valantis315 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Να και η δική μου επιφάνεια εργασίας.. δεν μπορείτε να πείτε πλήρως τακτοποιημένη!
Lemuria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί δεν κοίταξες ίσως; Και δω τι λεει φιλε μου? Λεει ή οχι να δωσω mail για να γινει registration? Μηπως εσυ δεν εδωσες mail? Εγω δεν γουσταρω να δωσω mail...σε πειραζει εσενα? Και ειπα να μην ξαναανεβασω εικονα εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alsos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο..μην βαλεις καν email.. αγνοησε το..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη στο imageshack δεν χρειαζεται registration για να κανεις upload? Εγω γιατι εχω την αντιθετη αποψη? Δεν ξέρω γιατί έχεις αντίθετη άποψη. Πάντως, εάν έχεις, είναι λανθασμένη. Έχω ανεβάσει άνω των 100 φωτογραφιών στο imageshack.us κατά καιρούς και δεν έχω κάνει ποτέ registration. Ούτε e-mail έχω δώσει ούτε τίποτα. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις πριν αποκτήσεις άποψη.
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 πωπω τρομερη φοτο, την εχεις καθολου να τη βαλεις σε κανα imageshack σκετη χωρις το desktop? όποιος θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω λινκ να κατεβασει όλη την συλογή μου "170wallpapers υψηλής ανάλυσης"
thief7710 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 να και η καινουργια δικη μου.Το stylexp μου εχει αλλαξει τη ζωη
χάπι Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 το δικό μου το έχω ποστάρει ? Δε θυμάμαι ! Πάντως είναι αυτό....
SGP Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ αυτό στο σπίτι (φωτό και edit δικά μου):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα