nske Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μήπως είναι θέμα DNS; Έχεις ορίσει έναν DNS server στο /etc/resolv.conf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 κοιτα βασικα καταφερα να φτιαξω κατι στο rc.conf με δοκημες. τωρα μπορω να δω τα αλλα 2 pc που υπαρχουν στο εσωτερικο δυκτιο . Δεν μπορω να δω ομως εξω απο αυτο, ουτε AWMN ουτε inetrnet πως ρυθμιζετε το DNS δεν ειδα κατι στον οδηγο στην αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 man 5 resolv.conf Για παράδειγμα, βάλε μέσα του "nameserver 1.2.3.4" για να χρησιμοποιηθεί ο dns server που ακούει στη διεύθυνση 1.2.3.4. Αν θέλεις να προσπελάσεις τοποθεσίες του internet και του awmn δίνοντας domain name και όχι IP address, τότε θα πρέπει να ορίσεις DNS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Έχει καταφέρει κανείς να στήσει NFS μεταξύ δύο archlinux? Ακολούθησα το wiki και τζιφος. Δεν έχω δικαιώματα write. Δοκίμασα μήπως έφταιγαν τα permission toy partition που έκανα share αλλά τζίφος. Επίσης το vsftpd αρνείται πεισματικά να δουλέψεψι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 - Στο /etc/exports του NFS server, στα options του έχεις rw; - Ο χρήστης που θέλεις να έχει δικαιώματα εγγραφής, έχει ίδιο user id και στα 2 συστήματα; - Για δημοσίευσε το ls -l από τον κατάλογο που μοιράζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ανανεώθηκε. Πήγε στην Duke. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 neos xrhsths se arch.. k genikotera sta linuxoidi.. prospatho na settaro mia esoterikh karta diktioy(wifi) se ena laptop p exo perasei arch.. den ta polikataferno omos ... ta fotas sas gia thn ora prospatho me to ndiswrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ποια κάρτα έχεις; Ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω link http://wiki.archlinux.org/index.php/Wireless_Setup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ενημερώθηκε. "Πήγε" στην έκδοση Don't Panic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 χθες δοκίμασα να βάλω την 64bit έκδοση με την DontPanic2 (η 3, την προχθεσινή τελος πάντων) έχω όμως τα εξής προβλήμα/απορείες, τα ρίχνω μην τυχών και τα έχει λύσει κανένας, ενώ παράλληλα ψάχνω και στο νετ 1) μπορώ να έχω framebuffer 1280x800 ?? 2) το hwd -xa βγαζει error με κάτι libraries, φτιάχνει οστώσο xorg.conf, είναι λογικό? 3) το X δείχνει τα χρώμματα scrumbled, σαν 16color (oxi 16k) αλλα και πάλι μπλεγμένα (επόχες 1992 θυμήθηκα!) μήπως είναι νωρίς για τα 64βιτ? αυτά for now, τωρά προσπαθώ να κάνω -Syu αλλά έχω μια φοβερή ταχύτητα τον 4κβ/σ και θα το αφίσω μέχρι να πάω στην Αθήνα πάλι (η εδώ γραμμή για κάποιο λόγο τρελένεται μόλις πάω σε ftp!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 firewalker to xorg.conf pou grafeis gia ATI kartes den paizei me ton xf86-video-sti driver paizei mono me ton proprietary se emena den douleyei tpt gia thn ora, alla einai sigouro oti to fglrx thelei to propietary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 firewalker to xorg.conf pou grafeis gia ATI kartes den paizei me ton xf86-video-sti driver paizei mono me ton proprietary se emena den douleyei tpt gia thn ora, alla einai sigouro oti to fglrx thelei to propietary Αν δεν σταθεροποιηθούν τα πράγματα με την τις κάρτες Ati... Το xorg.conf που έχω είναι για τους παλιούς drivers. Πάντως με hwd -xa μου φαίνεται περίεργο να μην δουλεύει με τους xf86-video-ati. Τα 64 bit δεν τα έχω αγγίξει καθόλου. Με driver vesa έχεις προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ιδού τι έχω με τους vesa: δοκίμασα και τους xf86 και τους ATI αλλά πάλι (όταν κατάφερνα να στήσω το xorg.conf) είχα το ίδιο αποτέλεσμα στην είκονα κάποια στιγμή προχθές έπεξαν σωστά, μετά από ενα reboot δεν ξαναέπεξε τπτ! ούτε reformat ούτε τπτ δεν το έλυσε αλλά τρελαίνομαι γιατί δεν πείραξα κάτι ανάμεσα στα boots, το έκανα shutdown για να πάω σπίτι! χθες έβαλα και το testing, αλλά τπτ δεν άλλαξε! να πω ότι το κάνει ανεξαρτήτος ανάλυσης και χρωμμάτων (δοκιμασα 640χ480 για να είμαι σίγουρος, τα ίδια έβλεπα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 btw έχω μια ATI HD2600 αν αυτό λέει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πρώτη φορά το βλέπω σε arch. Το είχα δει στα πρώτα releases του Ubuntu και γενικά σε Debia σε εγκατάστάσεις σε VmWare. Κάμε τον κόπο και κάνε και ένα post στο bbs.archlinux.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.