LuNaTiC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Paides exo ena problima ... to parapano dvd-rw pezei mono dvd...oti allo cd kai na tou valo to lampaki menei stathera anameno gia poly ora..mexri pou kapoia stigmi svinei kai to drive simperiferete les kai den exei mesa disko.... to firmware einai 1.04 kathe voitheia euprosdekti
Ardov Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Καθαρισμός του drive με ειδικό καθαριστικό δισκάκι (χωρίς υγρά κλπ., μόνο με το μικρό βουρτσάκι πάνω τους). Εαν δεν γίνει κάτι, δυστυχώς έχει πρόβλημα η κεφαλή pick-up και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Διαβάζει CD-R,CD-RW απο άλλες μάρκες? Pressed CD's διαβάζει? (original CD). Θα σου έλεγα να περάσεις το 1.03 και μετά ξανά το 1.04 εαν σου επιτραπεί. Πολύ πιθανόν να έχει πάθει εμπλοκή το σύστημα OPC του drive και τα calibration data που αναφέρονται σε CDs. Εαν δεν βρείς άκρη πρέπει να επιστραφεί ή να αγοράσεις άλλο. Δυστυχώς, είναι μηχανήματα του διαβόλου αυτά. :twisted:
passaris91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ayto to provlima einai provlima kathara kefalis h olokliromenou!epestrepse to pisw an einai kainourgio akoma!den einai provlima firmware gt an htan ekei to provlima den tha diavase oute dvd!
Ardov Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Διαφορετικά τα δεδομένα OPC και calibration για CD και διαφορετικά για DVD. Σε διαφορετικά μέρη του firmware το κάθε ενα. Εγώ είμαι μαζί σου, ας το επιστρέψει. Αλλά, τέτοια φαινόμενα παρουσιάζονται και ύστερα απο flashάρισμα του drive ή ακόμα και μετά απο μερικές μέρες μέχρι να συγκεντρώσει το drive ορισμένα δεδομένα για το σύστημα OPC που έχει μέσα στο chip του. Προτείνω εαν έχεις ακόμα εγγύηση να το πάς πίσω για RMA και να μην μπλέξεις με firmware κλπ.
LuNaTiC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Fovame pos to exo pano apo ena ++ xrono ... prepei na katso na vro apodeixi ... Lete na dokimaso 1.03 kai meta pali 1.04? vasika an mou pezei ta cd to kratao kai 1.03 siga ta auga... Lete na pezei kana problima mitrikis? de nomizo etsi? sta properties kai siskeyes sistimatos to bgazei mia xara!
accipio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη με αυτό το drive (3540Α). Το έδωσα πίσω (μέσα στην εγγύηση) και μου το αντικατέστησαν με το 3550Α.
gv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη με αυτό το drive (3540Α). Το έδωσα πίσω (μέσα στην εγγύηση) και μου το αντικατέστησαν με το 3550Α. kai ego to idio ... x9es to pira ...
Donacgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 emena pali sto recorder tis ipografis mou to idio kanei diavazei kai grafei mono DVD. an thimama kala einai to NEC 3520, vevea exei grapsei kai xiliades iskakia opote paei gia adikatastasi! Exete na protinete kati kalo?
blackstar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 an 8es nec 7173, alois pioneer 111 h liteon165p6s, meta 8a elega plextor760, ala prosopika to brisko poli akribo. ps:eytixos to dikomou 3520 pezi akoma mia xara meta apo ametrites engrafes.
greekparot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εχω το ΝΕC 3540 αγορασμενο απο 17/8/2005 απο το παλιο online καταστημα computer4u. Το προβλημα ειναι οτι γραφω dvd και τα περισσοτερα τα καιει. Το προβλημα εντοπιζεται τον τελευταιο μηνα. Η μαρκα dvd που χρησιμοποιω δεν εχει αλλαξει TAYO YUDEN. Εχω βαλει last firmware αλλα χωρις αποτελεσμα. Με ποιον τροπο μπορω να το δωσω για σερβις μιας και το computer4u εχει κλεισει; Γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω;
blackstar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 an breis poios einai o antiprosopos, eisai ok to pas piso se ayton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.