Cromb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μη μασάς. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξεφεύγουν από την αγέλη.Θα σου πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα τους βρεις. Και εκεί. Είναι πολύ λογικό να σε φρικάρει η κατάσταση. Είναι εξίσου σίγουρο ότι θα επιβεβαιωθώ σε λίγο καιρό. Και έχε και τις κεραίες σου τεντωμένες και μην αποκλείεις κόσμο. Από όλους μπορείς να μάθεις πράγματα. Απλά δεν μπορείς με όλους να συζητάς τα πάντα. +1 !!!!!!!!
manic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 υπαρχουν 3 ειδη "φιλων" 1) κολλητοι (1-2) που λες τα προβληματα σου και σου απαντουν σαν αδερφος σου 2)απλοι φιλοι (3-6) λετε μαλακιες για να περασει η ωρα 3)η παρεα σου (6+) λιγο πιο απομακροι απο τους φιλους για καμια χαζομαρα στο διαλημμα διαλεξε και παρε σε ποια ανηκουν αυτοι (μαλλον 3........)
joef_gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 το θεμα φιλος ειναι πολυ δυσκολο και με εχει πεδεψει πολυ προσωπικα! φιλους παντα εκανα ειμαι κοινωνικος και μιλαω σε οτιδηποτε κινηται μεχρι που καντανταει κουραστικο! δεν λεω οτι παντα μου αρεσει αλλα οι γονεις μου με μεγαλωσαν ετσι δηλαδη να πιανω κουβεντα με ολους! τωρα ειμαι δευτερο χρονο εξωτερικο! εδω εχω βρει φιλους αρκετους αλλα κανεναν κολλητο! οι φιλοι που εχω κρατησει απο την ελλαδα ειναι 8-9 που μιλαμε με μυνηματα και λοιπα και ολους τους ξερω το λιγοτερο 5 χρονια! καλο ειναι να ψαχνεσε συνεχεια για νεους φιλους αλλα μερικα παιδια ειναι πραγματικα αντικαταστατα και οταν τους χανεις ποναει πολυ!
theoritikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 καλο ειναι να ψαχνεσε συνεχεια για νεους φιλους αλλα μερικα παιδια ειναι πραγματικα αντικαταστατα και οταν τους χανεις ποναει πολυ! Ανυσηχώ και για αυτό, γιατί σε αυτή την κατηγορία είναι οι Αθηναίοι φίλοι μου. που να βρείς στην πόλη μου άτομα που να ασχολούνται με rpg (όχι lineage κλπ, P&P εννοώ, αν καταλάβατε), να έχουν τέτοια αίσθηση του χιούμορ που γιατρεύει χρόνια καταθλιπτικούς (που λέει ο λόγος, δεν έχω κανένα πρόβλημα!), και να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα τα οποία δεν έχει πολυ κόσμος. Επίσης, δεν είμαι απο εκείνους που θα μιλάνε με όλους, γιατί οι περισότεροι το μόνο που κάνουν είναι να σε εκμεταλεύονται. Εκτώς απο αυτό, είναι και κάτι άλλο που δεν είπα πρίν. Στην Αθήνα έχω μάθει να έχω πολλές επιλογές. Αν είμαι όλη μέρα σπίτι, και δεν κάνω τίποτα, μπορώ να πάρω το λεωφορείο για κάποια περιοχή που δεν την έχω μάθει, και να χάνομαι στα σοκάκια της. Στην πολη μου αυτό δεν το έχω. Έχουμε 2-3 περιοχές, τις οποίες έχω μάθει απ'εξω και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Στην Αθήνα έχω όσα cinema και καταστήματα θέλω με comics, βιβλία, games, ρούχα κλπ, τα οποία έχουν πολύ καλές τιμές. Στην πόλη μου, τα comics τα έχουν για 5άχρονα, βιβλία μόνο το top 10 (ούτε λόγος για ΕΦ, μόνο εμπορικά!), ρούχα πανάκριβα και κυρίως trendy, για games μόνο κόπιες (στο 90% των περιπτώσεων), για pc έχουμε κάτι συνοικιακά με άσχετους ιδιοκτήτες. Στο cinema είμαστε για κλάματα. Έχουμε έναν που η αίθουσα είναι πολύ μικρή με οθόνη σαν τηλεόραση 40", και εναν άλλο που χωρά μόνο 10 άτομα! Ας μην μιλήσω για την διασκέδαση, το είπα σε προηγούμενο post.
Harkon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 αν όλα είναι τόσο άσχημα, γιατί δεν εξετάζεις το σενάριο να μείνεις Αθήνα να βρεις μια δουλειά και να συνεχίσεις εκεί; εκτός και αν υπάρχουν λόγοι σοβαροί να γυρίσεις οπότε πάσο..
andrip Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 κι εγώ ετσι ήμουν. Καλώς ή κακώς στα φοιτητικά χρόνια κάναμε παρέες που ίσως δεν είχαμε στις πόλεις μας. Εγώ είχα κρατήσει επαφή με φίλους παιδικούς απο αθήνα και τώρα κάνουμε κανονικά παρέα, όμως θα έδινα ΟΟΟΟΟΤΙ ΕΧΩ για να ξαναγύρναγα 5 χρόνια πριν που έψαχνα σπίτι να νοικιάσω σα φοιτητής και τα όσα πέρασα μετα... είμαι ενα χρόνο στην αθήνα και ακόμα νιώθω τουρίστας... κουράγιο μονο
theoritikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 αν όλα είναι τόσο άσχημα, γιατί δεν εξετάζεις το σενάριο να μείνεις Αθήνα να βρεις μια δουλειά και να συνεχίσεις εκεί; εκτός και αν υπάρχουν λόγοι σοβαροί να γυρίσεις οπότε πάσο.. Χμμ δεν γίνεται! Ο πατέρας μου μαζί με άλλους έχουν ξεκινήσει μια επειχήρηση, στην οποία έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα, και με χρειάζονται όταν τελειώσουν όλες οι υποχρεώσεις μου. Αν τώρα εγώ πω στους γονείς μου ότι δεν θέλω να εργαστώ εκεί,επειδή δεν ξέρω κανέναν θα με σφάξουν ζωντανό!! Ειδικά αν τους πω πως δεν ξέρω κανέναν, θα με πιέζουν να ξαναβρώ άτομα τα οποία δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί τους πια!
Harkon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ελπίζω πέρα από το θέμα με τους φίλους σου, να θέλεις πραγματικά να πας εκεί να δουλέψεις σε αυτή την επιχείρηση και να μην το κάνεις επειδή κάποιοι επένδυσαν σε αυτήν. θα χαντακωθείς και θα το μετανιώνεις κάθε μέρα διαφορετικά.. για τις παρέες και τους φίλους μην ανησυχείς. θα βρεις περισσότερους από όσους πιστεύεις. (ειδικά για RPG που ανέφερες κι εγώ δε πίστευα πως θα έβρισκα εδώ αλλά γνώρισα και μύησα αρκετούς και τώρα έχουμε 3 campaigns και δεν προλαβαίνουμε να παίζουμε )
kagee Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 για τα rpg π λετε no comments... θα δουλευεις στην δικια σ επιχειρηση...θα παρεις αυτοκινητο,θα χεις δικα σ λεφτα κ δεν θα τρως τα ετοιμα.σ/κ θα μπορεις να πηγαινεις στους φιλους σ αν σε φιλοξενουν,αλλιως ξενοδοχειο, αν κρατας ακομη τις παλιες φοιτητοπαρεες σ. θα πας σε αλλα μερη π δεν ξερεις. κ το καλυτερο βρες καμια γκομενα κ γραψτους κ κανε τα ταξιδια σ..
manic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 αν μπορεις γιατι δεν ανοιγεις ενα ιντερνετ καφε??? θα ανοιξει ο κυκλος σου, θα εχεις δικα σου λεφτα, και αρκετους φιλους.
Kandinsky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Χμμ δεν γίνεται! Ο πατέρας μου μαζί με άλλους έχουν ξεκινήσει μια επειχήρηση, στην οποία έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα, και με χρειάζονται όταν τελειώσουν όλες οι υποχρεώσεις μου. Αν τώρα εγώ πω στους γονείς μου ότι δεν θέλω να εργαστώ εκεί,επειδή δεν ξέρω κανέναν θα με σφάξουν ζωντανό!!Ειδικά αν τους πω πως δεν ξέρω κανέναν, θα με πιέζουν να ξαναβρώ άτομα τα οποία δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί τους πια! Το θέμα είναι φίλε μου το τί θέλεις εσύ. Θες πραγματικά να δουλέψεις καθ' αυτό τον τρόπο? Έχεις κατά νου κάτι άλλο? Όπως σωστά ειπώθηκε μην κάνεις κάτι το οποίο θα μετανιώνεις. Αν και δεν είναι εύκολο να κάνεις το αντίθετο και να πας κόντρα, τη ζωή σου πρέπει να τη ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιταγές...
alexb_10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 edit:@ revil, Εννοείται οτι είναι θέμα φίλων και τι σχέση έχετε.Στη παρέα μου είμαστε 4-5 φίλοι που γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά.Όλοι σπουδάσαμε σε διαφορετικές πόλεις,πήγαμε στρατό διαφορετικές περιδους, αλλά ποτέ δε χαθήκαμε.Τώρα που τελειώσαμε τις σπουδές είμαστε και πάλι μαζί.Πάλι έχουμε διαφορετικές δουλειές,διαφορετικό κοινωνικό κύκλο αλλά και πάλι δε χανόμαστε.Είναι θέμα χημείας και σχέσης. συμφωνώ σε αυτό πιο πολύ απο όλα. Είναι αποκλειστικά θέμα φίλων. Εγώ σπούδασα 4 χρόνια σε μια επαρχιακή πόλη, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας στην αθήνα, και όσο καιρό έλειπα ήταν σαν να μην έλειψα ποτε. κουτσομπολιά, σκηνικά, καταστάσεις, γκόμενες, όλα αναλυτικά μέσω τηλεφώνου ή όταν κατέβαινα αθήνα. Είναι στον άνθρωπο. Τώρα αν εσύ χάθηκες ή αν αυτοί χάθηκαν, θα πρέπει να το κοιτάξεις, γιατί, αν αυτοί χάθηκαν, σημαίνει ότι δεν σε υπολόγιζαν, έτσι καλώς προέκυψε και χαθήκατε. αν εσύ χάθηκες, σημαίνει ότι εσύ δεν τους υπολόγιζες, οπότε μην ζητάς και "ρέστα" Αυτά από μένα.
kattistt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ειναι κακο να κανεις κατι αναγκαστικα και υποχρεωτικα... Θα εισαι καλα ή θα το κανεις αναγκαστικα..? απλα αν πρεπει σκεψου οτι, σιγουρα θα βρεις καποιον ή και καποια με παρομοια ενδιαφεροντα με σενα, λιγο ψαξιμο θελει και φιλτραρισμα, μπορει να υπαρχει καποιος καποια σε παρομοια κατσταση με σενα , να εχει τελειωσει το πανεπιστημιο και να επιστρεφει πισω... επειτα θα βγαλεις καποια λεφτα ή νοικιασε διαμερισμα μεινε μονος, και πες στους αθηναιους φιλους σου να ερχονατι να τους φιλοξενεις... ή αν δεν νοικιασεις διαμερισμα πηγαινε αθηνα παρασκευη με κυριακη στους φιλους σου... ή ανοιξε ιντερνετ καφε και ψησε τους αθηναιους να ερθουν να το εχετε μαζι!!!!
Harkon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ...ή ανοιξε ιντερνετ καφε και ψησε τους αθηναιους να ερθουν να το εχετε μαζι!!!! σωστόοοοοο!!! (αν κ μοιάζει λίγο με το ... πάει το βουνό στον Μωάμεθ) γιατί όχι;; και ένα ΚΑΛΟ νετ καφέ στα Τρίκαλα θα έπιανε πιστεύω. δε θυμάμαι να είχα δει κάτι ιδιαίτερο όσες φορές πήγα. άσε που θα βοηθήσει και στην αποκέντρωση χχιχιχιχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.