harrys23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα φιλαρακι ο οποιος πιστευει ακραδαντα οτι δεν χρειαζεται antivurys οποτε εχει μονο internet security στο pc του μετα απο μεγαλη πιεση εβαλε το nod32 και βρηκε μερικα spyware sto system volume . το προβλημα που αντιμετωπιζει ειναι οτι εχει συνδεση adsl forthnet 2mbit και δεν μπορει να συνδεθει στο internet του πεφτει η γραμμη μετα απο λιγο πιστευει δηλαδη οτι ολα αυτα φταινε λογο του ιου σας γραφω εγω διοτη δεν εχει συνδεση και δεν μπορουμε να τον βοηθησουμε αλλιως.. εγω του προτεινα τo kaspersky και το zone alarm που μου ειχε προτεινη και εμενα ο asmilon τι πιστευετε πρεπει να κανουμε για να τον βοηθησουμε?? ειχατε παρομοια προβληματα που να μην μπορειτε να συνδεθειτε στο ιντερνετ λογο ενος spyware η adware η ενος αλλου κακοβουλου αρχειου ?? Σας ευχαριστω !! ''Το θεμα δεν το ποσταρα στα ADSL πιστευωντας οτι ειναι προβλημα windows''
Mystirios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 του πέφτει η γραμμή = ? χάνει το συγχρονισμό το μόντεμ? Αν ναι τότε δε νομίζω οτι το πρόβλημα αφορά ιό
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Burning_virus1 μην δίνεις συμβουλές για κατι που δεν ξέρεις...τουλάχιστον σήμερα έδωσες 2 συμβουλές που δεν βοήθησαν... 1ον..δεν υπάρχει antiware_spyware_adaware_fireware v.4.1 και απο που βγαίνει το anti-ware(anti+ware=antiware? fire+ware=fireware?) απο πότε ρε άνθρωπε μου?υπάρχει κακό firewall απο εταιρία και να μην το έχει το google?και απο πότε υπάρχει έκδοση 4.1 για ένα software που δεν υπάρχει 2ον.όσοι στέλνουν ιοι δεν σημαίνει οτι παλιάνθρωποι...Δηλαδή ο δημιουργός του sasser που ήταν μαθητής ήταν κακός?όχι μόνο δοκίμαζε... αντε και αυτοι που βγάζουν ιους είναι κακοί αυτοί που hackάρουν τί είναι?διαβολικοί? ___________ harrys23 1)κατεβάζεις το spybot search and destroy 1.4(είναι free) και το τρέχεις στο pc του φίλου σου.. 2)εγκαταστάς το kaspersky antivirus και το βάζεις να ψάχνει για ιούς... 3)αν δεν βρούνε τίποτα εγκαταστείς το Ad-Aware SE Personal Edition και το βάζεις να ψάχνει αν δεν βρούνε τίποτα δοκιμάστε μπας και δεν υπάρχει ιος και υπάρχει πρόβλημα γραμμής αν υπάρχει ιος,τότε,ετοιμαστήτε για format...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Τι ; μας κανεις τον εξυπνο Burning_virus1 ;
harrys23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ να στε καλα!!! εβαλα το kaspersky antivirus και το spyware doctor 319 trojan - ad-ware και 214 cookies infected το πιστευετε ? Ειναι να τρελενεσαι ετριβε τα ματια του το φιλαρακι μου πιστευε οτι μονο με internet security εκανε την δουλεια του.. τελικα ηταν κατι απο ολα αυτα που δεν τον αφηνε να κανει κληση προς forthnet ουτε ειχε συνχρονισμο η γραμμη του.. Κουφο εε???
x_vagos_x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι δυνατόν !!! 319 trojans !!!;;; Πόσο καιρό δούλευε το PC χωρίς Antivirus είπες...; Είναι εξωφρενικό...
harrys23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι δυνατόν !!! 319 trojans !!!;;; Πόσο καιρό δούλευε το PC χωρίς Antivirus είπες...; Είναι εξωφρενικό... Τουλαχιστον ενα χρονο φιλε μου χωρις Antivirus και τοσο καιρο δεν σηκωνε κουβεντα μου ελεγε εχω το internet security και ειμαι καλα!! μεχρι που το ειδε με τα ματια του και τρελαθηκε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.