4saken Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εχω εναν υπολογιστη desktop εξαετιας με καποιες κατα καιρους αναβαθμισεις. (Athlon 1.4,512 sdram,100 hd,128mb καρτα γραφικων). Ειμαι σε διλλημα.Με 240 ευρω μπορω να κανω μια αναβαθμιση cpu mbo και ram, κατι που θα δωσει μερικα χρονια ζωης ακομα στο συστημα μου. Απο τι αλλη βλεπω οτι υπαρχουν αξιοπρεπη laptop με 700-750 ευρω και με δεδομενο οτι 1.ειμαι φανταρος και ενα laptop μετραει στην μοναδα 2.το καλοκαιρι αν κρατησω το desktop θα παρω TFT (αλλα 200 ευρω) σκεφτομαι να καταφυγω στο laptop. Η μονη βαρια εφαρμογη θα ειναι κανα manager2007.Κατα τα αλλα word,internet,κανα dvd. Προσφορες οπως αυτη (τυχαια η επολογη μιας και ειναι στα λεφτα που διαθετω) καλυπτει τις αναγκες μου και ειναι value for money? Η 512αρα μνημη ειναι ddr η ddr2?Δεν διευκρινιζει...
polidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Koita malon eise mperdemenos. Me ta lefta pou tha doseis sto Laptop perneis Desktop poli poli poli kalitero kai piotiko file mou. An oi anages sou epizitoune Laptop ok na to pareis alla to na paris ena Laptop gia to fandariliki kai meta na to exeis spiti na to kamaroneis den leei. Ara ego tha sou protina na afiseis tin anavatmisi(Den sinferi etsi opos einai to palio sou pc) kai na doseis ta 3/4 apo ta xrimata pou tha edines sto Laptop kai na paris ena pc pou tha sou paei ala 10 xronakia sigoura. P.s An telika protimiseis kai paris Laptop kai to paris mazi sou sto strato den tha zisi kai poli epita to mixanima pistepseme se milao ek piras.
punky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εγώ θα σου πω το αυτονόητο. Να κάνεις αυτό που γουστάρεις. Μετά από χρόνια βάλε-βγάλε προγραμμάτων, και την ψύχωση του ότι κυκλοφορεί πρέπει να το τρέχω και να το μάθω (από Photoshop μέχρι video editing), έβαλα κάτω τις πραγματικές μου ανάγκες συν τη χρόνια κ@υλ@ να έχω δικό μου laptop. Συνειδητοποίησα τα κάτωθι: - Ένα καλό σημερινό laptop καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες μου (web, email, office, PDA sync, λίγο photo editing κλπ). Παιχνίδια πολύ σπάνια. Η μετάβαση από την 20άρα οθόνη στην 15,4 με ζόρισε μόνο στην αρχή. - Το είχα καημό - Έχει champions league? Αράζω στο σαλόνι με το laptop και χαζεύω και κάνα site με το WiFi. - Έχω διάθεση βεραντάδας; Δυο δάχτυλα (όχι αληθινά) Χοσέ Κουέρβο και το μαγικό WiFi. - Παίζει η κόρη μου και θέλω να αλλάξω δωμάτιο; Την κάνω όπου θέλω. - Πάω διακοπές σε κάποιο σπίτι φίλου; Το παίρνω μαζί και χαζεύω λίγο νετ το πρωί με τον καφέ. Βλέπουμε καμιά ταινία το βράδυ. Κατεβάζουμε τις φωτό της ημέρας. Στέλνουμε και καμία στους πηγμένους στην Αθήνα να τους πικάρουμε. Επομένως αν κοστολογείς τη φορητότητα και τον μικρό όγκο μέσα στο σπίτι, αξίζει με τα χίλια. Κατά τα άλλα, αυτά που λέει ο polidis εξίσου βασιμα είναι.
S2Katana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Οι χρυσες λεξεις ειναι αυτες που ειπες "φορητοτητα" και "μικρος ογκος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.