Akujin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 there you go, lad... (έξοχο το κομματακι) I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys http://youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw
Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Poly kalh tainia - ligo xenerwtiko to finale
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλή...Εντυπωσιάστηκα με τον Di Caprio που έχει αρχίσει (μετά το Basketball Diaries, The Beach και Catch me if you can) να ανεβαίνει πολλά σκαλιά στην εκτίμηση μου...Το είδα και στο cinema, οπού ευχαριστήθηκα (τα παραλίγο αστεία) πιστολίδια στο τέλος... Πολλά νοήματα...Και λίγο μπερδεμένα νομίζω...Με την έννοια του οτι δεν ξέρεις αν τελικά στεναχωρήθηκες ή το ευχαριστήθηκες... Εdit:Διάβασα και τα προηγούμενα posts...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο πολλοί δεν μπορείτε να βγάλετε την ταμπέλα του τιτανικού και του baby-face-ολα-τα-κοριτσακια-με γουστάρουν απο τον ντι κάπριο.Έχει δώσει πολύ καλές ερμηνείες.Άσχετα πόσο μας αρέσει η φάτσα του ή όχι... α...και Mark Wahlberg και Matt Damon μου σπάσαν τα νεύρα...Πότε θα μάθουν βασικά πράγματα υποκριτικής... Nicholson εννοείται θεός... Nα ρωτήσω και κάτι...Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με τις φάτσες σε κάποια φάση?Προσπαθούσα για να ξεχωρίσω τον damon απο τον Wahlberg και τον di caprio... :-P
Parasight Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Είσαι άδικος έως εντελώς παράλογος με τον Wahlberg. Για μένα είναι ίσως ο κορυφαίος ηθοποιός της γενιάς του (ανάμεσα σε damonaffleck-ηδες δλδ). 1
konnak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έλα ρε Δον, o Γουόλμπεργκ γαμάτος ήταν, που σε χάλασε; 1
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Re guys, se themata ithopoiias pezei trelo rolo h prosopikh apopsh tou kathenos k to poso mas aresei h fatsa kapoiou ithopoiou k to stil tou. Merikoi anthropoi eine genimenh ithopoioi alla exoun ena periergo styl k h ikanothta tous den mporei na fanei toso eukola opos se alla atoma san ton jack (pou kati mou leei apo thn 1h mera pou genithike etsi opos ton blepoume sthn teneias tha htan. Apo thn allh o matt eine ligo anekfrastos kai etsi tha eine sthn pragmatikh tou zoh. Tha sou milaei k tha les tora psemata mou leei h eine eilikrinis). Kai ektos aytou ean den sou katsi kala h fatsa enos ithopoioy diskola allazeis gnomh (o brad pitt pantos mou thn alakse gia ta kala emena). Eine barh na peis gia kapoion ithopoio pos den kserei ipokritikh
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω ρε παιδιά...Δεν με τρέλανε...Εντάξει υπερβολή οτι μου έσπασε τα νεύρα, αλλά δεν γούσταρα κιόλας...
tzinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 xmmm adiaforo, metrio, senario gia ton poutso, bareto, cliche.....could go on forever. siga thn tainia re paidia. Katarxas mou thn spane oi tainies pou 8 stis 10 atakes einai fuck you,you fucker, cocksucker, motherfucker.....ktlp Otan tros thn mish tainia brizontas paei na pei oti den exeis kana script ths prokophs. To olo story htan poly bareto, den mporo na po oti eixa se kanena shmeio agonia, genikos mou fanke san na proxoraei to story xoris kapoio shmantiko background, kapoies geres baseis. Epishs aisthanthika oti den dothike megalo baros sthn sumoria tou jack kai tis prakseis tous, ola htan sta petaxta. O enas karfone ton allo, o enas skotone ton allo kai oloi mazi brizontousan, euge foberh tainia! An ksexorize mia ermhneia, periergos tha dialega ton di kaprio! O jack den mou arese katholou. Ithela o xarakthras tou na empnei ligo pio poly sebasmo kai tromo san arxhgos speiras, alla o jack eixe to klasiko treliariko kai geroksemorameno look. o Mat damon kaloutsikos htane, alla tipota spoudaio. O Walberg kai autos metrios kai genikos mou thn espase o xarakthras tou, mono ebrize kai thn empene stous allous. O di kaprio prospathise pio poly apo oloius kai sigoura edeikse pio poly emotion ston tropo pou epaize. Dedomenou oti einai floroumpas katafere na einai peistikos os criminal alla kai os o synaisthimatika mperdemenos kai kynghmenos mpatsos. Mia metria astynomikh tainia, blepetai alla se kamia periptosh den einai gia oskars.
kyrnikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαρά είναι η ταινία ! Μην έχετε στο μυαλό σας Νονό και τις κλασικές ταινίες για την Ιταλική μαφία . Ιρλανδοί της Βοστόνης είναι . Περιορισμένης εμβέλειας . Ο Jack δεν παίζει τον Ντον Κορλεόνε που στέλνει τους τύπους με τα τομιγκαν να καθαρίσουν ! Ένα Ιρλανδό μισό(; )ψυχοπαθή και γερασμένο παίζει που κόβει λαρύγγια μόνος του . Και παίζει μια χαρά ! Και οι υπόλοιποι επίσης . Το θέμα της ταινίας είναι η διαπλοκή υπόκοσμου- αρχών και όχι η ιστορία της μαφίας.
ALFR3D Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 nai mia xara tainia alla giati mou fanhke ligo oti o mr Dicaprio akoma kai sth fwnh thymhzei ton edward norton
kleidokratwr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μόνο εμένα μου φάνηκε οτι δεν ολοκλήρωσε αυτό που θέλει να πει; έχω μερικά ερωτήματα: SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER [1].Για ποιό λόγο γινόταν όλο αυτό το κυνηγητό τελικά; Εννοώ οτι οκ κυνηγάμε να πιάσουμε κάποιον χωρίς να μας δείξει τι έκανε αυτός. Οκ ειναι μαφία και προσπαθεί να κρυφτεί, αλλα γιατί όλο αυτό; Περίμενα πχ να δείχνει κάτι σαν αφορμή. [2].Η ψυχολόγος για ποιό λόγο θύμωσε όταν άκουσε τις κασέτες του Ντέιμον; δεν υποτίθεται οτι δεν την ενδιέφερε τι έκανε αυτός στη δουλειά του; Αφου της το είχε ξεκαθαρίσει απο την αρχή.. [3].Πολύ υπερβολικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών... Όντως φοβήθηκα μην με σκοτώσουν και μένα :evil: SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER οκ ηλίθιες απορίες απλά για να μου φύγει.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Gia to 2 Ma nomizw stravwse pou akouse ton gomeno tis ypotithetai kalo mpatso na deixnei oti einai tsiraki megaloeglimatia
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρό φτυαράκι κλεμμένο από πλαστικό κουβαδάκι παιδιού και πάμε. Λοιπόν, από καστ η ταινία σκίζει, μεγάλα ονόματα και οι ερμηνείες πολύ καλές ειδικά του Ντικάπριο. Όμως, παρότι ο Νίκολσον κάνει και αυτός καλή ερμηνεία ποιος σκατά τον επέλεξε για μαφιόζο; Ήταν σαν να έβλεπα πάλι τον τζόκερ. Έχουμε και λέμε: Είναι αμερικανιά, είναι σενάριο χιλιοπαιγμένο και έχει τρύπες από πάνω μέχρι κάτω. Ο σεναριογράφος παίζει να είχε μπλέξει και ο ίδιος τα μπούτια του με τα καρφιά που έψαχνε. Εμείς βλέπαμε δύο, αλλά αυτοί έψαχναν για περισσότερα. Σε κάποια φάση έψαχναν τον εαυτό τους αλλά τους ξέφυγε και αυτός. Ενώ η τελική σκηνή που κλείνει την ταινία με ένα ok ; Τούπε κανείς ότι θα ήταν ωραίο; Μέγα fail. Άμα δεν ήταν τόσο ακριβή παραγωγή θα ήταν σαν το φονικό όπλο. Όποιου του αρέσουν οι αμερικανιές με μπάτσους, fbi, κρυφό πληροφοριοδότη και ανταλλαγές με ασιάτες στον μόλο, αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν. Έτσι εξηγείται και το εξωφρενικό 8,4 που έχει imdb. Από μένα ένα 6,4 για μια μέτρια και αφελή ταινία καμουφλαρισμένη πίσω από τα ονόματα και τα λεφτά. Αλήθεια, τελικά ποιανού ήταν το παιδί; Το κράτησε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα