Rabican Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 η mobo μου ειναι η gigabyte 965 sp και δυστυχως εχει μονο μια θεση IDE, αλλα εγω εχω 2 80αρηδες IDE και ενα r-dvd...any clues για να παιζουν ολα μαζι? το καλωδιο ως γνωστον εχει μονο 2 θεσεις!!!
billpeppas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δεν μπορείς με τίποτα να βάλεις 3 PATA συσκευές σε ένα κανάλι. Ή παίρνεις μια κάρτα PCI PATA Controller, είτε πας για άλλα ( SATA HDDs )
Rabican Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=45837 βρηκα αυτο! ευχαριστω για την απαντηση παντως! η συνδεσμολογια μετα ποια θα ειναι? κραταω στο IDE της mobo ως εχουν τις συσκευες και ριχνω μετα στην pci το δευτερο δισκο?
EKTELESTES Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 η βάλε τον 1ν 80άρη σε ένα εξωτερικό κουτάκι Usb και είσαι άρχοντας.
Rabican Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 αυτη η λυση που λες ηταν η πρωτη πρωτη που σκεφτηκα, ομως επειδη σε αυτον εχω πολλα σημαντικα αρχεια (ταινιες, mp3 κλπ) που τα χρησιμοποιω συνεχεια θα πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτος...χμ..αυτο θα ηταν καλο να συμβαινει σε μια εξωτερικη θηκη? επισης τον συνδυασμο USB-XP ποτε δεν τον πολυεμπιστευομουν...
Voodooman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Υπόψιν ότι δεν είναι καλή ιδέα να συνδέσεις ένα DVD και έναν σκληρό στο ίδιο κανάλι. Η ταχύτητα του σκληρού θα πέσει στα επίπεδα του DVD και θα είναι πολύ χαμηλότερη.
Rabican Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 κατ αναγκη το κανω φιλε βουντουμαν γιατι εχω 2 80αρηδες δισκους. τεσπα μαλλον θα παρω το εξωτερικο case. ας ελπισω να μην εχω προβληματα γιατι θα το αφηνω πολλες ωρες ανοιχτο..
tolis86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 εγω πιστευω πως θα ηταν προτιμοτερο να επερνες εναν σατα και αφου του περασεις οτι θελεις απο τον εναν ιδε σου μετα πολα τον... μη σου πω πςρε εναν 160αρη πολυ φτηνοι ειναι καπου στα 80 ευρο και πουλα και τους δυο ατα στα 35 ευρο τον ενα (50 κανουν καινουριοι) και πιο γρηγορο θα ειναι το συστημα και πιο κρυο και δε α τρεχεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.