theoritikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 σωστόοοοοο!!! (αν κ μοιάζει λίγο με το ... πάει το βουνό στον Μωάμεθ) γιατί όχι;;και ένα ΚΑΛΟ νετ καφέ στα Τρίκαλα θα έπιανε πιστεύω. δε θυμάμαι να είχα δει κάτι ιδιαίτερο όσες φορές πήγα. άσε που θα βοηθήσει και στην αποκέντρωση χχιχιχιχι Δεν ξέρω πότε ήρθες τελευταία φορά, αλλά έχουμε πήξει στα net cafe! Κάθε γειτονία έχει και απο ένα (ή δυο), αλλά το 90% είναι για τα μπάζα! Τα έχουν φτιάξει μόνο για lineage και να πίνουν καφέ οι παπούδες. Και να ανοίξω εγω δικό μου,(χμμ καλή ιδέα!) δεν θα έχει πολύ κόσμο, γιατί είναι συγκεκριμένα net cafe που μαζέουν κόσμο, εκτώς και αν έχω κάτι που οι άλλοι δεν έχουν (πάλι απίθανο, γιατί τα net cafe δεν προσφέρουν κάτι διαφοερτικό) Με αυτή την λογική πήγαν αρκετοί να ανοίξουν ένα, αλλά αναγκάστηκαν να το κλείσουν. Πρόσφατα φέραν το bits and bites, και δεν πατα ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Τώρα αν βρω κόσμο για campain στο d&d θα είναι πολύ δύσκολο (αυτά είναι του σατανά θα μου λένε και μλκ), και αν τους πως έχει μόνο χαρτί και μολύβι θα με πούν μαζόχα και ντεμοντέ (αν έκανα guild στο lineage θα σκοτώνονταν να έρθουν )
manic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ΕΥΡΗΚΑ!!!!!! κανε μια πιστα paintball!!!!!!!!!! [cool+kara lol] θα ποροθουν ολοι στο χωριο και συγουρα θα εχει δουλεια. (α η ιδεα του ιντερνετ καφε ηταν δικια μου εεε αν πιασει θελω ποσοστα :):))
djapal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Φίλος είναι αυτός που θα ενδιαφερθεί για σένα. ΑΝ είναι να κρατάς επαφή με αυτούς τους "φίλους" στέλνοντας πάντα πρώτος μήνυμα, ή παίρνοντας πάντα πρώτος τηλέφωνο, ε δε λέει. Γιατί πολύ απλά έρχεται μια μέρα που λες... ρε να πάρει... άσε να δούμε... άραγε αν δεν κάνω εγώ το πρώτο βήμα και "εξαφανιστώ", θα με πάρει κανείς τηλέφωνο από αυτούς που συνέχεια παίρνω και κανονίζουμε και όλα μέλι γάλα, για να βγούμε, να τα πούμε ή να πάμε για μπάσκετ/ποδόσφαιρο ρε αδερφέ; Κι εκεί συνηδειτοποιείς πόσο φίλοι είναι . Το πιο τραγικό είναι με τις γυναίκες... Η κλασική ατάκα... έλα βρε χαθήκαμε!!! (αφού βέβαια την πάρεις εσύ τηλέφωνο μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί αυτή ψιλό έως χοντρό να σε πάρει) ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.