Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα λειτουργικου windows xp

JXID

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.

Μου καηκε η μητρικη και σημερα θα την αλλαξω.Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα windows,προγραματα,drivers,ρυθμισεις στην νεα μητρικη χωρις να χρειαστει να τα εγκαταστησω απο την αρχη?

Θελω να μου πειτε αν γινεται απλα να κουμπωσω τα παντα πανω στην νεα μητρικη και να δουλεψει το PC κανονικα χωρις να χρειαστει να ξανακανω εγκατασταση τα παντα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πόσες φορές θα χρειαστεί να περιγραφεί αυτό σε μια βδομάδα :P

Δε χρειάζεται να κάνεις format και να χάσεις τα πάντα. (αν και είναι προτιμότερο ;))

Κάνε αυτό που περιγράφω εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1329398&postcount=7

Θα είσαι έτοιμος. Ούτε προγράμματα δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις.

Δημοσ.
Πόσες φορές θα χρειαστεί να περιγραφεί αυτό σε μια βδομάδα :P

Δε χρειάζεται να κάνεις format και να χάσεις τα πάντα. (αν και είναι προτιμότερο ;))

Κάνε αυτό που περιγράφω εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1329398&postcount=7

Θα είσαι έτοιμος. Ούτε προγράμματα δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις.

Μιά λειτουργική εγκατάσταση windows σχετίζεται με το εγκατεστημένο κύριο υλικό.Από τη στιγμή πού αλλάζεις mainboard απαιτείται φορμάτ.Διότι διαφορετικά θα έβγαζα από τον υπολογιστή μου τον δίσκο μου με τα windows, θα πήγαινα να τον έβαζα στον υπολογιστή τού φίλου μου καί έτσι ο άνθρωπος θα είχε τσάμπα windows.Αυτό όμως δεν γίνεται.

Οπότε η μέθοδος πού περιγράφεις δεν θα δουλέψει.

Δημοσ.

Όχι κάνεις λάθος η μέθοδος δουλεύει μια χαρά και δοκιμασμένη πάρα πολλές φορές ;)

Απλά θα χρειαστεί πάλι activation.

Φυσικά πάντα είναι προτιμότερο να κάενις clean install.

Δημοσ.

Γιά το activation σίγουρα αλλά πέραν αυτού ίσως χρειαστούν καί drivers γιά το νέο chipset πού δεν θα υπάρχουν στο cd των windows άρα δεν είναι σίγουρο 100%.

Εγώ έβαλα έχτρα drivers γιά sata πατώντας το F6.

Δημοσ.

Τι λες???

Το cd της mobo γιατί υπάρχει???

Τέλος πάντων δουλεύει!!!

Η εγκατάσταση των windows γίνεται έτσι κι αλλιώς από την αρχή. Απλά δε χάνεις ρυθμίσεις, εγκατεστημένα προγράμματα. Τι είναι τόσο παράλογο??? :?

Δημοσ.

Εσένα δηλαδή με τα windows τα βρίσκεις όλα φυσιολογικά.Τίποτα παράλογο ε?Το έχεις κάνει καί δουλεύει?Ξέρεις τι κάνουν τα windows στην εντολή γιά repair?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...