Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για επιλογή DVD-ROM και DVD-RW

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως για γραφτήρι θα έπερνα και πάλι Nec. Έχω το 3540 κανα δυο χρόνια (ή λιγοτερο) και έχω γράψει καμια 500άρα dvd και καμια 200cd χωρίς κανένα καμμένο.. Μόνο μια φορά που είχα BSOD

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ψηφος στα NEC και απο εμενα! Εχω το 3540A και εχω γραψει παρομοια νουμερα οπως ο προλαλησαντας. Καμενο DVD απο λαθος του DVDRW δεν υπηρξε ποτε. Ολα τα γραφει αψογα και γρηγορα. Ειχα και πριν το 3500Α αλλα το χαλασα επειδη του ειχα βαλει 10 φορες firmware και μετα του εκανα και downgrade αλλα κανενα προβλημα...Το πλαισιο δε ρωταει και πολλα για να στο αλλαξει!

Δημοσ.

Τώρα μάλιστα σκέφτομαι να πάρω το 7173 που είναι και labeflash διότι έχω προβλήματα με το διαβαστήρι μου και δεν μπορώ να κάνω on the fly αντιγραφή δίσκων..

Δημοσ.

Εγώ έχω 1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325580 και 2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325601

Σου λέω πως απλά δεν παίζονται. Έχω περάσει παλαιότερα από NEC DVD-RW και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ναι μεν γρήγορα αλλά μου έτυχε (με 2 drives όχι με ένα) να μη μπορεί να διαβάσει ούτε το ίδιο τα δισκάκια που έγραψε. Και αυτό ακόμα και με δισκάκια TDK. Τα LiteOn έιναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τα μπάζα. Είχα παλιά 2 και από αυτά και κολούσαν απίστευτα μετά από λίγο καιρό. Μακρυά.

Δημοσ.

εγω παντως με τα lg δεν εχω μεινει ευχαριστημενος.

βαζω 1 dvd στο lg 2 μηνων και μου το κανει κοματακια!

το παω πλαισιο μου δινει καινουργιο στο γραψιμο ολα καλα.

αλλα στην αναγνωση μαλακιζεται.

βαζω να δω φιλαρακια αυ8εντικο αγρατζουνιστο παιζει την μια πλευρα την αλλη δεν την παιζει.νοικιαζω καμια ταινια απο το βιντεο κλαμπ καμια φορα δεν παιζει.

και το εχω καθαρισει κιολας.

τα αντιγραμενα τα παιζει καλα παντως.

μαλον το επομενο αντιγραφικο θα ειναι nec

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα εχω LG dvd-rom kai dvd-rw είναι καλά στην εγγραφή αλλα δεν διαβάζουνε με ΤΙΠΟΤΑ! Ειναι πολύ κακής ποιότητας η αναγνωσή τους!

Αρα αποκλείουμε τα lg ως επιλογή!

Μένουν liteon που είναι ρισκο kai Plextor που είναι 2πλασια τιμή!

Μάλλον με βλέπω στην αρχική μου επιλογή που είναι PLEXTOR για αναγνωση με α...δια και NEC για εγγραφές τεχνολογικά προηγμένες!

Η PLEXTOR είναι η MERCEDES των DVD-ROM/RW γιατί πουλάει ποιότητα με την τεχνολογία που αγοράζει απο τους άλλους

Η ΝΕC είναι κάτι AUDI/VW/HONDA που πέρνουν όλους αυτόυς που δεν θελωουν MERCEDEs

Δημοσ.

Το Plextor 130A είναι κλώνος (ΟΕΜ) του BenQ DVP-1650V. Λίγο αργό και όχι τόσο καλό με τις γρατσουνιές, ούτε τόσο γρήγορο όσο το πολύ φθηνότερο LiteON 16P9S.

Τα καινούρια NEC είναι μια καλή επιλογή recorder.

Δημοσ.

Koita ego exo to Nec 4551.Οσο καλο ειναι στην εγγραφη(δεν εχω καψει ουτε εναδισκακι απο τα 200+ που εχω γραψει τοσο αθλιο ειναι στην αναγνωση(ουτε τα δικα του δε διαβαζει).Οσο για το label flash μη μασας το εχω και εγω και εδω και 1 περιπου χρονο δε εχω καψει ουτε ενα δισκαι(αν λεει κατι αυτο).

Δημοσ.
Μένουν liteon που είναι ρισκο

Η PLEXTOR είναι η MERCEDES των DVD-ROM/RW γιατί πουλάει ποιότητα με την τεχνολογία που αγοράζει απο τους άλλους

Η ΝΕC είναι κάτι AUDI/VW/HONDA που πέρνουν όλους αυτόυς που δεν θελωουν MERCEDEs

ta liteon den einai risko, opos i nec ebgale to x57x seira poy htan xalia, etsi kapote ebgale kai i liteon(kati antistixo), ta kainoyrgia ths einai apla apexta, exw sto pc mou ena nec7173 kai ena liteon 165p6s, me to nec na einai apla fobero sthn engrafi, kai to liteon na erxete deytero, ala apexto se 8emata scan, na mhn po gia mod firmware pou den exei h lg/plextor.

ayta ta peri mercedes den mou aresan, apla opos eipe kapoios to plextor einai benq :) opote gia 8 euro pare ena liteon (Honda civic Type-R) gia na afinis toys tipoys me ths mercedes piso :).

Δημοσ.
ta liteon den einai risko, opos i nec ebgale to x57x seira poy htan xalia, etsi kapote ebgale kai i liteon(kati antistixo), ta kainoyrgia ths einai apla apexta, exw sto pc mou ena nec7173 kai ena liteon 165p6s, me to nec na einai apla fobero sthn engrafi, kai to liteon na erxete deytero, ala apexto se 8emata scan, na mhn po gia mod firmware pou den exei h lg/plextor.

ayta ta peri mercedes den mou aresan, apla opos eipe kapoios to plextor einai benq :) opote gia 8 euro pare ena liteon (Honda civic Type-R) gia na afinis toys tipoys me ths mercedes piso :).

Ρε γμτ όλο και περισσότερο μπερδεύομαι!

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για να καταλήξω πάλι στην αρχή! Αφού εχω αποφασίσει να τα δώσω τα λεφτά νομίζω οτι το NEC AD7173 είναι η πρώτη μου επιλογή!!!!!:-D Αρα δεν ασχολούμαστε άλλο με το RW!

Πάμε σε ROM ή σε δευτερο RW...

Δημοψηφισμα

α)Δευτερο RW (Lite-on)

β)Δευτερο RW (Plextror)

γ)ROM (Plextror)

δ)ROM (Lite-on)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...