Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για επιλογή DVD-ROM και DVD-RW

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια μην λέτε άσχετα αφού καταλήξαμε σε NEC 7173 τι μας μοιάζει για τα προηγούμενα!Για υτό έχετε να πείτε κατι?

Τώρα το lite-on δεν υπάρχει στην αγορά διαθέσιμο έτσι θα πρέπει να προτείνετε άλλο lite-on εάν ξέρετε!

Ευχαριστώ πάντως παιδια για την συμμετοχή!

Δημοσ.
Ρε παιδια μην λέτε άσχετα αφού καταλήξαμε σε NEC 7173 τι μας μοιάζει για τα προηγούμενα!Για υτό έχετε να πείτε κατι?

Τώρα το lite-on δεν υπάρχει στην αγορά διαθέσιμο έτσι θα πρέπει να προτείνετε άλλο lite-on εάν ξέρετε!

Φίλε μου το LITE-ON (SHW -16Η5S κοίταξα το κουτί του http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_13&pid=138) που σου έλεγα το έχει ακόμη το MEDIA στο Μαρούσι στα 55€.

Δεν ξέρω αν έχει βγάλει νεότερο μοντέλο ή αν είναι ακριβo πάντως υποστηρίζει Lightscribe.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι πολύ καλό drive. Το έχω και μου φαίνεται πολύ καλό. Γρήγορο, αρκετά αθόρυβο και έσωσε και ένα δισκάκι κακής ποιότητας από την καταστροφή σήμερα το πρωί. Αξίζει τον κόπο, ιδίως στα λεφτά του, 43 τελική τιμή από e-shop.

Δημοσ.
Νομίζω ότι είναι πολύ καλό drive. Το έχω και μου φαίνεται πολύ καλό. Γρήγορο, αρκετά αθόρυβο και έσωσε και ένα δισκάκι κακής ποιότητας από την καταστροφή σήμερα το πρωί. Αξίζει τον κόπο, ιδίως στα λεφτά του, 43 τελική τιμή από e-shop.

Εχθές το είχε 38?.Το ανέβασε σε μια μέρα!!!!!

Δημοσ.

apto paradeigma... exw ena nec sth douleia mou... exei grapsei ana partides ta exhs seri ...:

250 cd's (650mb to kathena)

300 DVD (1.350 mb to kathena) ta grafw twra

kai akoma 300 DVD idias xwrhtikothtas menoun...

Model: Nec 3550

Exw parei gia mena to LG GSA-H10N tha deixei pws paei den to exw perasei akoma..

Δημοσ.
apto paradeigma... exw ena nec sth douleia mou... exei grapsei ana partides ta exhs seri ...:

300 DVD (1.350 mb to kathena) ta grafw twra

kai akoma 300 DVD idias xwrhtikothtas menoun...

Model: Nec 3550

Exw parei gia mena to LG GSA-H10N tha deixei pws paei den to exw perasei akoma..

Γραψε και κανένα δισκάκι, αχρηστο το έχεις και καθεται!!!!!!!

1100 ΔΙΣΚΑΚΙΑ αν είναι δυνατόν!Αυτό είναι τεστ...αντοχής!!:-D :-D :-D :-D :-D

Δεστε είναι 38€ οχι 43€

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331665

Δημοσ.

xm! efoson den yparxei to liteon, an exeis ta euro pane gia to 760 ths plextor h gia to 111 tis pioneer, 8a sou elega na pareis benq, ala dystixos pleon h ypostgiri3i poy exoyn sto firmware einai apla gelia, opte plextor/pioneer monodoromos ektos an 8es lg (den eixa pote mou lg ektos apo ena se ena acer laptop, kai den exw na po tpt to 8etiko).

Δημοσ.
Γραψε και κανένα δισκάκι, αχρηστο το έχεις και καθεται!!!!!!!

1100 ΔΙΣΚΑΚΙΑ αν είναι δυνατόν!Αυτό είναι τεστ...αντοχής!!:-D :-D :-D :-D :-D

Δεστε είναι 38? οχι 43?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331665

ftou! to pisteuete! me to pou grafw to post! den pernaei kanena tetarto... kai xafnika katalabainw oti exei kanei poli wra na petaxei to cd exw...

telika to eixe tsourouflisei... ara einai 299 kai 1 kameno... lololol

P.S. Exw akoma 300 gia ta 1100... tha to liwsw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Nec 2500, περιπου 2500δισκακια... Στιβες εχω και τις βλεπω. Ισως και παραπανω.

Ακομα ζει και βασιλευει!

Καμενα? 4-5.

Και να ξερετε οτι για τα καμενα δεν φταιει το recorder (τουλαχιστον απο οτι εχει τυχει σε μενα) αλλα τα δισκακια που εχουν καποιο ελλατωμα. Πριν βαλετε το δισκακι μεσα ριξτε μια ματια απο κατω στην επιφανεια του. Απο τοτε που το κανω αυτο εχω περιπου 2000 γραμμενα χωρις ουτε ενα καμενο.

Δημοσ.

Το να γράφει κανείς δισκάκια με το σωρό,δεν λέει τίποτε-Η εγγραφή και τα δισκάκια ελέγχονται με διαφορα προγράμματα.-Οπότε τα scan σας είναι η καλύτερη απόδειξη από τις προτάσεις αγοράς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...