισαι πολυ γνωστός στην κοινότητα για την κάκιστη και προκλητική συμπεριφορά σου! Παρε τη σκούφια σου και βάρα με , to put it in a nutshell.... 1. Το να κάνεις ένα subforum ειδικά για καταγγελίες ή' date=' όπως το έθεσε ο topic starter, για να γίνεις "Τριανταφυλλόπουλος" είναι σαν να προ(σ)καλείς τους κάθε λογής 'αδικημένους' (με ή χωρίς εισαγωγικά) να πουν τον πόνο τους.[/quote'] Δεν έγραψα subforum για καταγγελίες, πρότεινα να συγκεντρωθούν τα ΗΔΗ ΑΝΟΙΚΤΑ θέματα σε ενα subforum. Ειναι μέγιστο παράπτωμα να μην διαβάζεις καλοπροαίρετα οτι γράφει κάθε χρήστης, πόσο μαλλον οταν εισαι moderator. Αν υπήρχε νόημα και ειχα το δικαίωμα, θα πρότεινα άμεση καθαίρεση απο το "αξίωμά" σου. Τότε ποιό το νόημα της ύπαρξης τέτοιου subforum. Για να βγω να πω "ρε παιδιά' date=' πήγα στο μαγαζί του Forensick και μου έδωσαν καμμένη κάρτα;". Αυτό δεν είναι καταγγελία; Ότι δηλαδή πουλάνε μεταχειρισμένα ή άχρηστα πράγματα; [/quote'] Ηδη υπάρχουν 10αδες ανοικτά θέματα. Είτε τα κλειδωνετε, αλλάζετε τους κανόνες χρήσης και απαγορεύετε στους χρήστες να ανοίγουν θέματα, με κίνδυνο να χάσετε αρκετούς χρήστες ή να χάσετε σε δημοκρατικότητα, είτε αφήνετε να ανοίγουν τα θέματα ως έχουν. Πάντως δεν ειναι και το εντιμότερο ολων , το να προτείνει κάποιος την συγκέντρωση των θεμάτων σε ενα subforum και να υπάρχουν κάμποσοι που να καπηλεύονται μια απλη πρόταση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και θα φτιάχνουν θέμα εκ του μή όντος. Αν οι υπεύθυνοι κρίνουν οτι πρεπει να συζητηθει το θέμα "Να έχουμε θεματα για ΜΑΓΑΖΙΑ ή οχι" καλα θα κάνουν να το δημιουργήσουν μόνοι τους και να μην καπελώνουν αλλα θέματα. Κυριως δε, να μην προσάπτουν δόλια πρόθεση στον topic starter που ζήτησε την οργάνωση κι οχι την αποδιοργάνωση. Δυστυχως η συμπεριφορά αυτη χαρακτηρίζει (οπως εγραψα και στην αρχή) πλειάδα χρηστών του forum και φοβάμαι πως δεν υπαρχει οχι μονο γιατρειά στην αρρώστια, αλλα ουτε και ο παραμικρός τρόπος επικοινωνίας... Λυπάμαι και μετανιώνω κάθε φορά που γράφω 2 σειρες που αποδεδειγμένα ωφελούν παρά βλάπτουν το συγκεκριμένο χώρο συζητήσεων.
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Οπότε η ανυπαρξία του συγκεκριμένου subforum είναι συνειδητή επιλογή για να αποφύγουμε δεκάδες topic. Δείχνει την απροθυμία της διοίκησης του forum (λέγε με Hal9000) να ενθαρρύνει τέτοια topics.[/color'] Εγω θα έλεγα να σεβαστείτε το παραπάνω σχόλιο, ξέρετε άλλωστε δεν θα γίνεται πάντα το δικό σας στην ιδιοκτησία του άλλου. Αλλιώς όπως λένε...δεν σας αρέσει ? Εμπρός, τι σας κρατάει εδώ ? Δεμένους σας έχουνε ? Τα κουβαδάκια...και σε άλλες παραλίες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 @ pigeon: Το πόσο καλοπροαίρετος είναι ο καθένας μας, φαίνεται. Χωρίς φωνασκίες, χωρίς κεφαλαία, χωρίς κραυγές, ζήτησα απάντηση σε τρία απλά ερωτήματα. Μπορείς να το κάνεις ή όχι; Ούτε δόλια πρόθεση σου προσάπτω ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι είσαι καλοπροαίρετος και καλοπροαίρετα υποβάλλεις την πρόταση. Τα ερωτήματα παραμένουν, τις απαντήσεις τις περιμένω ακόμα. ΥΓ: Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, τα προσπερνώ. Εξέστι Λακεδεμονίοις ασχημονείν, άλλωστε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Mε λίγα λόγια,επειδή κάποιοι(δυστυχώς πολλοί)αρέσκονται στο να ανοίγουν και να απαντάνε σε θέματα που αρχίζουν ή καταλήγουν να μοιάζουν με ομιλία κατά του καταστημένου, από υστερικές κακάσχημες κομμουνίστριες,θα πρέπει να φτιαχτεί ξεχωριστή αρένα για να πλακωνώμαστε και οργανωμένα τώρα!
pigeon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ανευ ουσίας τα post του billpeppas & Bassstarlet. Οπως πάντα ανουσιότητες με κομπασμό που ο μονος στόχος ειναι δημιουργία "επεισοδίου". Απορώ για μια ακόμα φορά, δεν διαβάζετε αυτους τους έρμους τους κανόνες που συνεχώς επικαλείστε στις απαντήσεις σας; Ασχολείστε μονίμως με υβρεις και χαρακτηρισμούς σε χρήστες αντι για απαντήσεις εντός θέματος. paredwse σου επισημαίνω οτι απλως πρότεινα να μπουνε ολα τα θέματα κάπου για να μη μπερδευόμαστε και να χάνουμε χρόνο είτε στις αναζητήσεις μας είτε (χειρότερα) οταν ψάχνουμε κάτι αλλο και αναλώνουμε το χρόνο μας διαβάζοντας τα -ορισμένες φορές- ενδιαφέροντα περιστατικά απο τα καταστήματα. Δεν ειμαι ο μόνος που διαπιστώνω την δυσλειτουργία και το βλέπω απο τις απαντήσεις των αλλων χρηστών που αρχικά υποστήριξαν την ιδέα, πριν έρθει η γνωστή "αεροπορία" και επιβάλλει την τρομοκρατία της.... Δεν κατανοώ πως μπορει κάποιος που προτείνει την οργάνωση των θεμάτων που ηδη υπάρχουν να θέτει θέμα καλου/κακού ή λάθος/σωστό για τα θέματα των καταστημάτων. Θα ηταν τιμιότερο για τους διαχειριστές και ανδροπρεπέστερο για τους υβριστές να ανοίξετε κάποια αλλη συζήτηση σχετική , αντι να καπελώνετε την πρότασή μου. Αν εκει απαντήσω ή τοποθετηθώ υπέρ ή κατα, μπορείτε να με βρίζετε εν χορω, εδω ομως οχι... Κρατήστε επιτέλους τα ιδια μέτρα και τα ιδια σταθμα, για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον! PS: Να σου απαντήσω paredwse και στο ερώτημά σου: Το αν θα υπάρχουν θέματα σχετικά με τα καταστήματα, ειναι αποκλειστικά ευθύνη και επιλογή των διαχειριστών ή του "ιδιοκτήτη", δεν μου πέφτει λόγος! Και στα 3 ερωτήματά σου έχεις δίκαιο και λογικά και νομικά. Το αν θα επιλέξεις να ρισκάρεις/ετε την ελευθερη δημιουργία θεμάτων ή θα τα απαγορεύσεις/σετε ειναι -ξαναγράφω- αποκλειστικά δικό σου/σας δικαίωμα και επιλογή! Η πρόταση μου -να μαζευτούν μαζι ολα τα σχετικά θέματα- συνεχίζει και ειναι απολύτως λογική... Εφόσον ειναι "νόμιμα" και λογικά τα 10 σκόρπια θέματα, για ποιο λόγο ειναι "παράνομα" και παράλογα τα ιδια 10 μαζεμένα;
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Έχοντας μια κατηγορία ( section ) με όνομα "Προβλήματα με καταστήματα" ή δεν ξέρω και γω με τι όνομα, δεν θα "παροτρύνει" τους χρήστες/επισκέπτες να ανοίξουνε τέτοιου είδους θέματα ? P.S. Το να αποφεύγεις να απαντήσεις σε ερωτήματα που σου τίθονται μέσω σχολίων περί προσωπικών επιθέσεων αέρα-εδάφους, άστα, δεν πείθεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Θα ηταν τιμιότερο για τους διαχειριστές και ανδροπρεπέστερο για τους υβριστές να ανοίξετε κάποια αλλη συζήτηση σχετική , αντι να καπελώνετε την πρότασή μου. Αν εκει απαντήσω ή τοποθετηθώ υπέρ ή κατα, μπορείτε να με βρίζετε εν χορω, εδω ομως οχι... Κρατήστε επιτέλους τα ιδια μέτρα και τα ιδια σταθμα, για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον! E τι δηλαδή, να ανοίξουμε συζήτηση που να λέει "όχι να μην ανοίξει ξεχωριστό section για καταστήματα" προκειμένου να μην εκφέρουμε αντίθετη άποψη εδώ; Και μη χειρότερα δλδ..
pigeon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 @billpeppas: δεν βλέπω να με ρώτησες εσύ κάτι. Στον paredwse απάντησα, οι ερωτήσεις ειναι εκτός της πρότασης που έκανα. Η πρότασή μου εχει καθαρά οργανωτικο χαρακτήρα αλλα συνεχίζεις να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά και καχύποπτα για τους δικούς σου λόγους. Αλλωστε, δεν ειμαι το μόνο "θυμα" των επιθέσεων σου, καλή συνέχεια.... @BASSStarlet, Αποψη για ποιό θέμα γράφεις; γι'αυτο που εθεσα εγω ή γι'αυτο που θες εσυ; Ξαναρωτώ, εσένα και τους υπόλοιπους: Υπάρχουν 10αδες ανοιχτά θέματα για μαγαζιά Ελλάδας και εξωτερικου, με θετικές & αρνητικές εντυπώσεις/σχόλια. Ειναι "νόμιμα" και λογικά τα 10 σκόρπια θέματα, σωστα; Για ποιο λόγο ειναι "παράνομα" και παράλογα τα ιδια 10 μαζεμένα; Αν ειναι κακό που υπάρχουν , ας διαγραφούν και απο σκόρπια, να μην μας μπερδεύουν. Διαφορετικά πρεπει να συγκεντρωθούν κάπου για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ολα μαζι ή να τα αποφεύγουμε ολα μαζι.... Που ειναι το πρόβλημα λοιπον, BASSStarlet και billpeppas; Γιατι τελικά υπάρχουν μονο 2 διαφωνίες και τόσο έντονες; Ας κάνουμε και μια δημοσκόπηση γιατι αρχικά το σκόρ ηταν 5-2 υπερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.