SirAlexV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 k idou to megalo erwtima pou pistevw oti apasxolei para polous k emena xronia twra pou asxoloumai me ta pc...ypostirizw AMD epeidi etsi ematha k apo tote exw kollisei...oxi gia kapio sigkekrimeno logo alla apo sinitheia...eksigiste mou please ti prokiptei apo afti tin sigkrisi k ti proteinei o kathenas wste na voithisoume na luthei afto to erwtima pou apasxolei tosous...thx!!
worldcitizen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 (εκλογές είχαμε, δεν μπορώ, είμαι μπερδεμένος...) Υποψήφια απάντηση Νο 1: Φίλε μου εγώ την μπριζολίτσα μου την τρώω με λίγο αιματάκι.. (κάφρος, ξέρω...). Τώρα ο άλλος που την τρώει ξεροψημένη δεν ξέρει από φαγητό... Υποψήφια απάντηση Νο 2: ΑΜD Φυσικά, εγγύηση! Όχι κάτσε.. Intel φοβερή.. Αλλά πάλι, αν δεν έχεις AMD δεν είσαι τίποτα... Υποψήφια απάντηση Νο 3: Τίποτα από τα δύο, πάρε ένα PowerPC G5 να βρείς την υγειά σου... Πέρα από την πλάκα, το 1/3 του φόρουμ είχε αναλωθεί σε αυτή τη συζήτηση οπότε απλά αν κάποιος θέλει AMD προτείνονται συστήματα AMD, κοκ...
zousgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 k idou to megalo erwtima pou pistevw oti apasxolei para polous k emena xronia twra pou asxoloumai me ta pc...ypostirizw AMD epeidi etsi ematha k apo tote exw kollisei...oxi gia kapio sigkekrimeno logo alla apo sinitheia...eksigiste mou please ti prokiptei apo afti tin sigkrisi k ti proteinei o kathenas wste na voithisoume na luthei afto to erwtima pou apasxolei tosous...thx!! Το να ρωτάς AMD ή Intel είναι κάτι τελείως γενικό. Σε οποιοδήποτε forum παγκοσμίως να πας (ακόμα και σ' αυτλα που ασχολούνται με φούρνους μικροκυμάτων!!) υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Οπότε αν ζητάς την άποψη μας πάνω σε κάποια CPU που θες να πάρεις απλά ρώτα: AMD 4800+ x2 ή Intel Core 2 duo E6400 ???
thanocaster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Από εμπειρία και μόνο αυτά τα ερωτήματα οδηγού ΜΟΝΟ σε flames...
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αν απλά ρωτάς ποιας εταιρίας είναι ο ισχυρότερος επεξεργαστής παραγωγής τότε πας σε Intel Core 2 Duo. Αν πάλι ασχολείσαι με εφαρμογές που δεν σε «καίει» τόσο η ισχύς τότε πήγαινε σε κάποιον πιο οικονομικό AMD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.