virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 οτι βγαίνουμε offtopic ;-) δεν έφυγα ουσιαστικά ποτέ για να επιστρέψω,απλά η προσωπική μου ζωή μου,απορροφούσε πολύ ΄χρόνο και έτσι,απλά έκανα ένα διάλειμμα..
greekboy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150971 εμενα αυτο μου φενετε σαν αποχωρηση!τεσπα!WELCOME BACK VIRGO!
tolis_01 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναποστάρει σ' αυτό το τοπικ. Τεσπα, απο τοτε το deskop μου έχει αλλάξει:
Vagos_46 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 και παλι το δικο μου(nothing special) lemuria δωσε ενα λινκ για το wallpaper..
Lemuria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 και παλι το δικο μου(nothing special) lemuria δωσε ενα λινκ για το wallpaper.. http://www.kde-look.org/content/show.php?content=32716
Lemuria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 thanks.... Αν δεν ακουγες dream theater δεν θα ειχες τοσο γρηγορη εξυπηρετηση!
Lemuria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Θα σου φανει περιεργο αν σου πω οτι δεν καταλαβαινω τι δειχνεις? 3 αρχεια ειναι? Πως εχουν κατσει ετσι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Για μία ακόμα φορά, θερμή παράκληση να "ανεβάζετε" τα wallpaper σας σε κάποια ιστοσελίδα δωρεάν φιλοξενίας φωτογραφιών και εδώ να βάζετε thumbnails (μικρογραφίες).
hermes1516 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Θα σου φανει περιεργο αν σου πω οτι δεν καταλαβαινω τι δειχνεις? 3 αρχεια ειναι? Πως εχουν κατσει ετσι? Έχω δύο οθονες (με διαφορετική ανάλυση και δια φορετική θέση) έτσι φαίνονται τα screenshoot όταν έχεις δύο οθόνες όσο αναφορά την πρώτη εικόνα, η δεύτερη "τραβήχτηκε" γιατί στην πρώτη δεν φαίνεται η sidebar για κάπιο λόγο!! Η πρώτη τραβήχτηκε με PrintScreen 3.5 που δεν φαίνεται η sidebar, ενώ η δευτερή με ένα πρόγραμμα των vista οπου δεν πιάνει την οθόνη δύο, επόμένως στην όθόνη 1 βλέπω ότι στην εικόνα 2 ,και στην οθόνη 2 ότι στην εικόνα 1 ότι στο δεξιο κομμάτι της!!! 2 αρχεία είναι!!!
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Οκ my friend.... ευχαριστω για την επεξηγηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα