KaiZeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς, οχι.... μα πολύ δυστυχία όμως..!!
thief7710 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 μολις εφτιαξα το background και ειπα να το μοιραστω μαζι σας
Vagos_46 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 thief,για να προλαβω τον paredwse....http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1478641&postcount=88
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 οριστε και η δικη μου! hope you like it...
Lemuria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 μολις εφτιαξα το background και ειπα να το μοιραστω μαζι σας Πολυ εξυπνο....χεχε και γω τα χω πεταξει μεσα σε εναν νιπτηρα τα εικονιδια
Lemuria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εδω ειναι η εναλλακτικη μου επιφανεια οταν βαρεθω το λουτρο... Ειναι ενας τζιτζικας οπως βλεπετε...προσωπικη μου εμπνευση....οποιος θελει την photo post me
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 @ Lemuria: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1478641&postcount=88 - δύο φορές το'χω γράψει, εσύ εκεί, συνεχίζεις...
Lemuria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 @ Lemuria: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1478641&postcount=88 - δύο φορές το'χω γράψει, εσύ εκεί, συνεχίζεις... Με ολον τον σεβασμο paredwse δεν διαφωνω σε αυτο που γραφεις αλλα δεν ειμαι μελος σε καμμια τετοια σελιδα ουτε σκοπευω να γινω.... δεν μου αρεσουν αυτες οι υπηρεσιες....ωστοσο για να μην την σπασω σε κανεναν θα σταματησω να ανεβαζω φωτογραφιες εντελως και θα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι....αλλωστε δεν σκοπευω μεχρι να βαλω vista να δημοσιευσω αλλη επιφανεια εργασιας μου...
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 πωπω τρομερη φοτο, την εχεις καθολου να τη βαλεις σε κανα imageshack σκετη χωρις το desktop?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Με ολον τον σεβασμο paredwse δεν διαφωνω σε αυτο που γραφεις αλλα δεν ειμαι μελος σε καμμια τετοια σελιδα ουτε σκοπευω να γινω.... δεν μου αρεσουν αυτες οι υπηρεσιες....ωστοσο για να μην την σπασω σε κανεναν θα σταματησω να ανεβαζω φωτογραφιες εντελως και θα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι....αλλωστε δεν σκοπευω μεχρι να βαλω vista να δημοσιευσω αλλη επιφανεια εργασιας μου... 1. Δεν είναι θέμα σεβασμού σε εμένα (δεν αποζητώ κάτι τέτοιο!) αλλά σεβασμού α. προς τα υπόλοιπα μέλη και ιδίως σε όσα δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις, β. σεβασμού της αισθητικής του forum που καταστρέφεται όταν βάλεις φωτογραφίες 1280x768 και γ. σεβασμού του χώρου του server. 2. Προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει site δωρεάν φιλοξενίας φωτογραφιών (όπως το imageshack.us, το xs.to, το jpg.gr κλπ) γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέλος σε καμία "τέτοια" σελίδα για να ανεβάσεις φωτογραφίες εκεί. Δεν κάνω διαφήμιση κάποιου site ή κάποιας υπηρεσίας όταν παρακαλώ τα μέλη (και εσένα) να μην ανεβάζουν τεράστιες φωτογραφίες στο forum. Αυτά.
Lemuria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη στο imageshack δεν χρειαζεται registration για να κανεις upload? Εγω γιατι εχω την αντιθετη αποψη?
Alsos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 οχι δε χρειαζεται.. με το που μπαινεις στο σιτε.. πατας το κουμπι upload..διαλεγεις φωτογραφια...οταν τελειωσει το upload σου δινει τον κωδικα..τον οποιο κανεις copy/paste εδω...και εισαι ετοιμη
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη στο imageshack δεν χρειαζεται registration για να κανεις upload? Εγω γιατι εχω την αντιθετη αποψη? Γιατί δεν κοίταξες ίσως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα