ferongr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το ομορφο μαυρο θεματακι ειναι το Zune Style, το οποιο δεν τρωει καθολου πορους, καθως ειναι θεμα υπογεγραμενο (και δημιουργημενο) απο τη Microsoft, και υποστηριζεται εγγενως χωρις τριτα προγραμματα. EDIT: Συμπιεση εικονας. Sorry αλλα εμεις με 4νετ που και που ξεχνιομαστε :razz:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω δε μπορω να τη βαλω... ειναι μια φωτογραφια... Παιδια πολυ ωραιες οι δικες σας!
Fidelio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν καυχιέμαι για το χάλι της επιφάνειας εργασίας μου ! Ασυμάζευτο ως συνήθως (όπως και το γραφείο μου ) και απο πίσω μια φώτο που τράβηξα εγώ στο Κερί της Ζακύνθου , στον φάρο ! edit: ..οκ οκ thumbnail
johnyboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Να και το δικό μου.Ρε παιδιά μια απορία.Πως μπορείτε με τόσες συντομεύσεις?
ferongr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Να και το δικό μου.Ρε παιδιά μια απορία.Πως μπορείτε με τόσες συντομεύσεις? Συνηθεια... Αμα προσεχεις και εχεις καιρο την εγκατασταση των Windows (κοντευω ενα χρονο εγω), το μενου των προγραμματων αρχιζεται γαι γινεται τερατωδες. Καλυτερα 2 δευτερολεπτα στο desktop να ψαξεις παρα 5 λεπτα να ξεματιαζεσαι σε 5 στηλες προγραμματα (που πολλες φορες εχουν πρωτα την εταιρια κατασκευης, οποτε αντε να τα βρεις).
konnak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Το ομορφο μαυρο θεματακι ειναι το Zune Style, το οποιο δεν τρωει καθολου πορους, καθως ειναι θεμα υπογεγραμενο (και δημιουργημενο) απο τη Microsoft, και υποστηριζεται εγγενως χωρις τριτα προγραμματα. EDIT: Συμπιεση εικονας. Sorry αλλα εμεις με 4νετ που και που ξεχνιομαστε :razz: Υπέροχο θέμα ferongr. Αντικατέστησε πλέον το Royale που είχα για χρόνια...
ferongr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Υπέροχο θέμα ferongr. Αντικατέστησε πλέον το Royale που είχα για χρόνια... Στην ουσια ειναι ενα μαυρο-ανθρακι Royale. Ειμαι σκοτεινιαρης και μου αρεσει πιο πολυ απο τη μπλεδουρα το Royale που ειχα παλια. Για Style XP δεν το συζητω, οι ποροι του μηχανηματος μου ειναι ιεροι . Το Skin του Winamp ειναι το Ironise. Ταιριαζει απολυτα. Το wallpaper μπορω να στο στειλω.
konnak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μπα, βολεύτηκα με μια δικιά μου . Συν ότι αγριεύομαι λίγο με την γκόμενα στη δικιά σου.
horsepower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ferongr ή όποιος άλλος γνωρίζει ας στείλει ένα link με ψαγμένα themes γιατί όλο κάτι μούφες βρίσκω..
ferongr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πραγματικα ψαγμενα themes θα παρεις με μειωση επιδοσεων (και μια μικρη πιθανοτητα ασταθειας του συστηματος)απο το Style XP η το Windowblinds. Αλλοιως ψαξε στον γουγλη για Royale Theme η Zune Style. Προτιμησε τις εκδοσεις τους με installer, και οχι με αρχειο .msstyles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα