Προς το περιεχόμενο

Not Accessible???? Y????

GeorgeEco82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sas xereto.Exo skliro external 250gb (G:).Me Norton Ghost prospatho na kano clone ton skliro mou (c:) ston external G: .kata tin diarkeia pou vriskomai sta Dos kai kanei ta orea tou o Norton diakopi reumatos (shit happens).Erxetai to reuma kai mou kanei prompt na sinexisei o Norton i na mpei sta Windows kanonika.Kano select start windows normaly , prin na mpei sta windows petagetai Blue screen kai arxizei na kanei delete an thimamai kala ---Deleting orphan ........kai metraei files, mou tin dinei kai svino ton external G:

hehehe Tora otan pao na mpo ston G: mou leei oti G: in not accesssible The file or directory is corrupted and unreadable.

Kanena giatrosofi re paidia , toulaxiston na paro kati tis apo ton G: prin na ton kano format!!!

Sas euxaristo , eimai etoimos na apantiso oi thelete.

Δημοσ.
Kanenas re paidia , i moni lisi to format??

Όχι βέβαια! Αν ο δίσκος είναι IDE, έχεις πολλές πιθανότητες για ανάκτηση αν τον συνδέσεις εσωτερικά στο PC και προσπαθήσεις εκκινώντας με κάποιο εξειδικευμένο software ανάκτησης. Δυστυχώς, τα καλά λογισμικά γι' αυτές τις δουλειές είναι εμπορικά και κοστίζουν αρκετά χρήματα...

Δημοσ.
Όχι βέβαια! Αν ο δίσκος είναι IDE, έχεις πολλές πιθανότητες για ανάκτηση αν τον συνδέσεις εσωτερικά στο PC και προσπαθήσεις εκκινώντας με κάποιο εξειδικευμένο software ανάκτησης. Δυστυχώς, τα καλά λογισμικά γι' αυτές τις δουλειές είναι εμπορικά και κοστίζουν αρκετά χρήματα...

ε πες μας ενα τετοιο προγραμματακι ! ! ! ?

κ εχω παρομοιο προβλημα κ τρεχω κ δε φτανω.

Δημοσ.
Ontrack Easy Recovery Pro

Prosoft Media Tools

Winternals Disk Commander

να ρωτησω κατι...

στο Ontrack Easy Recovery Pro, οταν τελειωσει το recovery σου αφηνει ενα σωρο φακελους ακατανοητα ονομασμενους χωρις ενδειξη στοιχειωδους ταξινομησης, τα οποια τα μισα απο τα περιεχομενα δεν λειτουργουν !

ειναι λογικο αυτο που γινεται ???? ή κανω κατι λαθος εγω ???

απαντηστε παρακαλω,στηριζομαι σε μεγαλο βαθμο στις απαντησεις σας !

Δημοσ.

Βασικά όλα τα προγράμματα αυτού του είδους αυτό κάνουν! Κ εγω έχει τύχει να κάνω ανάκτηση δεδομένων με αντίστοιχο πρόγραμμα (δεν θυμάμαι όνομα) κ μου βρήκε τα mp3 μου κ είχαν κάτι ονομάτα άλλα ντι άλλων κ γινόταν πανικός!!! Μετά την ανάκτηση κοίτα ένα ένα τα αρχεία κ ότι δουλέυει καλά το έσωσες, τα υπόλοιπα.....για πεταμα!!!

Δημοσ.

Δυστυχώς, έτσι είναι. Θαύματα δε γίνονται. Πριν κάνα μηνο είχα χρειαστεί το ProSoft, ακόμα δεν έχω τελειώσει με το renaming...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...