Προς το περιεχόμενο

Home wallpapers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια επιλογη στη μηχανη που ενεργοποιει το flash ακομα και τη μερα, ωστε να φωτιστει το θεμα της φωτογραφιας και να μην φαινεται σκοτεινο σε σχεση με τον ουρανο. Οι περισσοτερες compact μηχανες εχουνε μετρια φωτομετρηση.

Δημοσ.

Με τα κουμπακια της εντασης στο πλαι αλλαζει το επιπεδο εκθεσης. Αλλα μετα θελει σταθερο χερι. Επισης, η νυχτερινη λειτουργια κανει καλη δουλεια σε τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Για το K700. Ειμαι χρηστης SE απο εποχης T68 με Communicam. Ειχα και το Κ700 για 1 χρονο. Παντω το T68 το ειχα για λιγο. Το πρωτο μου mobile.

@flo Με το πανω κατω στο joystick αν θυμαμαι το zoom.

Μολις το επιβεβαιωσα. Ετσι οπως τα λεω ειναι

http://www.sonyericsson.com/downloads/K700i_UG_R2a_EN.pdf

Δημοσ.

Δεν νομιζω. Ολα τα firmware στα SE ειναι ιδια. Αγγλικα-ελληνικα. Ενα module γλωσσας και κωδικοποιησης αλλαζει. To link για το αγγλικο manual που postαρισα πριν θα σε διαφωτισει.

Δημοσ.

με το πάνω κάτω και το δεξιά αριστερά στο joystick, αν δεν κάνω λάθος άλλαζε η φωτεινότητα και κάτι άλλο που μου διαφεύγει τώρα..

Δημοσ.

επειδη δεν μπορω να το διαβασω το αγγλικο manual να με διαφωτισει, αν βρηκες που το λεει πες μου..επειδη το εχω μπροστα μου SE και δεν ειναι ετσι. αλλα ενταξει τι το αναλυουμε τοσο, η φωτο του KWSMEN ειναι σουπερ οπως και να χει. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...